Dertliyim dertli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya ibo kardeşim özür dilreim senin o şekilde anlayacıgını düşünmedim kusura bakma gülen manyak :D

açıkçası benim seninle yada kuzayla herhangi bi problemim yok fakat bi seneyi aşkın zamandır bu forumdayım we 6 ay içinde 10bin küsür tşkrü aşan hiç bi üye görmedim, sanırım bu foruma en çok emeği geçenlerden ikisi react0r we Karmadırki onlarda forum kurulduğundan beri burdalar tşk sayılarını kuzayla bi kıyasla istersen ;)
bencde 6 ayda 10000in üstünde teşekkür almak gayet doğal eğer açtığın konular güzel ve attığın mesajlar seviyeli ise basbaya da alınır 10000 teşekkür hatta daha fazlasını hakediyodu kuzay kardeşimiz ama o ayrı konu

nedense cevap yok KaRma dan:)

karma şu anda olayı akışına bırakmıştır biraz zaman geçtikten sonra kesinlikle cevap vereceğine inanıyorum çünkü bu konunun tek muhatabı odur cevapsız bırakırsa yakışık almayacağını düşünüyorum

infatuate birincisi ban sebebi olarak aramayı ögren ondan sonra konu ac 10 gun cezalısın yazıyordu

teşekkür konusuna gelince herkes teşekkür ediyor bakın bi bunda yanlış olan ne anlamış degil,im teşekkür eden kişilerin nickleriş var alın ıplerine bakın

vukaatlarıma bakın derseniz ben ıkı konu actımdiye 10 gun ceza aldım ama hiç uyarı bile almadan bunun arkadasında baska neden arıyorum

Ben konuda kimse haklı veya haksız diyemiyeceğim çünkü diean normal hayattan felanda bahsetmiş .

Ama şu bir gerçekki Aktuğ (tragedy fazla online olamıyor ) gittiğinden beri forumun en çok rağbet gören bölümlerinden biri olan geyik - mizah , eğlence vs ( genel baz alınarak ) bir yönetici atanması bence en iyi yöntem olacaktır .
( geyik kısmı baya bir karışık kimse inkar edemez )

Şu anda o bölüm için başvuranlar arasında yetersiz görülenler çok olduğundan bence skyangel bölüm için iyi bir yönetici olabilir . ( ki onun başvurusuda var zaten )

Herkes banlanabilir forumda fazla büyütmemek lazım özelden pm atıp ban süreni belki azaltabilirsin yada en kısa zamana çevirebilirsin yada daha başka yöntemlerle bulabilirdin .

Tartısmaya degmez. Kapatın gecsın. Forum kuralları belli.

senin amacının ne olduğunu apaçık sen söle bakalım bi kardeş belki o zaman bi çare bulunabilir

Yazıcaklarımı tüm üyelerin okumasını istiyorum!

Şuraya adam şikayette bulunmuş,yine abuk zubuk mesajlar yazmaktan kaçınmayan arkadaşları görmek artık sinirimi bozmaya başladı haberiniz olsun! Burası Milli Çocuk Parkı değil, Hackhell Şikayet-Öneri başLığı...! Burası oyun oynama alanı değil gelin ben size göstereyim nerede oyun oynayabilirsiniz gidin orada oynayın hatta beraber oynayalım diş geçirin bana..!

Diean, banLandın yine geldin. Tamamdır yine banLanıcaksın çünkü cLon üyesin.. SAHRANİL'in mod olması çok doğal. Ben - yönde oy verdim çünkü açmış olduğu konuyu beğenmedim ama kişilik olarak bildiğim ve göründüğü kadarıyla senden 1000 kat üste en azından özel hayatını,özel yaşamını,özel kalacak zavazingoları buraya yansıtmıyor.. Bunu hiç bir mod yapmamalı,yapmazda zaten yapanında modluğunun gittiğini görmüşsünüzdür..Şimdi gelmiş KaRma böyle yapıyor,KaRma şöyle yapıyor diyorsun..

Bak dostum KaRma bir Smod anLatabiliyor muyum Super Moderator, ve gelen şikayetleri değerlendirmek zorundadır sen şikayet edildiysen o değerlendirdiyse bundan sanane kime ne? Anlamıyorum ??
Sen değil miydin teşekkür etmekten,edilmekten banlanan..??
Adam konu açıyor teşekkür eksik olmasın diyor siz?? Birbirinize basın teşekkürü.. Oh be çok akıllısınız valla??
Post kasın adam orada sevgilimden ayrılsın desin siz gidin eline sağlık deyin ama kaşınıyonuz bazen adam napsın ??

