DTP-KüRT AçıLıMı-KüRdİsTaN...

kanky_hack

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar bn mustafa. Öncelikle Tüm Teröristlerin,Tüm Kürdistan düşüncesini akla getırenlerın ve bunların yandaşlarının anasını bacısını.... anladınız orasını... + bıde kendısını.. şimdi sıze sorum DTP KÜRT AÇILIMI KÜRDİSTAN VE akp KONUSUNDA NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ SIZCE BUNLARIN ARASINDA BI BAĞLAŞMA VARMI SIMDIDEN TEŞEKKÜR EDERİM... Mu$T!:eek::angry:

konuyu ben açtım söleim bnce. Teröristler Dtpyle meclıse gırdıler akp ıle guçlendıler bı sonrakı adımlarıda kurıdstanın temellerını oluşturmak ama kanımın son damlasına kadar bunun karsısındsa durucam. Mu$T!

Ne MuTLu TüRKüM DiyEnE...

Bence bütün hapishaneler boşaltılmalı bugünden sonra. Orada yatanların bir tanesi bile suçlu değil artık benim gözümde. Dağdan inen kahraman gibi karşılanıyorsa ve ülkenin başta çok ama çok değerli (!!!!!?????) hükümeti ve savcıları buna göz yumup çanak tutabiliyorsa, devlet pkk denilen şerefsizleri muhattap kabul ediyorsa, cezaevinde yatan tecavüzcü bile suçsuzdur artık bence. Müslümanım diye gezinen RTE efendi onca ocağı söndürenleri tutuklanmamaları için emirlerini verip buna barış adımı diyorsa ben onun inandığı müslümanlıktan da şüphe ederim. Yazıktır hem de çok yazık o akan şehit kanlarına. Boş yere mi bu vatan uğruna şehit oldu bunca can. Boş yere mi söndü onca ocak. RTE efendi senin evladını öldürseydi dağdaki o kansızlar bu kadar rahat açılım yapabilir miydin acaba? O kansızların bu şekilde karşılanması inanın benim kanıma dokunuyor, yüreğimi sızlatıyor. Yazık hem de çok yazık. Bu şerefsizlerin böyle karşılayanları ve karşılanmasına çanak tutanları ne tarih affedecek ne de YÜCE ALLAH affeder. Ben kendi adıma meclisteki PKK'lılara, bu hainleri kahramanmış gibi karşılanmasını sağlayan kişilere hakkımı helal etmiyorum. Unutmasınlar ki bizlerden kesilen vergilerle maaşlarını alıp evlerine nafaka götürdüklerini. Hepsine haram zıkkım olsun.
Ve RTE'ye sesleniyorum. Sen söyleyemiyorsun biliyoruz ama unutma NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Bu topraklar TÜRK OLMAYI ONUR, ATATÜRKÇÜ OLMAYI GURUR, MÜSLÜMANLIĞI İNANÇ SAYANLARIN, BOL YILDIZLI DEĞİL AY YILDIZLI BAYRAK ALTINDA SAF TUTANLARINdır. Şerefsizlere ve onursuzlara yer yoktur. Hele hele hainlere barış elçisi diyenlere bu topraklarda hiç yer yoktur. Bu topraklar kanla alınmıştır, gerekirse yine kanla savunulur. Kansızlarla değil. Açılımı hala açamıyorsun RTE hazretleri. 3 oy fazla almak için kanıyla, canıyla bu topraklar için mücadele edenleri hiçe saydın. Benim için bu topraklar dünyanın en kutsal toprağıdır. Çünkü burası benim vatanımdır, buralar benim alın terimle ekmeğimi kazandığım topraklardır. O yüzden yol yakınken ananı da al defol git bu kutsal topraktan.

açılımın sonucu

AKPKK

AK diye ayrı söylemeyeni

9 köyden kovuyorlar

Bence bütün hapishaneler boşaltılmalı bugünden sonra. Orada yatanların bir tanesi bile suçlu değil artık benim gözümde. Dağdan inen kahraman gibi karşılanıyorsa ve ülkenin başta çok ama çok değerli (!!!!!?????) hükümeti ve savcıları buna göz yumup çanak tutabiliyorsa, devlet pkk denilen şerefsizleri muhattap kabul ediyorsa, cezaevinde yatan tecavüzcü bile suçsuzdur artık bence. Müslümanım diye gezinen RTE efendi onca ocağı söndürenleri tutuklanmamaları için emirlerini verip buna barış adımı diyorsa ben onun inandığı müslümanlıktan da şüphe ederim. Yazıktır hem de çok yazık o akan şehit kanlarına. Boş yere mi bu vatan uğruna şehit oldu bunca can. Boş yere mi söndü onca ocak. RTE efendi senin evladını öldürseydi dağdaki o kansızlar bu kadar rahat açılım yapabilir miydin acaba? O kansızların bu şekilde karşılanması inanın benim kanıma dokunuyor, yüreğimi sızlatıyor. Yazık hem de çok yazık. Bu şerefsizlerin böyle karşılayanları ve karşılanmasına çanak tutanları ne tarih affedecek ne de YÜCE ALLAH affeder. Ben kendi adıma meclisteki PKK'lılara, bu hainleri kahramanmış gibi karşılanmasını sağlayan kişilere hakkımı helal etmiyorum. Unutmasınlar ki bizlerden kesilen vergilerle maaşlarını alıp evlerine nafaka götürdüklerini. Hepsine haram zıkkım olsun.
Ve RTE'ye sesleniyorum. Sen söyleyemiyorsun biliyoruz ama unutma NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

