dt alıcısı ve opos

SCuLP

New member
Reaction score
0
Herkese merhaba bi sorunum varda ben digitürk üyesiyim fakat dt kartım sadece yerel kanalları açıyor yani dt nin en ucuz paketini aldım sonra biyerde opos1.5 card gördüm dtnin tüm kanalları izlenebiliyormus acaba diyorum bu opos kartı alsam dtnin philips alıcısına taksam tüm kanalları acabilirmiyim? olmadı başka ne şekilde yapabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

dostum recivarlardan pek anlamam ama opos ile hatta şu an opossuz bile sky star 2 de dt full bilgine

mantoman' Alıntı:
dostum recivarlardan pek anlamam ama opos ile hatta şu an opossuz bile sky star 2 de dt full bilgine

saol mantoman ama suan receveir var kurulu tv ye baglı rahat olacak osekılde anlatabildimmi :) ama ss2 alsam uydu kablosu uzatmam sonrada tv out dan tv ye gondermem uzun iş olacak :p bu sekilde kurulu olan dt philips receveir ında nasıl izlerim onu merak ediyorum cevablar icin tekrar teşekkürler

valla izlenirr büyük ihitimalle de işte dediiim gibi dostum pek bi reciviarlarla alakam yok sen cihazın modelini bana belirt ben bi onu öğreniiim ;)) philpis demişsin tam model olarak ogrenebilrmiiyim

mantoman' Alıntı:
valla izlenirr büyük ihitimalle de işte dediiim gibi dostum pek bi reciviarlarla alakam yok sen cihazın modelini bana belirt ben bi onu öğreniiim ;)) philpis demişsin tam model olarak ogrenebilrmiiyim

klasik digitürk üyelerinde olan philips recevierlardan dsx 6010/62a

dostum ben araştırdım bloker ile hem izlenir hemde izlenilmez deniliyo yanlızz tam net bicevap alamadım bloker ne onuda bilmiyorum en iyisi bilgisayarın varsa al bi sky star 2 keyfine bak derim ben ;))

mantoman' Alıntı:
dostum ben araştırdım bloker ile hem izlenir hemde izlenilmez deniliyo yanlızz tam net bicevap alamadım bloker ne onuda bilmiyorum en iyisi bilgisayarın varsa al bi sky star 2 keyfine bak derim ben ;))

ok alırımda skystar2 hakkında hic bisi bilmiyorum simdi baktım 2.6d die yeni bi vers. cıkmıs diyelim aldım gordugum kadarıyla opos kart takacagım modül yok nasıl olacakda tum dt full olacak bilmiyorum cevaplar icin tesekkurler

@SCuLP,

Yeni versiyon kartlarla beraber şuan stabil olarak çalışan blocker yok. bu nedenle orj kutu ile şuan izleyemiyoruz.

SkyStar 2 de normal alcılardaki modül ve kartın yaptığı işi programlar yapıyor.

ok alırımda skystar2 hakkında hic bisi bilmiyorum simdi baktım 2.6d die yeni bi vers. cıkmıs diyelim aldım gordugum kadarıyla opos kart takacagım modül yok nasıl olacakda tum dt full olacak bilmiyorum cevaplar icin tesekkurler

dostum inan sky star2 yi kullanmak recivierdan kolay ancak ilk başlarda birazcık sinir krizine sokabilir seni yok codec çakışmaları yok bilmem neler kanal sorunu cart curt derken baya bi sinir eder adamı ama alıştıında süper bişi hem pvr de var süper yaniii :goz:

Geri