Ben Kürt asıllıyım ama,kesinlikle Akp dtp ve pkk denen hainlerin fikir ve görüşlerine katılmıyorum...Açılım maçılım yalan,zaten artık ben rahatlıkla Kürt olduğumu ifade edebiliyor,dilimi de yerinde gerektiği gibi konuşabiliyor,müzik vb folklorik etkinlikleri özgürce yerine getirebiliyor,istediğim mesleği seçebiliyor,istediğim eğitimi alabiliyor,asker ocağında (rütbem çavuştu)herkes gibi eşit olabiliyorsam,namerde muhtaç olmuyorsam zaten açılıma gerek yok....Bu Vatan hepimizin,asıl böyle önemsiz meselelerin ardında daha önemli sorunlar gizleniyor.Nedir o sorunlar?....Tüğrk,Kürt,Laz,Çerkez...vs hepimizi ilgilendiren ekonomik çöküntü,sağlık hizmetlerinden yaralanamamak,eğitim öğretimde fırsat eşitliği sorunu yani paran varsa okursun,tedavi olursun yoksa da böyle sürünmeye devam.....Kuş gribi mevzusunda Unakıtan yumurta sattı,domuz gribinden de kimbilir hangi akp li ilaçlama firmaları zengin olacak...Ve bu paralar bizlerin cebinden çıkacak.....Tıpkı sigara yasağından rant sağlayacak elektrikli ısıtıcı üreticileri gibi.....Yaşasın Kemalizm!