size ve liste isteyen diğer arkadaşlara listeler gönderilmiştir.bende sipariş wericem
mail gonderdim
acaba fazla dvd alırsak promosyon yada indirim war mı?
size ve liste isteyen diğer arkadaşlara listeler gönderilmiştir.bende sipariş wericem
mail gonderdim
acaba fazla dvd alırsak promosyon yada indirim war mı?
Liste adresinize gönderilmiştir. Kurtlar vadisi bölümleri en güzel ve kaliteli görüntüleriyle birlikte. Ayrıca 120 dvd lik oyun listem de tarafınıza gönderilmiştir[email protected] adresine bir liste gönderebilirmisin kurtlar vadisinin tüm sezonlarını almayı düşünüyorum ayrıca oyunda varmı acaba birde fiyatlandırma ve ödeme şartları teslimat konularında bilgilendirirseniz memnun olurum... teşekkürler
istedikleriniz 1 dvd yapıyor. Size listeyi gönderiyorum, listeyi görünce daha çok şey isteyeceğinizden eminim.kardeş ben sql server ile msce eğitim seti alıcam.fiyat gayet uygun.detaylı olarak bilgi almak istiyorum
kardeş ben sql server ile msce eğitim seti alıcam.fiyat gayet uygun.detaylı olarak bilgi almak istiyorum
[email protected] adresine mail atabilirmisin
liste gönderilmiştir. Sıparişinizi bekleyeceğim[email protected] sana zahmet banada liste gönderir misin fiyat uygun olursa alacağım çok set var
Liste gönderilmiştirliste istiyorum. bide ben vitamin, güvender, BİL IQ ve benzeri eğitim dvd lerinde sadece coğrafya bölümü ile ilgileniyorum özellikle coğrafya bölümü fiyatlarını istiyorum.
mail edresim [email protected]
merhaba bana ilköğretim setleri lazım.özellikle vitaminler.ve ilkokul 4. sınıf için tavsiyeleriniz varsa onlar hakkındada bilgi alabilirmiyim.mesela ilköğretim setlerin hepsini istesem veya tektek almaya kalksam fiyatlandırırmısınız lütfen. teşekkürler.
Bİ Liste Alabilirmiyim.....Teşekkürler
mail adresimi özel mesajla gönderiyorum.
liste gönderilmiştirbir liste de ben alabilir miyim tesekkurler
merhaba arşivinizde acaba çizgi film setleri veya dvd varmı acaba? ayrıca bende eğer mümkünse liste rica edebilirmiyim?
gerekli bilgiler özel mesajla gönderilmiştirsize özel mesaj attım sectiğim dvd lerle ilgili