Bugüne kadar KaRma ile çok zıt düştüğüm anlar oldu,tartışmalarımız oldu ama ben geldim forumda söyledim mi? Söylemedim soran olursa da onu ilgilendirmiyorsa söylemem! Kime ne benim KaRma ile konuştuklarımdan,tartıştıklarımdan.. Ben bir moderatör arkadaşıma hesap vermem.. Konu kişisel değilse vermem.. He aynı bölümde moderatör oluruz,Smodtur,Admindir hesap vermem gerekir.. Bu zorunluluğumdur benim görevimin bir parçası.. Ve sonuna kadar saygı gösteririm,sevmesem bile göstermeye çalışırım..
Bunu her üye içinde tekrarlarım.. Anama bile adam özel mesajdan küfrettiğinde küfürle cevap vermem. Bana laf ettiğindede cevabımı veririm..

Ama siz? Özel hayatta böyle yaptın burada şöyle yaptın? Sanane?? Adam istediğini yapar senin zorun mu var kardeşim bu adamLa?? Yada varsa zorun ne?

Mantıksız hareket ediyorsunuz.

Eh buyur gel seni şikayet eden bendim diyorum? Post kasıyordun,onu yapıyordun bunu yapıyordun .. Banlanma ve banının uzatılmasının sebebini de bu olarak kabullen..
Kimse kişiselliğini ortaya koyup ban atmaz.. Kişiselliği ortaya koysa ohoo.. Yol geçen hanıydı burası.. Başka yerlerle burayı kıyaslama..

Derdimi anLatabildim umarım..

NOT : Diean, banlanma süren bir moderatörün şikayeti üzerine uzatıldığı gördüğüm kadarıyla(!)

Ve sevgili Super Moderator'üm KaRma,

Umarım yazımı okumuşsundur. Her ne kadar bazı konularda ters düşsekte bu konuda arkandayım. Yıkıcı olduğun yok, geçmişte böLüm moderatörü olduğun zaman yaptıkların yapıcılık olarak kabul edilmiyor bazılarınca.. Acaba onlar o dönemlerde buralarda mıydı?!?!?!?.. Fakat bunlar bizim için yapıcılık olarak görülüyordur emin ol bundan yaptığın uploadlarda geceni - gündüzüne kattığın zamanlarda.. Senden çok azar işittim,çokta nasihat aldım ve çokta şey öğrendim.. Ödeşmiş oLduk teşekkürler KaRma ;)

sunu herkesin anlaması gerekiyo moderatorler yöneticiler bu foruma katkı yapmak zorunda oldukları için katkı yapıyolar fakat diean ve kuzay gibiler bir karsılık beklemeden katkı yapıolar banlanması cok sacma dedigi gibi aynı konuyu acan birsürü insan var

Yazıcaklarımı tüm üyelerin okumasını istiyorum!

Şuraya adam şikayette bulunmuş,yine abuk zubuk mesajlar yazmaktan kaçınmayan arkadaşları görmek artık sinirimi bozmaya başladı haberiniz olsun! Burası Milli Çocuk Parkı değil, Hackhell Şikayet-Öneri başLığı...! Burası oyun oynama alanı değil gelin ben size göstereyim nerede oyun oynayabilirsiniz gidin orada oynayın hatta beraber oynayalım diş geçirin bana..!

Diean, banLandın yine geldin. Tamamdır yine banLanıcaksın çünkü cLon üyesin.. SAHRANİL'in mod olması çok doğal. Ben - yönde oy verdim çünkü açmış olduğu konuyu beğenmedim ama kişilik olarak bildiğim ve göründüğü kadarıyla senden 1000 kat üste en azından özel hayatını,özel yaşamını,özel kalacak zavazingoları buraya yansıtmıyor.. Bunu hiç bir mod yapmamalı,yapmazda zaten yapanında modluğunun gittiğini görmüşsünüzdür..Şimdi gelmiş KaRma böyle yapıyor,KaRma şöyle yapıyor diyorsun..

Bak dostum KaRma bir Smod anLatabiliyor muyum Super Moderator, ve gelen şikayetleri değerlendirmek zorundadır sen şikayet edildiysen o değerlendirdiyse bundan sanane kime ne? Anlamıyorum ??
Sen değil miydin teşekkür etmekten,edilmekten banlanan..??
Adam konu açıyor teşekkür eksik olmasın diyor siz?? Birbirinize basın teşekkürü.. Oh be çok akıllısınız valla??
Post kasın adam orada sevgilimden ayrılsın desin siz gidin eline sağlık deyin ama kaşınıyonuz bazen adam napsın ??