tebrık ederım kardesım

kesinlikle katılıyorum fikirlerine kanky_hack

Ben Kürt asıllıyım ama,kesinlikle Akp dtp ve pkk denen hainlerin fikir ve görüşlerine katılmıyorum...Açılım maçılım yalan,zaten artık ben rahatlıkla Kürt olduğumu ifade edebiliyor,dilimi de yerinde gerektiği gibi konuşabiliyor,müzik vb folklorik etkinlikleri özgürce yerine getirebiliyor,istediğim mesleği seçebiliyor,istediğim eğitimi alabiliyor,asker ocağında (rütbem çavuştu)herkes gibi eşit olabiliyorsam,namerde muhtaç olmuyorsam zaten açılıma gerek yok....Bu Vatan hepimizin,asıl böyle önemsiz meselelerin ardında daha önemli sorunlar gizleniyor.Nedir o sorunlar?....Tüğrk,Kürt,Laz,Çerkez...vs hepimizi ilgilendiren ekonomik çöküntü,sağlık hizmetlerinden yaralanamamak,eğitim öğretimde fırsat eşitliği sorunu yani paran varsa okursun,tedavi olursun yoksa da böyle sürünmeye devam.....Kuş gribi mevzusunda Unakıtan yumurta sattı,domuz gribinden de kimbilir hangi akp li ilaçlama firmaları zengin olacak...Ve bu paralar bizlerin cebinden çıkacak.....Tıpkı sigara yasağından rant sağlayacak elektrikli ısıtıcı üreticileri gibi.....Yaşasın Kemalizm!

PKK=AKP=DTP en kısası

Kürt halkımızın sorunu yok PKK sorunu var bu sorun müzakere ile değil mücadele ile çözülür.

yok apachi abartmayın adamlar bir şehit daha nasıl vermeyiz diye uğraşıolar kimse meraklı değil dağdaki teröristle muhatap olmaya her şeyi okdr kolay zannediyosunuz ki bir gün şehit haberi almassak o zaman bu yazdıklarınz aklınıza gelr mi kızarırmısınz bilemem?

yok apachi abartmayın adamlar bir şehit daha nasıl vermeyiz diye uğraşıolar kimse meraklı değil dağdaki teröristle muhatap olmaya her şeyi okdr kolay zannediyosunuz ki bir gün şehit haberi almassak o zaman bu yazdıklarınz aklınıza gelr mi kızarırmısınz bilemem?

saçma sapan yorum yapma arkadaşım !!!

ben bu ülkede kurt turk laz cerkez ayrımı oldugunu hıc bır zaman dusunmedım.bır ulkenın basbakanı bu ulkede kurtlerınde cerkezler kadar hakkı vardır demesı ayrımcılıgı yaratmaya baslaması demektır.bu ulkede bu zamana kadar kardes olan ınsanların amerıka ve dıs ulkelerden aldıgı talımatlarla mısyonunu tamamlamayı bekleyen bır basbakanın oyununa gelmemelerını dılerım

sürekli tavizler verilerek pkkyı biteceğinemi inanıyorsun
TAVİZ TAVİZİ DOĞURUR
sürekli tavizler verile verile 30yıldır canımızı yaktı bu kalleşler
ayrıca apoya sayın diyen şehitlere kelle diyen RTEyi samimi bulmuyorum

İç çatışmayı körükleyen ihanetin adı ''Demokratik Açılımdır'' demokrasiyi araç olarak kullanan çıfıtlar hainler teröristler bu konuda çok yol katettiler Milletimiz ise sağduyulu davranmaya özen gösteriyor ama nereye kadar?

Devlet Bahçeliye Duaaaa Etsinler Gençliği frenliyor provakasyondan uzak tutmaya çalışıyor amaaa nereye kadar.....

Amerikan çiftliklerine kaçacak olan hainler yüzümüze sırıta sırıta Demokrasiden bahsederek Demokrasiyi katlediyor Demokrasiyi hainlikleri için araç olarak kullanıyor. Böyle bir ahlaksızlık böyle bir yobazlık böyle bir hainlik ile başedebilmemiz için bilinçli olmamız gerek.

Siz önce başkalarına laf atıcagınıza sozlerınıze bakın ne kadar bos konusuyorsunuz akp bunu yaptı sunu yaptı hayrola barıs yapmasa acılım yapmasa daha da devam mı edecek.Bunu düşünecek olan sizler degılsınız nasıl biz kararımızı vererekten Recep tayyıp erdoganı sectıysek o da basbakansa sımdı o da turkıye mılletı adına kararları verır.Ayrıca sunuda unutmayın kürtlerin yaşadıgı acıları ben o zamanları gormedım ama okudum ızledım sız sadece kulaktan dolma bılgılerle herseyı soyluyorsunuz.Şimdi yeni başlayan bir dizi var Bu kalp seni unutur mu diye aç bakalım en basından ızle o dızıyı cezaevlerınde yapılanları acta görr. gerceklerle yuzleşince canınız yanmasın.Duyarlı olun bıraz zamanımızda bız yapmısız tabıkıde acısını cıkarmak ıstıyorlar.neyse inşallah o diziyi izlersinizde azda olsa ne demek ıstedıgımı anlarsınız . Arkamdan sımdı hepınız dersınız PKK dıye kurt dıye ben sadece fıkrımı paylasmak ıstedım . Bu dizide ayrıca ülkücüde var faşist de kürt de türkiyenin herşeyi anlatılıyor. izlemek isteyenlere link verdım.
Bu Kalp Seni Unuturmu ? 1. Bölüm izle, Bu Kalp Seni Unuturmu ? tüm bölümleri
Saygılar

Geri