Digital TV AsiSTaN MoD İsTeGi

xsuaty

New member
Reaction score
0
Merhaba

digitaltv bölümünde bir mod arkadaşımız var

fakat en son postunu 2005ekim ayında atmış 4 aydır ortalıklarda görünmüyor.

Bu sebeble bu bölüme modertaor ihtiyacı olduğunu düşündüm ve bur görevi başarıyla üstleneceğimi düşünüyorum

Mesaj sayımın yetersizliğini düşünerek asistan mod olma isteğinde bulundum.

Ben olmasamda bu bölüme bir moderator gerektiği düşüncesindeyim görüşlerinizi bekliyorum

Sevgiler :eek:

valla o bölümle pek isim olmadı ama biraz erken mi ne? yORUMSUZ

dostum kendini göstermeye devam et :D:D:D
ihtyacın war sa <<<< +1 ...>>>>

Harpy_Queen' Alıntı:
Dostum sen önce orda biraz paylaşım yapsaydın çeşke.. kendini gösterseydn..
ama ihtyacın war sa <<<< +1 ...>>>>

Öncelikle teşekkürler

daha sonra sanırım digital tv bölümüne hiç uğramadın uğrasaydın paylaşımlarımı görebilirdin

--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 1
--------------------------------------------------------------------------------
72 Mesajına 204 Kere Teşekkür Edildi

arkdaşım daha çok erken diyorum+heralde sen burada yapılan paylaşımlara hiçç begenmemişsin heralde baksana durum onun gösterio Teşekkür Sayısı: 1 bence bu şekilde olmazzz

-1...............

benden de +1 derim mod lasim

bende de war bitane Skystar 2 bi kart herboqu denedim :) Apartmanda 40lik switchlere bagli kablodan yayin geldigi icin bi turlu ProgDVB de felan tanıtamadım rica edersem bi yardım eli uzatta halledek şu sorunu ;)

(offline download rulez :D )

ben tekrar arkadaşim için destekde bulunucam paylaşimlarına baktım süperr paylaşimları var bencede yeterlı +1111111111 destek dostum umarım olursun

walla arkadaslar bence ii ama benim sorunuma cozum bulursa harbi baba bilio dicem isini ;)

Arkdaşım paylaşımların çok güzel ve o bölüm bir mod a ihtiyaç duyuyor...Dediğin gibi mod için erken ama Amod olabilirsin...Adil olucağın kanatiyle hayırl olsun...

+111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

bendende -1 :) ya tesekkur et yahu .. korkma sana bişi olmas ;)

o bölümle ilgilisin paylaşımcı bir uyesin. ama

daha cok yenısın!

Teşekkür Sayısı: 8

diğer arkadaşların paylasımlarını da ödüllendirmelisin. teşekkur butonunu kullanarak!

daha erken oldugunu düşünüyorum. -1

Geri