Dtp: ßarış Istiyosanız Öcalanı Salın

Bu topraklar nasıl kazanıldı bilmiyo bu ......ç ları vur emri çıkarıp alayına basçaksın mermiyi

sövecem as kaldı!

saLaLım gitsin noLcak?

saLak mı zannetti bunLar bizi :) bizim anLımızda enayi mi yazıo :)

ama erdogan saLar mı saLar :D bekLerim =)

bende beklerim doğrusu ama önce sübyancı hüseyin üzmez için yasa çıkarmakla meşgullerdir heralde...hele şu tecavüzü 14e indirsinler o şerefsiz çıksın bakarsın o şerefsize de yol gösterirler kimbilir...baksana dtp adı altında teröristler meclise hapisten çıkıp girebiliyorlarsa bu neden olmasın...artık hiçbir şey için şaşırmamak gerek...:Sopa

Biz onun serbest halini de biliriz, onu yeri belli de yapacak adam yok.

ya benmi yanlış hatırlıyorum yoksa hafızammı beni yanıltıyor
bu iktidar değilmiydi gizlice meclisten geçirmeye kalktığı af yasası ile
apo itininde (dört ayaklı sevimli insan dostlarından özür diliyorum bu arada) serbest kalmasını sağlamaya çalışan
bu iktidar değilmi hapisteki pkklı or....uyu meclise soktuğu yetmezmiş gibi
cumhurbaşkanlığı köşküne davet eden
bunlar değilmi kıbrısı bir günde veren
ve istemeyen rumdan bile utanmayan
hele bir salmaya kalksınlar bakalım neler oluyor
bu millet bu güne kadar oynanan orta oyununu efendiliğini bozmadan sessizce izledi
ama bu hep susacağız anlamına gelmiyor
............
bunlara kalsa apoyu meclise başkan yaparlar
barzaninin ayağına el-etek öpmeye gidip aman dileyenlerde bunlar değilmi
bunların tek bir amacı var
devleti son kuruşuna kadar soyup
küplerini doldurmak yandaşlarını zengin etmek
başkada birşey değil

arkadaslar hepınız cok guzel yazmıssınız da bunlarda asıl suclu bız deılmıyız.almanyada bır turk almanı oldursun bakalım noluyo?atn42 kardesım cok guzel yerlere degınmıssın pekı bunlara kım dur dıycek amerıkalımı ıngılızmı sen hakkını korumaz vatanına sahıp cıkmassan elbet bırılerı sahıp cıkar ve ısteyen ıstedını yapar sunu unutmayalım MUHTAÇ OLDUGUMUZ KUDRET DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUT hemde fazlasıyla iş farkına varmakta...

Bu akepe iktidarı AB ye yalaklık olsun diye 2-3 seneye kalamz salar bu apo denen o.. evladını...

Türk milletinin sabrı taşıyor... dtp Rüzgara karşı işiyor

ya benmi yanlış hatırlıyorum yoksa hafızammı beni yanıltıyor
bu iktidar değilmiydi gizlice meclisten geçirmeye kalktığı af yasası ile
apo itininde (dört ayaklı sevimli insan dostlarından özür diliyorum bu arada) serbest kalmasını sağlamaya çalışan
bu iktidar değilmi hapisteki pkklı or....uyu meclise soktuğu yetmezmiş gibi
cumhurbaşkanlığı köşküne davet eden
bunlar değilmi kıbrısı bir günde veren
ve istemeyen rumdan bile utanmayan
hele bir salmaya kalksınlar bakalım neler oluyor
bu millet bu güne kadar oynanan orta oyununu efendiliğini bozmadan sessizce izledi
ama bu hep susacağız anlamına gelmiyor
............
bunlara kalsa apoyu meclise başkan yaparlar
barzaninin ayağına el-etek öpmeye gidip aman dileyenlerde bunlar değilmi
bunların tek bir amacı var
devleti son kuruşuna kadar soyup
küplerini doldurmak yandaşlarını zengin etmek
başkada birşey değil

sen merak etme adamım akp apoyu salsa bunlar bulur gene savuncak bişey ....

sayın demesi bişey ifade etmediyse salması gıdıklar heralde sadece..

Utaniyorum Devletİn Bu İnsanciklara MÜdahele Edememesİnden Dolayi Çok Utaniyorum Şehİtlerİmİzİ Gazİlerİmİzİ DÜŞÜnÜyorium Utaniyorum

aybars kardeşim
bu devletin başına
mazisi temiz dürüst akıllı
yapılması gerekeni açıkça kıvırmadan söyleyebilen
apo itini asacak
partiler kanununu ve seçim yasasını değiştirip
dokunulmazlık zırhını kaldıracak
çapta kalitede insanların gelmesi gerekiyor
bence herkes farkında artık
bunlarınki yama tutmuyor baksana heryerden bir yolsuzlukları çıkıyor
sol diye andığımız diğer partiler asıl amaçları vatana millete hizmet etmek olmadığı için yıllardır birleşemedikleri gibi
ankara belediye başkan adaylığına bile ortak bir isim belirliyemiyorlar
niye? kendi adamlarını seçecekler
niye? işin ucunda koltuk var amaç başka çünkü
sonuç...
kimmi...
şöyle bir bak etrafına dediklerimi yapabilecek kadar mazisi temiz
yüreği sağlam
evirip kıvırmadan konuşan kaç tane lider var

Anayasa mahkemesi bu dtp'nin kapatma davasını geciktirdiği her geçen gün bunların eylemleri , söylemleri
biraz daha artarak devam etmektedir yüce mahkemenin neden konuyu bu kadar ağırdan aldığını anlayabilmiş değilim...: (

Kpanasa kaç yazar..bu ipneler yeni bi tane açarlar...BU iş böle temizlenmez...Koyacaksın yasayı..Bölücü sayılabilecek bütün söz ve fiiller dahil idama tabidir diye...Keseceksin bir bir kıtır kıtır itleri...

saldıkları gün öleceğinden adım gibi eminim, bunların derdi belli, biliyolar salmıcaklar bunu bahane edip yollarına devam edıyolar. ulan adam gibi iktidar gelmedi şu ülkeye hepsi satılmışşş alayı satıllmışşş seçimlerden önce beyaz köşke cıkan serefsizler
Özlüyoruz seni atam sen olsan böyle olmazdı atam

merak etmeyin aponun p..... ırak gıbı olmayız cunku bız mehmedler var

Kpanasa kaç yazar..bu ipneler yeni bi tane açarlar...BU iş böle temizlenmez...Koyacaksın yasayı..Bölücü sayılabilecek bütün söz ve fiiller dahil idama tabidir diye...Keseceksin bir bir kıtır kıtır itleri...

Sonuna kadar katılıyorum Sözlerine..ßunlara konuşma hakkı ßile vermiceksin..çıkıp propangadamı yaptı gel kardeşim ßuraya..ßi kaç tanesini sallandırıcaksın ißret olsun köpeklere anlasınlar T.C ßölünemiyeğini..gerçi asamayızda ßiz..aß'ye giricez diye onuda kaLdırdı ßu hükümet..HayırLısı..

bence salalım hadi git diyelim sonra giderken kaçarken gördük vurduk deriz en iyisi.

apoyu salacakmısız hehe onu diyenleri aponun yanına gonderelim..

kardeşlerım devlet ayrı bir kavram devlettımızı karalamayalım onun yerıne hukumet diyelım olurmu allaha çok şükür devletimiz dimdik ayakta ama hükümetler ıyı yonetemiyor

bence guzel ulkem dunyayla ırtıbatını kesıp bundan sonra duzenlenen eylemlere ne kadar katılan varsa ve daha onceden katıldıgı tespit edilenlerin tamamının kokunu kazısın acımadan gebertsın. adam bas bas bagırıyor ben terorıstım vatan haınıyım dıe. asker dagda ne arıyorkı hepsı sehırlerde. bunların topuna katlıam olum.

atn42 dostum bu dedıklerın olur ama sımdıkı secım sıstemıyle deıl mılletvekıllerını halk deıl cesıtlı sırketler ve kısısel servetlerı belırlıyor.dusun adam aday olmak için 150-200 bın ytl harcamıs 5000ytl maas ıcınmı harcyo bu parayı?kaz gelıcek yerden tavuk esırgemıyo.ne zaman halk bılınclnır kurdugu partıyle kendı adaylarını cıkarır onları ankaraya gonderır ondan sonra kalkınır bu ulke.yanı iş halk ta baslıyo halk ta bıtıyo...sol partılerdede aynı sıstem işlıyo hıc bı memurun,koylunun,esnafın mılletvekılı oldugunu gordunmu?paran varsa halkı temsıl edebılrsın ıyı hoşta tok açın halınden anlarmı...

Geri