Ege Üniversitesi

ege nın anısı cok aga bende : ))

su sızın 7/24 acık bi börekci var kücük parkta orda sabahlamaktan bırak bı fakulte war karsısında saha fılan war cim hatta kız yurdu var öle diyim daha ıyı anlarsın cok işim oldu ege nın oralarda ; )

her bölümde yaz okulu açılmaması ne kötü ben de izmirde kalmak istiyorum bazen ama bahanem olmuyo hiç olmazsa yaz okuluna kaldım derdim

bu sıcaklarda izmir'de olmak hem de yaz okuluna gitmek :vur

emin ol yine de çekilmez olabiliyor bazen : )

ben gaziliyim ama gazi sıktı baya açılmam lazım egeye.. seneye orayı yazacam edebiyat ve iletişim fakülteleri nası diye sorcaktım ben ? :)

keske bı ımkanım olsada ızmıre yatay yada dıkey gecıs yapabılsem..=)

ızmıre asık oldum ben teah !

latince biliyosan cok rahat gecersin yoksa 7 senede bitiren bir arkadasım var pm dan cep numarasını atıyım onla bı konus:D

Slm arkadaşLar..

Ben ege ünv İklimlendirme sogtma bölümünü tutturdum. İkinci Ögretime gidicem.

KayıtLarda Ücret kacpara 1-Dönem 2-Dönem FiyatLar nasıL Biri biLgiLendirse noLur cok sewinecek cidden.

Hiçbir biLgim yokkk!:(

Ege Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 1. Sınıff --> Mert

karşnzda ege ünv turst rehberliği öğrencisi var !!!

lütfenn lütfenn :D:D

boru muu:) sınıf öğretmenliği 3. sınıf var burda..çekilin eğitimcilerin kralı geliyor:)

BeNde sdu daN Bilgisayar teknolojileri ögrencisiyim. izmirliyim. herkese selamlar ... :)

ya türkiyenin en kapsamlıo üniversitesi ege değil miii içinde yok yok A dan Z ye herşey var...:Dkoca bir şehir gibi..her bakımdan bence en güzel üniversite EGE!!;) tavsiye ederim herkese:D

Tekstil Mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim

beykent üniversitesi pc programlama öğrensiyim adım gökhan bu arada :)))

izmiri de ege ü.de özledim egede şenlik var. OZZZZZZZZZZZZZ

ege üniversitesi biyoloji bölümü 3. sınıf :)

Geri