Digital TV AsiSTaN MoD İsTeGi

nihil' Alıntı:
bi açıdan dogru soyluyorsun yani o forumla ilgilenen bir moderator yok ancak bunun yerine senin mi gecmen gerekiyor emin degilim..

--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 68
--------------------------------------------------------------------------------
193 Mesajına 709 Kere Teşekkür Edildi

biraz daha ister gibime geliyor... " -1 "

ah be kardeşim ah derdimi hala anlatamadım.Sen hala teşekkür sayısına bakıyon istersen 3-5tane adult resim eklimm adult bölümüne hemen artsın onlar.bu kadar sığ gömrüşlü olmayın allah aşkına.mod olmak istediğim bölümdeki paylaşımları dikkate alın.+ 700küsür teşekkürde az değil hani:)

xsuaty' Alıntı:
ah be kardeşim ah derdimi hala anlatamadım.Sen hala teşekkür sayısına bakıyon istersen 3-5tane adult resim eklimm adult bölümüne hemen artsın onlar.bu kadar sığ gömrüşlü olmayın allah aşkına.mod olmak istediğim bölümdeki paylaşımları dikkate alın.+ 700küsür teşekkürde az değil hani:)

+100... bencede haklısın dostum dijital bölümü için ilgilenecek bir mod arkadaş olmalı yada adultta biraz teşekkür alabilirsin :)

tesekkur sayın cok az bence.. sana edilen tesekkurler ciddi olarak cok fazla :) msj/tes sayısı...
bence +1 bolumun ihtiyacı da var yonetim ne der bilemeyecegim..

246 mesajına 832 kere teşekkür edilmiş..!

Artık 1 mesajına yaklaşık 3,5 kere teşkkür edilmiş..! Çok güzel bi oran..!

Bence zamanı da gelmiş artık..! Daha öncede + vermiştim..!

+1

tesekkur bahane paylasım sahane =P bolumde elındn gelenı yapıyorsun hackhell a fayda buyuk bıraz daha sabır orası ıcın dusunulen kısı sensın ama az daha zamanı var.

Dark_Angel' Alıntı:
tesekkur bahane paylasım sahane =P bolumde elındn gelenı yapıyorsun hackhell a fayda buyuk bıraz daha sabır orası ıcın dusunulen kısı sensın ama az daha zamanı var.

Modluk bahane,Ortam Şahane :) yardıma devam hadi kolay gelsin

Geri