Digital TV AsiSTaN MoD İsTeGi

xsuaty' Alıntı:
ilk olarak yorumun için teşekkürler

Önceki üye adım:s_Avdac

üyelik tarihi ctober 2005

Anlatmak istediğini anlamadım :eek:

-1 veriyorum daha çok ama çok erken ...

1 teşşekürün var..
En önemlisi 12 kez teşekkür etmişsin..

Teşeküür etmek teşekür almaktan bide daha erdemlidir..

hellboy a katılıyorum sana tesekkur etmisler ama sen kimseye tesekkur etmemissin.. bolumle ilgin var ama her ilgisi olanıda mod yapmıyolar :'( suanlık yorumsuz ilerisi icin +1

(neden yeni bir uyelik actıgını anlayamadım?!?)

o bolume kesınlıkle aktıf bır mod lasım kım olursa bılmem bende yazılım fılan bırakıyoruma ama en azından duzgun ve beraber calısacak adam bulursanız bende yardım ederım ;)
j@ck@l ılede konusmustum konuyu

biraz daha paylaşım erken diyorum kardeşim -1

Tekrar bi istekte mi bulunsam yoksa burdan mı devam etsek diye kararsız kaldım.

Flood yaptığım için özür diliyorum ama bu mesaj konuyu ilk sayfaya taşıyacak ve belki bi kaç yorum daha gelir.ve tabii ki en önemlisi konu hala locked olmadığına göre yönetim kararını vermedi!

arkadaşım ılk olarak yonetıme gırmek ısteyen flood yapmamalı
bendende -1 teşş. vermen lazım bıraz arkadaşlarına saygılar

hellboy726' Alıntı:
Anlatmak istediğini anlamadım :eek:

-1 veriyorum daha çok ama çok erken ...

1 teşşekürün var..
En önemlisi 12 kez teşekkür etmişsin..

Teşeküür etmek teşekür almaktan bide daha erdemlidir..

hell e +1903 sana malesef -

Ya mod olmak için mesaj sayısı yada teşekkür sayısı mı gerekiyor.Yoksa kaliteli paylaşımlar mı bunu öğrenmek istiyorum! Acaba yorum yapanlardan kaçınız paylaşımlarıma baktı.İnanın böyle yaparak insanların paylaşım zevkini kaçırıyosunuz!

1LeaDer1' Alıntı:
ben tekrar arkadaşim için destekde bulunucam paylaşimlarına baktım süperr paylaşimları var bencede yeterlı +1111111111 destek dostum umarım olursun

1LeaDer1' Alıntı:
bencede yapabılrısın kardeş bendende destek artı +1

1LeaDer1' Alıntı:
bendende -1 teşş. vermen lazım bıraz arkadaşlarına saygılar

abi karar ver gözünü sevimmm :)

Edit:Arkaarkaya yazılan mesajlara flood denir tam 5gün önce yazdığım mesajdan sonra mesaj yazınca lütfen flood yapma demeyin!

xsuaty paylaşımcı yanı sıra aktif bi üye eger ihtiyaç varsa yapabilir kabiliyette olduguna inanıyorum onları giderirsen ki gidermen lazım a.modluga +1 :)

aRıZaLı' Alıntı:
--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 1
--------------------------------------------------------------------------------
72 Mesajına 204 Kere Teşekkür Edildi

arkdaşım daha çok erken diyorum+heralde sen burada yapılan paylaşımlara hiçç begenmemişsin heralde baksana durum onun gösterio Teşekkür Sayısı: 1 bence bu şekilde olmazzz

siz tşk sayısınıa göremi beyeniyorsunuz mod almak için ne şaçma şey ok üyelerin ve mod beğenmesi gerekirde bu bence saçma bir şey kardeş

DJ FURKAN' Alıntı:
siz tşk sayısınıa göremi beyeniyorsunuz mod almak için ne şaçma şey ok üyelerin ve mod beğenmesi gerekirde bu bence saçma bir şey kardeş

dostum burda maaalesef böle bence çok ta yerinde bir karar meclis gibi valla bundan daha güzel bir yöntem de aklıma gelmiyor.....

Benden tam destek +100...0 bu bölüme acil ilgilenen biri gelmeli seni ve maxdmc iyi bir ikili olursunuz en azından d.t. yi sizlerden izleriz hediye olarak :) umarım seçilirsin başarılar... :)

bi açıdan dogru soyluyorsun yani o forumla ilgilenen bir moderator yok ancak bunun yerine senin mi gecmen gerekiyor emin degilim..

Teşekkür Sayısı: 68
193 Mesajına 709 Kere Teşekkür Edildi

biraz daha ister gibime geliyor... " -1 "

Geri