d0LpHiNs™
AzraiLin GözYa$LaRı
- Reaction score
- 0
bu hikaye bir hocanin arkadasina anlattiklarindan alintidir.gercektir.
"bir keresinde 3 ay uyumayan bir kadin getirdiler.guya cinler musallat olmus,uyutmuyormus.o varliklarla temas kurmak icin odasina cekildi.yarim saat sonra birden kapiyi acti.yuzu perisan,rengi kacmis...bana "hic birsey dusunme"dedi ve tekrar odaya girdi.o sirada cinlerle ilgili olumsuz dusunceler geciriyordum icimden.hemen anladim baska seyler dusunmeye basladim.sonra anlatti durumu.o varliklar kadini rahat birakmak istememis.cunku kadin gece disariya kaynar su dokerek,bilmeden onlardan bazilarinin olumune sebep olmus.bu yuzden intikam almak istiolarmis.arkadas onlari iyi niyetli oldugumuza ikna etmeye calisiyor ama onlar icimden olumsuz dusundugumu hissedip bana zarar vermeye yoneliyor.o zaman odadan cikip uyarmak zorunda kaliyor.bu operasyondan sonra kadin rahatladi.normale dondu."
Alıntıdır...!"bir keresinde 3 ay uyumayan bir kadin getirdiler.guya cinler musallat olmus,uyutmuyormus.o varliklarla temas kurmak icin odasina cekildi.yarim saat sonra birden kapiyi acti.yuzu perisan,rengi kacmis...bana "hic birsey dusunme"dedi ve tekrar odaya girdi.o sirada cinlerle ilgili olumsuz dusunceler geciriyordum icimden.hemen anladim baska seyler dusunmeye basladim.sonra anlatti durumu.o varliklar kadini rahat birakmak istememis.cunku kadin gece disariya kaynar su dokerek,bilmeden onlardan bazilarinin olumune sebep olmus.bu yuzden intikam almak istiolarmis.arkadas onlari iyi niyetli oldugumuza ikna etmeye calisiyor ama onlar icimden olumsuz dusundugumu hissedip bana zarar vermeye yoneliyor.o zaman odadan cikip uyarmak zorunda kaliyor.bu operasyondan sonra kadin rahatladi.normale dondu."