DikkatLi oLmaq Lazım...!

d0LpHiNs™

AzraiLin GözYa$LaRı
Reaction score
0
Nerde Oldugumu Bilmemeq Bat1yormu Sana...?
bu hikaye bir hocanin arkadasina anlattiklarindan alintidir.gercektir.

"bir keresinde 3 ay uyumayan bir kadin getirdiler.guya cinler musallat olmus,uyutmuyormus.o varliklarla temas kurmak icin odasina cekildi.yarim saat sonra birden kapiyi acti.yuzu perisan,rengi kacmis...bana "hic birsey dusunme"dedi ve tekrar odaya girdi.o sirada cinlerle ilgili olumsuz dusunceler geciriyordum icimden.hemen anladim baska seyler dusunmeye basladim.sonra anlatti durumu.o varliklar kadini rahat birakmak istememis.cunku kadin gece disariya kaynar su dokerek,bilmeden onlardan bazilarinin olumune sebep olmus.bu yuzden intikam almak istiolarmis.arkadas onlari iyi niyetli oldugumuza ikna etmeye calisiyor ama onlar icimden olumsuz dusundugumu hissedip bana zarar vermeye yoneliyor.o zaman odadan cikip uyarmak zorunda kaliyor.bu operasyondan sonra kadin rahatladi.normale dondu."
Alıntıdır...!

çok ilginç gerçekten yaşanmış bi olay olabilir

valla arkadaşlar sıcak sudan dolayı cinlerin ölmesi mantıklı gelmiyor bana...şunu aklınızdan çıkarmayın arkadaşlar... ne insanlar cinleri nede cinler insanları öldürebilir..böyle bişey mümkün değil. ki zaten Kur'an da da yazar bu..iki tarafta ölümcül düzeyde birbirine zarar veremez...

kesinlikle sacma beyler inanmayın hayal urunu bunlar

doğrudur
yani bi bölümü doğrudur hani cinlerin musallat olduğu fln ama onun dışında yok operasyonlar falan çok saçma geldi

Deff' Alıntı:
ne insanlar cinleri nede cinler insanları öldürebilir..böyle bişey mümkün değil. ki zaten Kur'an da da yazar bu..iki tarafta ölümcül düzeyde birbirine zarar veremez...

bu sözüne eminmisin? tamam konun gerçekliği tartışılabilir ama bizim din hocamız insanların cinleri öldürebilme gibi bi olayından bahsetmişti. gerçi bende pek emin deilim onun yalncısıyım ama senin bu kadara emin konusman ilginç geldi..

bu ne yaaa bukadar saçmalamaya gerek varki başka bişey uyduramadınızmı

Deff' Alıntı:
valla arkadaşlar sıcak sudan dolayı cinlerin ölmesi mantıklı gelmiyor bana...şunu aklınızdan çıkarmayın arkadaşlar... ne insanlar cinleri nede cinler insanları öldürebilir..böyle bişey mümkün değil. ki zaten Kur'an da da yazar bu..iki tarafta ölümcül düzeyde birbirine zarar veremez...

Hayır insanlar bazen çarptıklarında bile cinleri öldürürebilirler bunlar ilmihallerde sabittir.
Ve cinler insanlara da musallat olurlar.
İnsanlar cinlerle irtibata geçebilirler ama bu çok tehlikelidir ve cinlerle dost olmak iyi bişey değildir.
Bu söylediklerimi ben uydurmuyorum bunların hepsi ilmihallerde sabittir.
Ama bu olay hakkında bi yorum yapamicam.

Geri