"Devrimciler katledilirken alkış tutanlara hayır"

8 senedir iktidardalar , bi kere olsun darbecilerin yargılanma olayına bu kadar düştüklerini görmedim. Daha önce mecliste konusu edildi özellikle MHP tarafından , fakat kimse sesini çıkarmadı. Bu darbe olayların Ergenekon ve Balyoz davalarıyla ilgisi yok diyenlere buradan çok güzel laflar ederdim de forum kuralları sonuçta. Maksat TSK'nın mahfuz yetkisini kırmak , hatta vesayet yetkisini de elinden alıp darbe korkusuyla yaşamamak. Bunu kim mi istiyor ? Erdoğan sadece... Bunun yanında Yüce Divan'a da yargı yolu açılması , Anayasa M. ve HSYK'nın da düzenlenmesi(!) iyice ipleri eline almak demektir. Buna demokrasi diyenler de var üstelik. Artık ne desek bir kulaktan giriyor , nereden çıkıyor Allah bilir.

Hadi ya , biz akp'yi cumhuriyetten de önce kuruldu biliyorduk. AKP yoktu fakat içindeki adamlar vardı değil mi ? Ya da en az onlar kadar coşkulu , hatta onlar gibi geçmişte dualar edip şimdi de 12 Eylül'de asılanlar için gözyaşı döken adamlar vardı. Herhalde. Yani cevap vereceksin tamam iyi hoş da , mantıklı şeyler olsun lütfen.

işte o meşhur zihniyet bu ve cocukları

bu ne demektir yahu...
bana anayasa maddelerini çıkar değişenleri göster değişimin zararlarını açıkla, bu konu hakkındaki tedirginliklerini beyan et anlarım. ama bu senin söylediğin papaza kızıp oruç bozmaya benzer..
evet diyende hayır diyende aynı kafadan. biri tayyip yapıyor diye evet diyor öteki tayyip yapıyor diye hayır. anayasada ne değişiyor dediğimde kem küm ediyorlar..

böyle bir mantık olamaz, varsada olmaz olsun.
dar görüşlülüğün alemi yok.

ben bu lafla demek istiyoruk ki; bir kişinin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.

zararlarını açıklayayım, zannetme ki solcular diğerleri gibi bilmeden araştırmadan oy veriyorlar. hsyk ve anayasa mahkemesinin üye yapısını değiştirerek yargıyı ele geçirme faaliyetlerine başlayacaklar.

yaş kararlarına yargı yolu açarak ordudan irticai faaliyetler nedeniyle atılanları tekrar orduya alarak orduyu ele geçirme faaliyetlerine başlayacaklar.

yurt dışına çıkış işlemlerinde vergi sorgusunu kaldırarak vergi yüzsüzlerinin yurt dışına kaçmasının önünü açacaklar.

bir çalışanın birden fazla sendikaya üye olmasının önünü açarak işveren yanlısı sendikaların işlerliğini artıracaklar.

ve bu refenrandumdan güç alarak bir dahaki sefere daha radiakal değişikliklerle gelecekler karşımıza.

ve ondan sonrada allahrahmet eylesin. 3 kulfü bi elham işlem tamami. gömün gitsin
.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde CHP Kadın kolları tarafından 27.08.2010 günü dağıtılan el ilanlarının fotoğrafı aşağıdadır. Allahını seven bu ilanlara yorum yapsın.

5mbtj6.jpg

synyfl.jpg

wl7pye.jpg

Allahını seven yorum yapsın demişsin, ben de Allahımı seviyorum ve yorum yapıyorum:

külliyen yalan.

mesela bir tane:

BÜTÜN SAĞLIK HİZMETLERİ PARALI OLACAK.

Yahu allah aşkına bunu nerenizden uyduruyorsunuz ey chpliler?

Buyrun deyin ki anayasa değişiklik maddelerinden şu madde de bütün sağlık hizmetleri paralı olacak diye bir şey var!

Buyrun deyin!

Bu kadar yalan olmaz yahu!

Anayasa değişikliğinin içeriğini biliyor muyuz diyor ilk resimde hemen peşinden genel sağlık sigortasından bahsediyor, yahu genel sağlık sigortası mecliste bekleyen başka bir yasa tasarısı.

Anayasa değişikliğiyle ne alakası var ey chpliler, ey hayırcılar, ey yalancılar!!!

işte o meşhur zihniyet bu ve cocukları

Türkiye'yi mahveden bu zihniyetler değil , bu zihniyetlerin başında kim varsa odur aslında. Adam emir veriyor , uşakları uyguluyor bu kadar basit. Türkiye'ye giremiyor bile. Amerika çiftliklerinde keyif yapıyor. Ağlamasına falan bakmayın timsah gözyaşları onlar.

ben bu lafla demek istiyoruk ki; bir kişinin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.

zararlarını açıklayayım, zannetme ki solcular diğerleri gibi bilmeden araştırmadan oy veriyorlar. hsyk ve anayasa mahkemesinin üye yapısını değiştirerek yargıyı ele geçirme faaliyetlerine başlayacaklar.

yaş kararlarına yargı yolu açarak ordudan irticai faaliyetler nedeniyle atılanları tekrar orduya alarak orduyu ele geçirme faaliyetlerine başlayacaklar.

yurt dışına çıkış işlemlerinde vergi sorgusunu kaldırarak vergi yüzsüzlerinin yurt dışına kaçmasının önünü açacaklar.

bir çalışanın birden fazla sendikaya üye olmasının önünü açarak işveren yanlısı sendikaların işlerliğini artıracaklar.

ve bu refenrandumdan güç alarak bir dahaki sefere daha radiakal değişikliklerle gelecekler karşımıza.

ve ondan sonrada allahrahmet eylesin. 3 kulfü bi elham işlem tamami. gömün gitsin
.

hsyk ile anayasa mahkemesinin üye yapısının zaten değişmesi lazım, ikiside birbirini seçiyor çünkü. bu durumda hertürlü kötü niyet söz konusu.

yurt dışına çıkış işlemlerinde vergi sorgusunu kaldırsada kaldırmasada fark etmiyor vergiyi o denli kaçırabilen biri zaten yurt dışına çıkışta sorun yaşamıyor :))

bir çalışanın birden fazla sendikaya üye olmasında da herhangi bir kötü niyet göremiyorum ben.

eğer farklı yorumların varsa beni aydınlatmanı rica edeceğim, zira pek tatmin olmadım.
11 eylülde yurt dışına çıkarken oy vereceğim.
evet diyenler ve hayır diyenlerin yorumlarını o tarihe kadar takip edeceğim.
iyi forumlar..

hsyk ile anayasa mahkemesinin üye yapısının zaten değişmesi lazım, ikiside birbirini seçiyor çünkü. bu durumda hertürlü kötü niyet söz konusu.

yurt dışına çıkış işlemlerinde vergi sorgusunu kaldırsada kaldırmasada fark etmiyor vergiyi o denli kaçırabilen biri zaten yurt dışına çıkışta sorun yaşamıyor :))

bir çalışanın birden fazla sendikaya üye olmasında da herhangi bir kötü niyet göremiyorum ben.

eğer farklı yorumların varsa beni aydınlatmanı rica edeceğim, zira pek tatmin olmadım.
11 eylülde yurt dışına çıkarken oy vereceğim.
evet diyenler ve hayır diyenlerin yorumlarını o tarihe kadar takip edeceğim.
iyi forumlar..

yorumları gerekli açıklamalarla yaptım zaten. anlayıp anlamamak sana kalmış

vergi kaçıranlar zaten yurt dışına çıkıyor diyen zihniyet sanırım statükoya söven zihniyetti.
tavsiyem statükonun ne olduğunu bir arştırmanız. zira bilmeden kelime içinde kullanıyorsunuz gibime geliyor.

100 liralık vergi borcu olanda Vergi borçlusu ,
100 milyon liralık borcu olanda vergi borçlusu.

100 liralık borcu olan ve bu kadarcık bir borç için kimsenin yurtdışına kaçmayacağını gözönünde bulundurursak. Unutulmuş dahi olabilecek 100 liralık bir borç için Gümrüklerdeki polis memurunun kolunuzdan tutarak sizi yurt dışına çıkamazsınız çünkü 100 lira vergi borcunuz var diyerek yurtdışına çıkış için yapılan bütün plan ve projelerinizi altüst etmesi kabul edilebilir bir acziyet değil.

100 milyon dolar borcu olan ise zaten maliye ile mahkemelik olmuştur ve mahkeme gerekli görürse yurtdışına çıkış yasağı koyabilir. Aksi durumda Mahkemenin gerekli görmediği hallerde yurtdışına çıkışta zaten bir sıkıntı yoktur.

