Kankam diye hitap ettiği ve aralarından su sızmayan Ece Erken'in, eski nişanlısı Davut Güloğlu'yla aşk yaşamaya başlamasıyla uzun bir süre ortalarda gözükmeyerek, kendini kabuğuna çeken Yeliz Şar, önceki gece Reina'da ortaya çıktı.
Küçük Sırlar dizisinin güzel oyuncusu Dilara Öztunç ile kız kıza gece eğlencesine çıkan Yeliz Şar, görüntülenmesiyle oldukça şaşırdı. Dizilerinin tatile girdiğini belirten Şar, ''Uzun bir süre uzak kaldım herşeyden, dizide tatile girdi. Bu sefer kendime vakit ayırıp güzel bi kafa dinlemek istiyorum'' dedi.
Davut Güloğlu-Ece Erken birlikteliğinin sorulaması üzerine ise, cevap vermekten kaçınmayan Yeliz Şar, ''Ece ile olan arkadaşlığımı kestim. Bu olayla, olmaz diye birşey yokmuş onu anladım. Allah herkesi Mesud etsin'' demesiyle Dilara Öztunç'un, araya girerek, ''Bundan sonra Yeliz'in en büyük kankası benim demesine ise, ''Ne geliyorsa kankam diyenlerden geliyor zaten aman Dilara'' demesi ise bir anda herkesi kahkahaya boğdu.
Geçtiğimiz günlerde sette yaşadığı Kadir Doğulu tartışması ile gündeme gelen Dilara Öztunç, bu konuyla ilgili soruların yöneltilmesi halinde ise, ''Onunla ilgili hiç birşey konuşmak istemiyorum sustum artık'' diyerek öfkeyle uzaklaştı.
İkili geceye Kuruçeşme'de bulunan bir mekanda devam ederek sabahın ilk ışıklarına dek eğlendi.