Devir Değisti, Kötü Kız Olmayı Sevdim

LsD

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
H4pDj35TVQ.jpg

LUZTugUx6f.jpg

Show Tv'deki Lale Devri dizisinde yaşı küçük ama entrikaları büyük Yeşim'i canlandıran Serenay Sarıkaya'dan karakter analizi.

"Bu rolle kendimi geliştirdim. 'Kötü kız' olmayı da çok sevdim"

Son dönemin en güzel ve seksi oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya önceki gün İstinye Park'ta görüntülendi. Alışverişe çıkan oyuncu, gün boyunca mağazaları dolaştı. Mini şortu ve göğüs dekolteli bluzuyla dikkatleri üzerinde toplayan Sarıkaya, girdiği her mağazadan elinde poşetle çıktı. 'Adanalı' adlı dizide oynarken verdiği iç çamaşırlı pozlar nedeniyle gündemden düşmeyen ve rol arkadaşı Oktay Kaynarca tarafından sert bir dille eleştirilen 19 yaşındaki oyuncu, yeni dizisi 'Lale Devri'ndeki Yeşim karakteri hakkında konuştu:

Kötü kalpli kız kardeş 'Yeşim'i çok seviyorum. İlk kez böyle bir rolü canlandırıyorum. İnsanları inandırabildiğimi gördüm. Aslına bakılırsa hep aynı rolü oynamaktan sıkılmıştım. Bu rolün beni geliştirdiğini söyleyebilirim. Ayrıca kötü kız olmayı da sevdim.

1b2xIPLcaS.jpg

Iyı oluyoruzda noluyo , kötü olabılene ne mutlu:biggrin::tongue_smilie:

güzel demiş bu devirde birilerini mutlu etmek istiyorsan istemediği kişilik olacaksın yada istediği kötü adam.

Geri