Digiturk!!!Bilenler bir yardım pls!!!

FéRvénTßQY

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar ben Digital bölümündeki konuların hepsini okudum ama hiç biri tam anlamıyla bana yardımcı olamadı o yüzden bu konuyu açma gereği duydum!!!

Buna benzer konular daha önce açıldılar ama bu konuyu diğer konulardan farklı kılan benim soracağım sorular olacak!!!

Mod ve Smod arkadaşlar pls sonuna kadar okumadan kapatmayın bu konunun aynısı açıldı die...!!!

SORUM:

Şimdi hemen hemen bütün başlıklar "bedava digiturk izle" biçiminde ama ben hangi konuya girdiysem illa 15 milyona üye olun falan deniyor...

Biz bu digiturk'ü tam olarak bedavaya kullanabiliyormuyuz yoksa kullanamıyormuyuz? ===>>> Bu birinci sorum

Farzedelimki kullanabiliyoruz... Peki bu digiturk'ü seyretmek için bir program yüklüyormuyuz? Eğer yüklüyorsak bu programın linki nedir? ==> Bu 2. sorum

Peki bedavaya seyredebiliyoruz ve programın linkini yardımsever biri verdi... ama ben bu programı kurup digiturk'ü seyretmem için pc'min herhangi bir donanıma ihtiyacı warmı yoksa ekran kartının olması yeterlimi?==>buda 3. sorum!!!

Sorularım bu kadar!!! Sizinde vereceğiniz ek bir bilgi varsa yada resimli anlatım falan lütfen verin yani ben almaya hazırım:p

BU ARADA KÜÇÜK BİR NOT:
ARKADAŞLAR DİGİTURK HAKKINDA BİRÇOK KİŞİ BENİM GİBİ FAZLA BİR BİLGİYE SAHİP DEĞİL, BU YÜZDEN ANLATIMLARINIZDA BİRAZ DAHA YALIN BİR DİL KULLANMANIZI RİCA EDİYORUM...
EĞER TEKNİK BİR KELİME VARSA ONUDA PARANTEZ İÇİNDE AÇIKLARSANIZ ACAYİP SÜPER OLUR!!!
HER GECE MULTİVİSİON SEYREDERKEN SİZE DUA EDERİM:p

sende tv kartı yoksa bosuna 1 ve 2.sorulara cevap vermeyelim bende sana bı soru sorayım sende digital tv kartı var mı ??

Digital Tv kartı olup olmadığını bilmiyorum ama Tv çıkışlı RADEON(gigabit veya asus oln-ması lazım) Ekran Kartı var...

dostum tv kartı ayrı bı donanımdır ekran kartıyla alakası yokkkk onuun ıcın sen 100 ytl ye sky star 2 al ondan sonra burdakı softcamlerı takıp et :))

mantoman' Alıntı:
sende tv kartı yoksa bosuna 1 ve 2.sorulara cevap vermeyelim bende sana bı soru sorayım sende digital tv kartı var mı ??
hahaha ya bu çok komik geldi bana.ayriyeten çokta doğru bi soru.TV kartı yoksa bilgisayarda bu işler maalesef olmaz arkadaşım.:D

FéRvénTßQY' Alıntı:
Digital Tv kartı olup olmadığını bilmiyorum ama Tv çıkışlı RADEON(gigabit veya asus oln-ması lazım) Ekran Kartı var...

Ah be cocugum hem dıyosun ki ben buradakı tum konuları okudum ondan sonra actım bu konuyu dıye hem de digital tv kartı ne ne ıse yarıyor gıbı sorular soruyorsun.

bende sana soyle bır soru sorayım o gezdıgın yerlerde hıc mı rastlamadın skystar 2 lafına,hıc mı lafı gecmedı digital tv kartının?nasıl okudun?nasıl gozunden kactı onu merak ettım.... neyse sen dogru gıt al bır skystar 2 digital tv cardı. 80 ytl ye bulursun! ondan sonradada S2EMU 1.23 ıle her kanalı ızlersın. tabı bu arada canak anten alıcan,dama koyacan kablosunuda bılgısayarına taktıgın sky star 2 kartına sokucan. ondan sonra tanıtacakasın sky star 2 yı bılgısayarına sonrada prog dvb yuklıcen. sen bır gel bu asamaya kadar sonra sana yıne yardımcı oluruz.

kartı aldın mı dostum aldınsa eger daha cook yardımlarımıza ıhtıyac duycaksın :))

istemiom ben artık digiturk yok abi yaff walla küstüm ben size... çok hakaret etti bunlar resmen bana ben ne bilem bu olayları hiç işim olmadıki böyle şeylerle:(

Hemen pes etme bakalım

FéRvénTßQY' Alıntı:
istemiom ben artık digiturk yok abi yaff walla küstüm ben size... çok hakaret etti bunlar resmen bana ben ne bilem bu olayları hiç işim olmadıki böyle şeylerle:(

tamam tamam. sen sımdı bu dedıklerımız yap sımdılık. sonra yıne sana yardımcı oluruz. ok?

Dostum Benim Skystar2 Alcan Fiyati 135 Ytl 2 Tane De çanak Alacan Anca Keser Seni Birini Türksata Diğerinide Hotbird E 50 Ytl De O =185 Ytl Ye Halledersin Ok

135 değildir ya ben 6 ay önce aldım o fiyata şuan biraz daha uygun ama dogru anten alıcan 2 tane yada 1 tane sonra lnb diseq vs baya bi tuzlu oluyo acıkcası dostum ama keyifli oluyo oda işin en guzel yanı :))

yaw nebiçim iş ya kim ugrasacak bunlarla amaaann boşverin gitsin. sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tabiki Uğraşacaksınız Her Nimetin Bir Külfeti Vardır Hemen Pes Etmeyin

Lam Bana Da Bakim Birrrr

Bende digiturk abonesiyim ama tek çanak var bende adult yada ne bilim böle atraksiyonları nasıl seyretcem ben heeee:D :D :D
söleyin baem bir bizde bilelimmmm

tek canakla mümkün değil al bi tane çanak tak onu da hotbird-hispasat yada astradan birine adulltt izle bol bol dt de yayın yok mu adult :D:D:

çanak alırız da biri motor mu ne öle bişi söylemişti ben hiç annamam bu konulardan lnb için birde motor mu lazım:(

yok hocam motor filan alma gerek yok iki anten olunca motora lüzüm kalmaz hem motorlar cabuk arızalanıyo hıc ugrasma motorla filan 1 tanee offset anten al 90 veya 120 cm bi lnb bitanede diseq switch al 2 tane antenin olsun izle istediin kanalııı ;)

antenci anlar dimi derdimden. bir çanak daha alınca olay tamam diyorsun yani.

bak dostum bende iki anten var canım sıkıldıkca gezdiriiyorum mesela şu an w3 de gelişmeler güzel oldugundan oraya cevirdim burda işim bitince hotbirde alırım ondan sıkılırsam başka yere vss gez gez dur bu arada 1.cisini napıosun gibi bi soru gelirse o sabit 42'E türksa 1C bu hıc kımıldamaz :)))

antencı anlar derdınden saygılar

Geri