Donanım Bölümü Moderator'luk Basvurusu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

visi0n

ѕтαη∂.ву &
Reaction score
0
Merhaba Arkadaslar ;

Donanım bölümünün durgun oldugu bu günlerde bir nebzede olsa canlandırmaya calıstıgıma inanıyorum.Gerek yaptıgım öneriler ,, gerekse actıgım konularla bir nebze hareketlendigine inanıyorum donanım bölümünün.Şimdi ise daha Donanım Bölümü için Moderator'luk basvuru konumu Tüm Hackhell Ailesine Sunuyorum ve gereken cevabı sizden alıcagıma inanıyorum.Şimdiden vereceginiz oy'lar için teşekkür ediyorum...

Olgun ve ciddi Yorumlarınla ve Açtıgın konularınla bence hakedıyorsun... + ( Olumlu )

Hiç Fena Olmaz Ama Donanım Bölümü Haddinden Fazla Durgun Olduğu İçin Pek Ümitli Değilim Artık O Bölümden..
Gördüğümce Çalışkansın Şüphem Yok Üstesinden Geleceğinden Şimdilik +1903

Fyonb'un Oyuna Göre Değişebilir

Foruma geLeLi daha kaç gün oLdu da mod adayLığını açıkLama gereği duydun anLayamadım.Bi de geçen mod adayLığıma yazdığın o hakaret doLu ifadeLeri editLenmiş oLmasına rağmen unutmadım..Kolay kolay bu tarz konuşmaLarı dikkate aLacak birisi değiLim fakat foruma geLdiğin 2.ci gün o yazıLarı yazman forum hakkında ne kadar biLgisiz ve ne kadar tarafLı oLduğunu gösterdi..

Mod adayı oLacak kişiLer yaptıkLarıyLa foruma örnek oLuşturmaLı.Ben sende bunu göremedim.Bence yöneticiLiğe yakışan bir tarafın yok.Bu yüzden sana verebiLeceğim en iyi oy -1881 'dir..

Uzun soLukLu değiLsin.. 1 varsın 1 yoksun..

DestekLemiyorum.. { -- oLiver pascaL nouma }

Bölüm için kendini faydalı görebiliyor olabilirsin fakat Forum içerisinde ki istikrarsızlığın göz önüne alındığında görev için uygun olmadığın açıkca ortada.. Daha ilerde bu istikrarı sağladığın zaman tekrar oylamaya sunarız.
Kapalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri