Dtp: ßarış Istiyosanız Öcalanı Salın

aklıma ne geldi
hepsini asalım desem ipe yazık boşa gitcek
tek tek vuralım desem kurşuna yazık
topu bile o kadar para etmez
şey yapalım
en ekonomik çözüm
hepsini toplayalım imralıya
çok seviyorlarya oradaki malum şahsiyetsizi
aç köpekler gibi birbirlerini yiyerek öldürsünler
bu fikir çok hoşuma gitti
....

Arkadaslar bu gucu Avrupa'dan ve Amerika'dan buluyorlar.Rahat olun yani bizden gucluler.Siz bırakın forumlarda goruyosunuz sadece biz KOcaeli Uni de sınıfta hocalarla kavgasını veriyoruz daha dogrusu ben veriyorum .

Devletin istibarattında bu dtpliler hakkında ya istibari zafiyet var. Ya da bunlar karda yürüyüp izini belli etmeyen tipler. Bunlar meclsise girmesinin yegane temeli günümüz siyasetçileri özellikle sol kesimin zayıflığıdır. Doğu terkedilmişliğinden yalnız bırakılmışlığın sebeplerinden bu hainler nemalanmış yükselmiş ve devletten maaş alabilecek konuma gelmiştir.

dagda birbirin elliyen yanındakilere tecavüz eden zihniyeti bozuk.gecmisi olmuyan tc topraklarını bölecegini zanneden ve serefsiz aponun selbest kalacagını düsünen bu serefsizlerin gelecegi varsa onuda ben sikeyim.icerisinde birbirini becermekten ibne olanlarında karılarını ben becereyim.serefsiz kansız insanlar.

kardeşimin sözlerine birebir katılıyorum ama ben biraz daha abartıp o miting alanlarında ellerinde apo resimleri sallayanlarıda dahil etmek istiyorum sabırlı olun partiye çeyrek var

Ocalana ozgurluk
anasina bacisinada ozgurluk
dagdaki pkk li hatunlarada ozgurluk
birakin rahatca genelewde calisabilsinler :D

Geri