diean_clon
Banned
- Reaction score
- 0
ya ibo kardeşim özür dilreim senin o şekilde anlayacıgını düşünmedim kusura bakma gülen manyak 
bencde 6 ayda 10000in üstünde teşekkür almak gayet doğal eğer açtığın konular güzel ve attığın mesajlar seviyeli ise basbaya da alınır 10000 teşekkür hatta daha fazlasını hakediyodu kuzay kardeşimiz ama o ayrı konu
açıkçası benim seninle yada kuzayla herhangi bi problemim yok fakat bi seneyi aşkın zamandır bu forumdayım we 6 ay içinde 10bin küsür tşkrü aşan hiç bi üye görmedim, sanırım bu foruma en çok emeği geçenlerden ikisi react0r we Karmadırki onlarda forum kurulduğundan beri burdalar tşk sayılarını kuzayla bi kıyasla istersen
nedense cevap yok KaRma dan![]()
sunu herkesin anlaması gerekiyo moderatorler yöneticiler bu foruma katkı yapmak zorunda oldukları için katkı yapıyolar
Yazıcaklarımı tüm üyelerin okumasını istiyorum!
Şuraya adam şikayette bulunmuş,yine abuk zubuk mesajlar yazmaktan kaçınmayan arkadaşları görmek artık sinirimi bozmaya başladı haberiniz olsun! Burası Milli Çocuk Parkı değil, Hackhell Şikayet-Öneri başLığı...! Burası oyun oynama alanı değil gelin ben size göstereyim nerede oyun oynayabilirsiniz gidin orada oynayın hatta beraber oynayalım diş geçirin bana..!
Diean, banLandın yine geldin. Tamamdır yine banLanıcaksın çünkü cLon üyesin.. SAHRANİL'in mod olması çok doğal. Ben - yönde oy verdim çünkü açmış olduğu konuyu beğenmedim ama kişilik olarak bildiğim ve göründüğü kadarıyla senden 1000 kat üste en azından özel hayatını,özel yaşamını,özel kalacak zavazingoları buraya yansıtmıyor.. Bunu hiç bir mod yapmamalı,yapmazda zaten yapanında modluğunun gittiğini görmüşsünüzdür..Şimdi gelmiş KaRma böyle yapıyor,KaRma şöyle yapıyor diyorsun..
Bak dostum KaRma bir Smod anLatabiliyor muyum Super Moderator, ve gelen şikayetleri değerlendirmek zorundadır sen şikayet edildiysen o değerlendirdiyse bundan sanane kime ne? Anlamıyorum ??
Sen değil miydin teşekkür etmekten,edilmekten banlanan..??
Adam konu açıyor teşekkür eksik olmasın diyor siz?? Birbirinize basın teşekkürü.. Oh be çok akıllısınız valla??
Post kasın adam orada sevgilimden ayrılsın desin siz gidin eline sağlık deyin ama kaşınıyonuz bazen adam napsın ??
Bugüne kadar KaRma ile çok zıt düştüğüm anlar oldu,tartışmalarımız oldu ama ben geldim forumda söyledim mi? Söylemedim soran olursa da onu ilgilendirmiyorsa söylemem! Kime ne benim KaRma ile konuştuklarımdan,tartıştıklarımdan.. Ben bir moderatör arkadaşıma hesap vermem.. Konu kişisel değilse vermem.. He aynı bölümde moderatör oluruz,Smodtur,Admindir hesap vermem gerekir.. Bu zorunluluğumdur benim görevimin bir parçası.. Ve sonuna kadar saygı gösteririm,sevmesem bile göstermeye çalışırım..
Bunu her üye içinde tekrarlarım.. Anama bile adam özel mesajdan küfrettiğinde küfürle cevap vermem. Bana laf ettiğindede cevabımı veririm..
Ama siz? Özel hayatta böyle yaptın burada şöyle yaptın? Sanane?? Adam istediğini yapar senin zorun mu var kardeşim bu adamLa?? Yada varsa zorun ne?
Mantıksız hareket ediyorsunuz.
Eh buyur gel seni şikayet eden bendim diyorum? Post kasıyordun,onu yapıyordun bunu yapıyordun .. Banlanma ve banının uzatılmasının sebebini de bu olarak kabullen..
Kimse kişiselliğini ortaya koyup ban atmaz.. Kişiselliği ortaya koysa ohoo.. Yol geçen hanıydı burası.. Başka yerlerle burayı kıyaslama..
Derdimi anLatabildim umarım..
NOT : Diean, banlanma süren bir moderatörün şikayeti üzerine uzatıldığı gördüğüm kadarıyla(!)
Ve sevgili Super Moderator'üm KaRma,
Umarım yazımı okumuşsundur. Her ne kadar bazı konularda ters düşsekte bu konuda arkandayım. Yıkıcı olduğun yok, geçmişte böLüm moderatörü olduğun zaman yaptıkların yapıcılık olarak kabul edilmiyor bazılarınca.. Acaba onlar o dönemlerde buralarda mıydı?!?!?!?.. Fakat bunlar bizim için yapıcılık olarak görülüyordur emin ol bundan yaptığın uploadlarda geceni - gündüzüne kattığın zamanlarda.. Senden çok azar işittim,çokta nasihat aldım ve çokta şey öğrendim.. Ödeşmiş oLduk teşekkürler KaRma![]()
sunu herkesin anlaması gerekiyo moderatorler yöneticiler bu foruma katkı yapmak zorunda oldukları için katkı yapıyolar fakat diean ve kuzay gibiler bir karsılık beklemeden katkı yapıolar banlanması cok sacma dedigi gibi aynı konuyu acan birsürü insan var
Yooo ben zorunluğu olduğum için yapmıyorum?? Kimse beni zorlamıyor? Bu kanıya da nerden vardın?
diean ve kuzay karşılık beklemeden yapıyorlardı öyle mi? Birbirine neden teşekkür ediyorlardı veya clon üye alıp teşekkür basıyorlardı? Birbirinin konusuna mesaj atıyorlar ama? Sonra kalkıp yönetici olmaya soyunuyorlar? Bu karşılıksız birşey mi oluyor?