görüyorum ki yargıya güvenmiyoruz yaygarası yapanlar bir anda yargıya sonsuz güven duymaya başlamışlar.
ülkemizde mahkeme kararlarının ne kadar sürede çıktığını bilmiyorsunuz herhalde.
vergi borcu bazılarına çok kolay geliyor. ama vergi bocu en önemli borçtur. 3 liralık borçla 3 milyon liralık borç arasında fark yoktur. borç borçtur.
anlamamktaki ısrarınızı evet tercihine sıkı sıkıya bağlı olmanıza bağlıyorum. başka nedeni yok. bu maddeyi başkası getirseydi önünüze ilk siz karşı çıkardınız.
sayın zerkli:
evet dediğimizi söyledik fakat yargıya güvendiğimizi söylemedik nerden çıkardın bunu?
tamamen siyasallaşmış, yarsav denen partinin oyuncağı olmuş yargıya niye güveneyim?
Güvenmemek ayrı bir insanın yurtdışına çıkışı vs. gibi konularda mahkeme kararının olması iyidir demek ayrıdır.
Mahkeme kararı olmadan bir insanın yurtdışına çıkışının engellenmesi doğru mu sizce?
Yargıya güvenmeyenlerin şimdi birden yargıya güvenmeleri vs. demişsiniz.
peki size sorayım:
şu anki durumda polis kayıtlarına göre adamı yurtdışına çıkarmıyorlar.
Siz değilmisiniz polise güvenmeyen?
Ne oldu birden bire polise güvenir oldunuz desek ne diyeceksiniz?
Bunlar yanlış şeylerdir sayın zerkli.
Güvenmemek ayrı bir şeydir.
Yargımız, mahkemelerimiz siyasal kararlar vermedikleri zaman niye güvenmeyelim?
Bizim itirazımız mahkemelerin siyasal kararlar vermesidir.
3 lira ile 3 milyon arasında fark yokmuş
Birisi unutmuş ödememiş öbürü 3 milyon vergiyi KAÇIRMIŞ! bilinçli olarak! 3 milyon vergiyi ödemiyor götürüp bankaya yatırıyor faizini alıyor!
Sen şimdi bu unuttuğundan dolayı 3 lira vergiyi ödemeyen ahmet amcayla bilerek, kasıtlı olarak vergi kaçıran terbiyesizi bir tutuyorsan sana diyecek sözüm olamaz!
Bu acaip kıyasınızı siyasal hırsınıza bağlıyorum, hayır diyeceksiniz ama hayır demek içni makul bir sebep bulamadığınız için böyle acaip şeyler yazıyorsunuz.