Ve zaten milyonlarca vergi borcu olan birisi eğer yurtdışına çıkmak isterse hertürlü çıkar. Ülkemizde sahte evrak işleriyle uğraşan çok sayıda şerefsiz var. Dalanlar , gariboğlular , uzanlar vs.vs nasıl gidiyorsa. Diğerleride öyle gider merak etmeyin.

Ha Gayret biraz daha ıkının. Çünkü Hayır demek için daha farklı fikirlere ihtiyacınız var.

100 liralık vergi de borç 100milyon doalrlık vergi de borç.

devlet açısından borcun büyüklüğü önemli değildir.

ve vergi devletin işlerini yürütebilmesi açısından en gerekli gelir kalemidir.

gelir kalemleri arasında en büyk paya sahip olan kalem yine vergidir.

bütün gelişmiş ülkelerde vergi kaçakçısına en ağır cezalar verilir. ve hatta bazı ülkelerde vergi kaçakçısı cinayet cezası kadar ceza alır.

sizin 100 liralık vergi borcu olan adam yurt dışına çıksın diğeri çıkamasın derken anayasanın eşitlik ilkesini çiğnediğinizden haberiniz yok.

bu ayrım suçların daha da artmasına neden olmaktan başka işe yaramaz.

eğer sen vergisini tam ve zamanında ödeyen biriysen bu düzenlemeye karşıçıkarsın.

yok eğer vergi kaçakçısı ve ya vergi yüzsüzüysen bu düzenlemeye destek olursun.

ve son olarak; ıkınmayla ilgili yazdıkların sadece ve sadece seviyeni gösteriyor.

100 liralık vergi borcu olanda Vergi borçlusu ,
100 milyon liralık borcu olanda vergi borçlusu.

100 liralık borcu olan ve bu kadarcık bir borç için kimsenin yurtdışına kaçmayacağını gözönünde bulundurursak. Unutulmuş dahi olabilecek 100 liralık bir borç için Gümrüklerdeki polis memurunun kolunuzdan tutarak sizi yurt dışına çıkamazsınız çünkü 100 lira vergi borcunuz var diyerek yurtdışına çıkış için yapılan bütün plan ve projelerinizi altüst etmesi kabul edilebilir bir acziyet değil.

100 milyon dolar borcu olan ise zaten maliye ile mahkemelik olmuştur ve mahkeme gerekli görürse yurtdışına çıkış yasağı koyabilir. Aksi durumda Mahkemenin gerekli görmediği hallerde yurtdışına çıkışta zaten bir sıkıntı yoktur.

Ve zaten milyonlarca vergi borcu olan birisi eğer yurtdışına çıkmak isterse hertürlü çıkar. Ülkemizde sahte evrak işleriyle uğraşan çok sayıda şerefsiz var. Dalanlar , gariboğlular , uzanlar vs.vs nasıl gidiyorsa. Diğerleride öyle gider merak etmeyin.

ghost031 arkadaşımız benim ne demek istediğimi anlamış ve çok güzel açıklamış.
kendisine teşekkür ediyorum.
farz edelim ki hacılığa gidecek adam unuttuğu 100 lira vergi borcu yüzünden onca kur'adan, işlemden, zahmetten sonra gidemeyecek.

100 liralık vergi de borç 100milyon doalrlık vergi de borç.

devlet açısından borcun büyüklüğü önemli değildir.

ve vergi devletin işlerini yürütebilmesi açısından en gerekli gelir kalemidir.

gelir kalemleri arasında en büyk paya sahip olan kalem yine vergidir.

bütün gelişmiş ülkelerde vergi kaçakçısına en ağır cezalar verilir. ve hatta bazı ülkelerde vergi kaçakçısı cinayet cezası kadar ceza alır.

sizin 100 liralık vergi borcu olan adam yurt dışına çıksın diğeri çıkamasın derken anayasanın eşitlik ilkesini çiğnediğinizden haberiniz yok.

bu ayrım suçların daha da artmasına neden olmaktan başka işe yaramaz.

eğer sen vergisini tam ve zamanında ödeyen biriysen bu düzenlemeye karşıçıkarsın.

yok eğer vergi kaçakçısı ve ya vergi yüzsüzüysen bu düzenlemeye destek olursun.

ve son olarak; ıkınmayla ilgili yazdıkların sadece ve sadece seviyeni gösteriyor.

biz ikiside çıksın diyoruz. çok parası olan zaten çıkıyor engelleyemiyorsun, küçük ve orta büyüklükte esnafta zaten yurt dışına kaçmak için değil tam tersi işlerini düzeltmek için, kendine iş bağlamak için, vergi borcunu ve diğer borçlarını ödeyebilmek için çıkar.
umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.
kimse 10 bin - 20 bin lira vergi borcu olduğu için yurdunu terk etmez.

vergi borcundan dolayı yurtdışına çıkış yeni değişiklik ile MAHKEME KARARINA, HAKİM KARARINA bağlanıyor. Bazıları öyle yazıyor ki vergi kaçır gitsin boş ver nasılsa yurtdışına çıkış yasağı kaldırılmış gibi davranıyorlar.

Hayır.

Şimdiki uygulamada hakkında vergi suçlaması varsa kişi mahkeme kararı olmadan yurtdrışına çıkısı engelleniyordu, bu da çeşitli mağduriyetler oluşturuyordu, bazısında 3 lira da vergi kaçağı görünüyor, bazısında ödediği halde ödemedi görünüyor vs.vs. çünkü.

Ama mahkeme kararı olursa daha iyi olur ve bu mağduriyetler oluşmaz.

Bu madde bence iyi bir madde.Karşı çıkmanın anlamı yok.

görüyorum ki yargıya güvenmiyoruz yaygarası yapanlar bir anda yargıya sonsuz güven duymaya başlamışlar.

ülkemizde mahkeme kararlarının ne kadar sürede çıktığını bilmiyorsunuz herhalde.

vergi borcu bazılarına çok kolay geliyor. ama vergi bocu en önemli borçtur. 3 liralık borçla 3 milyon liralık borç arasında fark yoktur. borç borçtur.

anlamamktaki ısrarınızı evet tercihine sıkı sıkıya bağlı olmanıza bağlıyorum. başka nedeni yok. bu maddeyi başkası getirseydi önünüze ilk siz karşı çıkardınız.

görüyorum ki yargıya güvenmiyoruz yaygarası yapanlar bir anda yargıya sonsuz güven duymaya başlamışlar.

ülkemizde mahkeme kararlarının ne kadar sürede çıktığını bilmiyorsunuz herhalde.

vergi borcu bazılarına çok kolay geliyor. ama vergi bocu en önemli borçtur. 3 liralık borçla 3 milyon liralık borç arasında fark yoktur. borç borçtur.

anlamamktaki ısrarınızı evet tercihine sıkı sıkıya bağlı olmanıza bağlıyorum. başka nedeni yok. bu maddeyi başkası getirseydi önünüze ilk siz karşı çıkardınız.

sayın zerkli:

evet dediğimizi söyledik fakat yargıya güvendiğimizi söylemedik nerden çıkardın bunu?

tamamen siyasallaşmış, yarsav denen partinin oyuncağı olmuş yargıya niye güveneyim?

Güvenmemek ayrı bir insanın yurtdışına çıkışı vs. gibi konularda mahkeme kararının olması iyidir demek ayrıdır.

Mahkeme kararı olmadan bir insanın yurtdışına çıkışının engellenmesi doğru mu sizce?

Yargıya güvenmeyenlerin şimdi birden yargıya güvenmeleri vs. demişsiniz.

peki size sorayım:

şu anki durumda polis kayıtlarına göre adamı yurtdışına çıkarmıyorlar.

Siz değilmisiniz polise güvenmeyen?

Ne oldu birden bire polise güvenir oldunuz desek ne diyeceksiniz?

Bunlar yanlış şeylerdir sayın zerkli.

Güvenmemek ayrı bir şeydir.

Yargımız, mahkemelerimiz siyasal kararlar vermedikleri zaman niye güvenmeyelim?

Bizim itirazımız mahkemelerin siyasal kararlar vermesidir.

3 lira ile 3 milyon arasında fark yokmuş:)

Birisi unutmuş ödememiş öbürü 3 milyon vergiyi KAÇIRMIŞ! bilinçli olarak! 3 milyon vergiyi ödemiyor götürüp bankaya yatırıyor faizini alıyor!

Sen şimdi bu unuttuğundan dolayı 3 lira vergiyi ödemeyen ahmet amcayla bilerek, kasıtlı olarak vergi kaçıran terbiyesizi bir tutuyorsan sana diyecek sözüm olamaz!

Bu acaip kıyasınızı siyasal hırsınıza bağlıyorum, hayır diyeceksiniz ama hayır demek içni makul bir sebep bulamadığınız için böyle acaip şeyler yazıyorsunuz.

sayın zerkli:

3 lira ile 3 milyon arasında fark yokmuş:)

Birisi unutmuş ödememiş öbürü 3 milyon vergiyi KAÇIRMIŞ! bilinçli olarak! 3 milyon vergiyi ödemiyor götürüp bankaya yatırıyor faizini alıyor!

Sen şimdi bu unuttuğundan dolayı 3 lira vergiyi ödemeyen ahmet amcayla bilerek, kasıtlı olarak vergi kaçıran terbiyesizi bir tutuyorsan sana diyecek sözüm olamaz!

Bu acaip kıyasınızı siyasal hırsınıza bağlıyorum, hayır diyeceksiniz ama hayır demek içni makul bir sebep bulamadığınız için böyle acaip şeyler yazıyorsunuz.

Güzel Kardeşim 3 lira ile 3 milyon lirayı aynı kefeye koyanların yaptığı yasalara elbette güven olmaz. Bu zihniyetin yaptığı yasalara göre bir ekmek çalan ile banka soyup 100 bin lira çalan aynı kefeye konur. hatta bazı özel durumlarda (örn: rahşan affında ) Cinayetten hüküm giymişlere af vardı da , tecavüzden yatanlara çıkmamıştı. aftan 15 gün sonra tecavüz zanlısı bir adam başka bir tecavüzcüyü neden bıraktınız diye feryat ettiğinde. Ama o tecavüz ettikten sonra kurbanını öldürmüş. Dolayısıyla cinayetten hüküm giymişti diye saçma bir cevap verilmişti.

Bu saçma sapan kanunlar Türk insanının makus talihi olamaz. Sigara yasağını Danıştaya götürüp iptal ettirmeye çalışan anlayış , elbette Referandum da hayır için Genel Af vaadinde bulunabilir.

birgün mahkemeye işiniz düştüğünde haklı olduğunuz halde
davayı kaybettiğinizde ve temyize gidemediğinizde
burada yazdığınız satırları okur gülersiniz umarım evetçiler

birgün mahkemeye işiniz düştüğünde haklı olduğunuz halde
davayı kaybettiğinizde ve temyize gidemediğinizde
burada yazdığınız satırları okur gülersiniz umarım evetçiler

Hiç kusura bakmayın: DAM ÜSTÜNDE SAKSAĞAN VUR BELİNE KAZMAYI denir sizin bu yazınıza.

Yahu temyize gidememekle ne alakası var anayasa değişikliğinin?

Allah aşkına anayasa değişikliğinin maddeleri belli, bana şu madde ile sen mahkum olduğunda temyize gidemezsin, bu yasaklanıyor de!

de ki ben senden özür dileyim hayırcı olayım.

Lütfen istirham ediyorum yazın!!

tabi yazabilirseniz....

redyellow2 ve ghost031 e

iknize birden soruyorum:vergi hukuku gördünüzmü, vergi ziyaı, vergi kaçırma, vergi usul kanunu nedir biliyor musunuz?

benim için ya da sizin için 3 liranın ya da 3 milyonun ne anlam ifade ettiği hiç önemli değildir. önemli olan vergi toplamak ve bu topladığı vergiyle kamu giderlerin finanse etmek zorunda ve görevinde olan devletin için ne anlam ifade ettiğidir.

devlet nasıl ki 100 liralık bırca da 100milyonluk borca da cebr-i icra takibi başlatıyorsa bu da aynı öyledir.

devlet için (kırtasiye giderlerini aşan) her alacak alacaktır. ve bualacakta amiyane tabirle tüyü bitmemiş yetimin hakkı vardır.

çünkü devlet bu parayı yol yapmak, akerin aişe ve ibade giderleri için, memurun,-işçinin maaşını ödemek için ve aklına gelebilecek her türlü kamu faaliyetini ifa etmek için kullanır. ve yine bana diyeceksiniz ki "yahu zerkli 70 milyon kişiden bir kaç kişi dile dolamaya bile değmez bir vergiyi vermese nolur?" size göre bişey olmaz. ama devlet için çok şeyolur. gelir olmazssa giderleri karşılamakiçin borç alır.

umarım birazdan verceğimörnek size afaki gelmez.

bir kişi düşünün. bu kişi bir arkadaşıyla birlikte şirket kuruyor. ve bu iki kişi işleri iyi gidiyor ve 150 tane daha ortaklık kuruyor. hepsi başka işlerle ilgilenen ortaklıklar. ve bu kişilerin kurduğu her şirketin 1000'er lira vergi borcu var. etti sana 150 bin lira. ama görünüşte 1000'er lira borç var.çünkü her şirketin kendi vergi numarası var.

diyeceksiniz ki insanlar 1000 lirakaçırmak için şirket kurmaz. zaten şirketinkurulum masrafı 1000 lirayı geçer. evet ben de biliyorum geçeceğini.

peki bu 150 şirketi veya daha fazlasını aynı kişilerin kurmadığını ve birbirinden bağımsız ve habersiz kişlerinkurduğuunu düşünelim. ve bu şirket sayısını 1000 le ve ya daha büyük bir rakamla çarpalım. ortaya nasıl bir rakam çıkar? hesap makinası kullanmak serbest.

ben maliyebölümü mezunu bir ekonomistim. maliye adından da anlaşılacağı gibi devletin gider gelirleriyle uğraşan birimdir. ve okulda okurken insanların vergi kaçırmak için nasıl yöntemler kullandıkalrını anlatsam çeneniz düşer.

yukarıda ilk verdiğim örnek sadece biridir. ve bu örnek gerçektir.

ve hala siz vergi borcu olanalrın elini kolunu sallayarak yurtdışına çıkmasını savunuyorsanız size diyecek tek bir kelimem yok.

yolunuz açık ve benden uzak olsun.

ve hala siz vergi borcu olanalrın elini kolunu sallayarak yurtdışına çıkmasını savunuyorsanız size diyecek tek bir kelimem yok.

sevgili zerkli:

Eminim ki yazıları okumuyorsunuz, niclerimize bakıyorsunuz, hah bunlar benim gibi düşünmüyor o zaman sallayım diyorsunuz:)

Allah aşkına ben ne zaman vergi borcu olan elini kolunu sallayarak yurtdışına çıksın dedim?

YENİ DEĞİŞİKLİKTE MAHKEME KARARINA BAĞLANIYOR diyorum ve onaylıyorum.

Mahkeme yurtdışına çıkamaz dediği zaman çıkamasın.

Bunun neresi her vergi borcu olan yurtdışına elini kolunu sallaya çıksın anlamına gelir?

vallahi komiksiniz

benim vergiborcum olacak.

yurt dışına çıkmakisteyeceğim.
sonra mahkeme kararı yok diye çıkacağım.

ya da farzedelim hakkımda dava açıldı. o davanın benim hakkımda karar vermesi kaç ay alır?

siz nerde yaşıyorsunuz???

1- Akp kendi yargı sistemini oluşturuyor deniyor. Peki şimdi ki yargı sistemi hangi partiye hizmet ediyor? CHP nin anayasa yaptığı iptal başvurularının çoğunun neredeyse incelenilmeden kabul edilmesi düşündürücü. Peki Yurtdışında bu iş nasıl yapılıyor. En yetkili ağızdan bilgi almak isteyenlere :
Willkommen bei Facebook

2- Yıllarca Türkan Saylan hanım Milletin Atatürkçülüğünü kullanarak Türkiye'ye hristiyanlığı yaymaya çalıştı. Hatta annesinin İngiliz olduğu ve Yurt Dışında Misyoner olarak tanındığı ortada. Bu kadar adamın biraz gözünü açması lazım. Şimdi aynı mantıkla Türkiye'nin gelişmemesinde çıkar sahibi olan kuruluşlar Atatürkçülüğü ve solculuğu kullandırarak halkın gözünü boyama çalışıyolar. Bizde Atatürkçüyüz ama objektif düşünebilenlerden. Yıllardır doğan grubu ülkenin tepesindeydi, Ne zaman doğan grubu ve yakınları hariç Mutlu gordunuz halkı, bi düşünelim bakalım. Kim kasaya indirdi parayı, %60 faizli günlerde ?

3- Askerlerin yargılanmasına hayır demek ne kadar doğru acaba ? 17 askerimiz şehit olduğu görüntüleri gördük. 3-4 saat operasyon yapmış resmen PKK lılar. Peki bu olayın başka bi ülkede olduğunu düşünelim. İlk saldıradan sonra haber verilir, 15 dk sonra orada 50 tane uçak, helikopter olur. Haberleşme sistemi bi tane yapılmaz orada, gerekirse 5 ayrı haberleşme sistemi yapacaksın. Peki bunları düşünebilen sadece halkmı? Elbetteki yılların tecrübesi Üstdüzey askerlerimizde bunları düşünübilir dimi? peki kasıt mı var? orasını Allah bilir.

Geri