Bugüne kadar KaRma ile çok zıt düştüğüm anlar oldu,tartışmalarımız oldu ama ben geldim forumda söyledim mi? Söylemedim soran olursa da onu ilgilendirmiyorsa söylemem! Kime ne benim KaRma ile konuştuklarımdan,tartıştıklarımdan.. Ben bir moderatör arkadaşıma hesap vermem.. Konu kişisel değilse vermem.. He aynı bölümde moderatör oluruz,Smodtur,Admindir hesap vermem gerekir.. Bu zorunluluğumdur benim görevimin bir parçası.. Ve sonuna kadar saygı gösteririm,sevmesem bile göstermeye çalışırım..
Bunu her üye içinde tekrarlarım.. Anama bile adam özel mesajdan küfrettiğinde küfürle cevap vermem. Bana laf ettiğindede cevabımı veririm..

Ama siz? Özel hayatta böyle yaptın burada şöyle yaptın? Sanane?? Adam istediğini yapar senin zorun mu var kardeşim bu adamLa?? Yada varsa zorun ne?

Mantıksız hareket ediyorsunuz.

Eh buyur gel seni şikayet eden bendim diyorum? Post kasıyordun,onu yapıyordun bunu yapıyordun .. Banlanma ve banının uzatılmasının sebebini de bu olarak kabullen..
Kimse kişiselliğini ortaya koyup ban atmaz.. Kişiselliği ortaya koysa ohoo.. Yol geçen hanıydı burası.. Başka yerlerle burayı kıyaslama..

Derdimi anLatabildim umarım..

NOT : Diean, banlanma süren bir moderatörün şikayeti üzerine uzatıldığı gördüğüm kadarıyla(!)

Ve sevgili Super Moderator'üm KaRma,

Umarım yazımı okumuşsundur. Her ne kadar bazı konularda ters düşsekte bu konuda arkandayım. Yıkıcı olduğun yok, geçmişte böLüm moderatörü olduğun zaman yaptıkların yapıcılık olarak kabul edilmiyor bazılarınca.. Acaba onlar o dönemlerde buralarda mıydı?!?!?!?.. Fakat bunlar bizim için yapıcılık olarak görülüyordur emin ol bundan yaptığın uploadlarda geceni - gündüzüne kattığın zamanlarda.. Senden çok azar işittim,çokta nasihat aldım ve çokta şey öğrendim.. Ödeşmiş oLduk teşekkürler KaRma ;)

kardeş ne çok dolmuşun bee:D
ama olsun rahatlamışın boşaltmışın içini:)

sunu herkesin anlaması gerekiyo moderatorler yöneticiler bu foruma katkı yapmak zorunda oldukları için katkı yapıyolar fakat diean ve kuzay gibiler bir karsılık beklemeden katkı yapıolar banlanması cok sacma dedigi gibi aynı konuyu acan birsürü insan var

Yooo ben zorunluğu olduğum için yapmıyorum?? Kimse beni zorlamıyor? Bu kanıya da nerden vardın?

diean ve kuzay karşılık beklemeden yapıyorlardı öyle mi? Birbirine neden teşekkür ediyorlardı.. Birbirinin konusuna mesaj atıyorlar ama? Sonra kalkıp yönetici olmaya soyunuyorlar? Bu karşılıksız birşey mi oluyor?

PRotype haklı oldugun yerler var amenna ama bana ban sebebi olark ilkinde arama yapmayı ogren 10 cezalısın yazmış olur mu bu hiç uyraı yapmadan ya teşekkür etmek mesaj yazmak suc mu onu da anlamadım

Yooo ben zorunluğu olduğum için yapmıyorum?? Kimse beni zorlamıyor? Bu kanıya da nerden vardın?

diean ve kuzay karşılık beklemeden yapıyorlardı öyle mi? Birbirine neden teşekkür ediyorlardı veya clon üye alıp teşekkür basıyorlardı? Birbirinin konusuna mesaj atıyorlar ama? Sonra kalkıp yönetici olmaya soyunuyorlar? Bu karşılıksız birşey mi oluyor?

clon uye dedigin kim onu soruyorum ben de sana

Pardon clon üye olayı alıntı olarak mesaj yazıcaktım oradan karışmış.

diean,

Sana mesaj yazma teşekkür etme demiyor kimse yahu insaf adam sevgilimden ayrıldım diyor.. Siz kalkıp eline sağlık diyorsunuz? Bu noLuyor peki bana açıklar mısın ve KaRma geldiğinde neler olacak merak ediyorum bazı konularda nasıl yüzün kızarıcak görüceksin ben susuyorum şimdi.. Size kolay gelsin yorumum yukarıdadır..

konu olur olmaz yerlere sapmış nedir ne degildir tam olarak bilmiyorum bilmedigim içinde gereksiz bi yorum yazmakta yanlış olur kanatindeyim sizlerin yazmış oldugunuz mesajlarında çogunu okudum ama bunlar açıklayıcı şeyler degil suçlanan sonuçta karma ve bu forumun degerli bi smod u yanlış bi karar alıcanı varsaymıyorum gereken cevabı geldiginde bu konuya yazıcaktır gereken neyse onun agzından dinleyelim şimdilik konunun gereksiz yerlere gitmemesi için kapatıyorum..

ßu konunun ßuqün açıLacaqını Adım gibi biLiyordum şaşırmadım doğrusu.. Bazı arkada$Lar cevap vermekten kaçacağımı feLan ima etmi$ okudugum kadarıyla..ÇaLışan birisi oldugum için nete girme saatim akşam 7 den sonra oluyor mecburen takdir edersinizki hayat şartları çalışmayı gerektiriyo =)

ÖnceLikLe iLk banLanmanı ben değiL Solariz BanLadı onu baştan söyLeyim =)

Ben Elimdeki dökümanlara göre sistemin bize sunduğu kolaylıklara göre araştırmalara dayanarak bana gelen şikayetlerden yola çıkarak kararlar veriyorum keyfi bir banlama olmadıgını sizlere karşı bir kasıt olmadıgını üstünüze bir oyun felan oynamadığımı aşağıda vermiş oldugum bilgilerden umarım anlarsınız töhmet altında kalmak istemem senin banlanman veya kuzay'ın veya tlg_82 'nin banlanması benim karnımı doyurmaz..ama burada bir aracı yönetici sıfatındaysam bu forumun sağlıklı işleyişi için görev alıyorsam bende sorumluluklarımı yerine getirmek zorunda hissederim kendimi.. üstte sen dahil ismini vermiş oldugum üyeler hakkında sadece 1 kere değiL bir çok kez şikayet aldım.. Bu şikayetleri değerlendirmek dün geceye kısmetmiş..Sizlerin aynı evde oturmanız aynı işyerinde çalışmanız yanağa öpücük , enseye tokat vs. samimiyetiniz ßeni iLgiLendirmez..

Neyse..Banlanma nedeninize açıklama olarak vereceğim bir kaç cevap..

Önce İP adresLerinden başLayaLım..

diean , kuzay , s.k.j.a , dönüş yok , tlg_82
ne kadarda samimiLer dimi.. ettiği t$k sayısı ve bunların %'de kaçı kuzay ve diean ikiLisine ait.. ben sıkılmam sayarım diyen buyursun..

tarih: 11-06-2007, 05:37 AM

Üye adı: lin_coln

http://www.hackhell.com/member.php?u=388157

arkadaşın 44 mesajı var bunun 42 si kuzay ve diean'e yazmış
80 adet de tşk var bunun 78 i kuzay ve diean'de

Üye adı: s.k.j.a

http://www.hackhell.com/member.php?u=343998

bu arkadaşında 625 mesajı var bunun 550 küsürü belkide daha fazlası kuzay ve diean de
820 tanede tşk var ve bunun tamamına yakını kuzay ve diean de

ALttaki resimLerde T$k SayıLarına Dikkat edeLim Bu artış 1-2 saat içerisinde gerçekleşiyor..

Üye adı: dönüş yok

http://www.hackhell.com/member.php?u=345095

Arkadaşımızın T$k'Leride mesajlarıda diean ve kuzaya
arada farklı kişilere yazmış ama nadir
zaten o farklı kişilerin bazılarıda kuzay ve diean e yakın olan Üyeler..

Bir Başka Örnek vericek oLursak..Kuzay'ın konusu kilitlenip çöpe taşınıyor aradan 3 gün gibi bi süre geçiyor ama dönüş yok o konuyuda bulup t$k tıkLamadan geçemiyor =)

Üstteki ss'Ler daha önceden alındı yeni değiL yani bu yaptıkLarınız.. dün gece dahada emin oldum..

Burada Kendinizi sütten çıkmı$ ak kaşık gibi göstermeyin.. Forum arkadaşLarınız dışardan gördüğü gibi tanır sizi şikayetlerinizede tşk eder aLtında yatan gerçeği bilmez.. Kimsenin arkadaşlığını sorgulayamam ama o arkadaşlarınız varlıgı size verilen bu ban cezasını kaldırmaya yetmez..eşin dostun olabilirde bu koca forumu sevdiğiniz için uye yaptınızda sadece 2 kişi üzerine kurulmuş diean ve kuzayın açtığı konularla donanmış bir forum değiL kendi kuyunuzu kendiniz kazıyosunuz.. Yapiyosunuz bari çaktırmayın.. Dark'a söyleyelim madem mideniz o kadar geniş rahatsızlık duymuyosunuz bi tıkla 50 bin t$k yapalım kasıla kasıla forumda boy gösterin bizde vay be diyelim =)

Ayrıca ÖzeL mesajLarLa $u $u arkada$ımız neden banlandı gibi sorular bu dakikadan sonra gelmez inş.. açıklama yeterLi oLmu$tur umarım..

saygılar.. iyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri