Donanim Bolumu Yetki Adayligi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetime yönelik laflarından dolayı -1905

Modluk başvurusu yapman beni şaşırttı doğrusu...

http://www.hackhell.com/oneriler-ve-sikayetler/471154-a.html

Bu konuda Infatuate gereken cevabı vermiş ki..

Bi üstteki postta (Barış'a) Aynen Katılıyorum

[-] 1912

yengemle aramizda bir problem yok.. mumkunse eksi verecek arkadaslar baska bahaneler bulsunlar.. :)

yonetimle ilgili problemlerimi cozmesem zaten baslik acmazdim..

daha önce moderatörLüğün aLınmış ßenimde aLınmıştı 3 ay onLine olmayınca ancak geri veriLdi..

seninki veriLmediğine göre var ßir seßepLer demekki [ - 1903 ]

farkli bir bakis acisi :goz:

yengemle aramizda bir problem yok.. mumkunse eksi verecek arkadaslar baska bahaneler bulsunlar.. :)

yonetimle ilgili problemlerimi cozmesem zaten baslik acmazdim..

farkli bir bakis acisi :goz:

İyi birine benziyosun şu ana kadar herhangi bi problemim olmadı seninle olacağını da sanmıyorum bi üstteki mesaja aynen katılıp artı bir diyorum..Hayırlısı olsun

ModLuktan işLerin doLayısıyLa ayrıLdın[[Bir dönem iLgiLenemediğinden]] daha sonra 1-2 oLayın oLmuş o bizi iLgiLendirmez zaten cözmüşşün sorunLarınıkı aday oLdun ..Donanım dendimi önce Visi Sonra sen akLıma geLiyorsunuz..İkinizinde oraya mod oLmasını isterim ..
Madem yengeyLede aranda probLem kaLmadı kocaman ++ diyorum :goz:

Donanım bölümünün gerçekten bir moderatöre ihtiyacı var siz de eski bir üye olarak hem forumu
hemde bölümü yeterince iyi tanıyorsunuz bu nedenle ( + ) hakkınızda hayırlısı olsun iyi forumlar.

Donanım bölümünün gerçekten bir moderatöre ihtiyacı var siz de eski bir üye olarak hem forumu
hemde bölümü yeterince iyi tanıyorsunuz bu nedenle ( + ) hakkınızda hayırlısı olsun iyi forumlar.

seni uzun suredir izliyorum hep boyle saygilisin :) tesekkur ederim gercekten bu tutumundan dolayi :)

Yorum YapmadaN + VereßiLicegim KiŞiLerdenSin..

+ZeytinßurnuLu

Daha önce yanLış biLmiyorsam KO böLümünde mod'dun
Ancak bazı nedenlerle yöneimden çıktın....
Eğer gerçekten o böLüme yeterLi oLabiLeceğini düşünüyorsan (+1907) derim ben...
Ama önemLi oLan on_Line süren o süre warsa No probLem kardeşim =)
Senin adıNa hayıLısı oLsun ;)

Daha önce yanLış biLmiyorsam KO böLümünde mod'dun
Ancak bazı nedenlerle yöneimden çıktın....
Eğer gerçekten o böLüme yeterLi oLabiLeceğini düşünüyorsan (+1907) derim ben...
Ama önemLi oLan on_Line süren o süre warsa No probLem kardeşim =)
Senin adıNa hayıLısı oLsun ;)

Bircogunuzun bildigi uzere Bandirmada bilgisayarcida teknik serviste 6 ay kadar calistim sonra donanim bilgimin yeterli oldugunu gorerek hindistana yazilim muhendisligi okumaya geldim :)
online surem tartisilir cunku turkiyeye gore garip geliyor ama gunde 4 saatimi ayirarak bolumde herseyi halledebilecegimden eminim tesekkurler oldness ilgin izlenimlerin ve iyi dileklerin icin..

eskiyi kurcalamaya hic gerek yok tabikide,
forumun en eski uyelerinden olan kardesime (+1903)
HayirLisi oLsun...

Ikı kere Oy vermısım DalgınLıkLa ozur Dılerım =)

Mesajımı editLemek istemezdim.Ama dü$ündüm ve birazda Lamagro'yLa msnde muhabbet ettikten sonra birtakım $eyLer yazmak istedim..Ben orada Vision'u istiyordum ve Lamagro'nun yönetimde oLmasını bazı nedenLerLe istemiyordum.
Lakin $u zaman zarfında gerek Vision'un Lamagro'ya oLan desteği ve adayLıktan vazgeçmesi gerekse de Lamagro'yLa msndeki muhabbetLerimizden fikirLerim deği$ti.
Ben izLeme taraftarıyım.HayırLısı oLsun hakkında geçerLi bir oy kuLLanmayacağım.

Dostum Senden Önce Vision Vardı. Üzgünüm Ama Senden daha cok yakısıyor ve o mod olamadı yani... [-]

Selam;

Beyler Ortamı germeye gerek yok.Lamagro'nun mod talebinde bulunmasını ben istedim.Ben olamadım bare sen ol dedim.Yönetim yaptıgım tutum ve davranıslardan dolayı beni kabul etmemis olabilir belki ama o zaman bırakın Lamagro olsun Sayın Userlar ...Benden bilgi ve beceri olarak daha yüksek kendisi.ve lütfen ortamı geripte arkadasın konusunu baltalamayalım. (;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri