DJ ßölümü mod adaylığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkla söylemeliyimki Dj müziğini hiç dinlemem. İşin kötüsü sevmem de. Ama sonuç olarak müzikse konu ve emek veriliyorsa saygıda duyarım. Lakin uzunca bir dönemdir Joy Ramo adlı user modluk başvurusunun sonuçlanmasını bekliyor. Bence ilk önce o sonuçlansın. O yüzden Oyum NEGATİFtir.

konu acmasamda takıp ettıgım bı bolumdur senınde ılgılendıgını goruyorum onun ıcın oyum olumlu

arkadaşLar ßence diğer adaya saygısızLık faLan saçma geLiyor ßana..isterse 3-4 kişi adayLık koyar..

herkes yorumunu yapar değerLendiriLir iyi oLan çaLışkan oLan kişi kazanır..ßence saygısızLık dozunda pek ßişey göremedim..

kardeşim ßiraz daha gayret edersen herşeyin üstünden geLeceßiLecek ßirisin iLerisi için ßenden + 1903..

DeeRPaRtY'e katılıyor gibiyim =) -1905

kardeş seni şahsen tanımıom ama çok aktifsin yakışır sana

HAYIRLI OLSUN..

Djlığe Adaylığını Koyduğun İçin Kendıne Güvenın Var demektir!..
Güzel Techno ,Dj Müzikleri Paylaşıyorsun Bizimle!..
Başarılar Diliyorum!.. Oyum

+++++

ben o+olumlu diorm fakat tabi son söz s.mod ve admine düşer hayırlısı

Yaklaşık 6 aydır açık duran bir konu var sonuçlanması gerekiyor ve sen HUT ta olduğun halde bu şekil bir modluk başvurusunda bulunuyorsun.

7-8 konu ile bunu yapabileceğini sanmıyorum. DJ bölümüne bublingten anlayan değil Trance - Techno, Electro - House farkını bilecek insanlar lazım...

Olumsuz kolay gelsin.

Destekliyorum ( + )

kendisi komşum olur ve yüksek seste müzik dinleyen biridir hele bide bass açtımı tamamdır artık kimse karışamaz ona dımtıs dımtıs :)
bana düşmez ama + vererek destekliyorum çünkü hakediyor

oh be yazdım inş. kızmaz bana :melek

İhtiyaç varsa neden olmasın.
Hayırlısı olur inş..

Yaklaşık 6 aydır açık duran bir konu var sonuçlanması gerekiyor ve sen HUT ta olduğun halde bu şekil bir modluk başvurusunda bulunuyorsun.

7-8 konu ile bunu yapabileceğini sanmıyorum. DJ bölümüne bublingten anlayan değil Trance - Techno, Electro - House farkını bilecek insanlar lazım...

Olumsuz kolay gelsin.

HUT da olması Aday Olmasına Engel DegıL.
Ister 6 ay Ister 6 yıL bekleyen konu Olsun bu Adaylıga Engel DegıL

- / + Oy verırken Adaylara Daha Mantıklı Sebepler yazalım

dj bölümünü yakın zamandan beri takip etsem de paylaştığı parçalar ve setler çok güzel olduğundan bana laf düşermi burda büyüklerimiz varken bilmem ama bence olumlu.

jay ramo nun da hakkını yemek istemem ama dj bölümüne gerçekten çok az paylaşım ve aktif ziyaret olsa da seni daha fazla görüyorum oralarda. belkide ben yanlış açıdan bakıyorumdur. öyle ise özür dilerim

+1878

+ hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri