Küfür ...istlerin kanına işlediği için etmiş etmemiş umrumda bile değil. Katliamcı babanız kimdi ki siz kim olacaksınız? (Baba dediğim ölmüş olan tanrınızdır.)
Sen zanlarının esiri olmuşsun zanlarınla hareket ediyorsun ettiğin kelimelerin anlamını bilmeyecek kadarda cahilsin bir kere Tanrı kelimesi Öz-Türkçe Tengrinin günümüzde söylenişidir, anlamıda TEK OLAN YARATICIDIR, TEK OLAN TAPILANDIR . Sen Tanrıyı öldü sanıyorsun, bu senin ahmaklığından başka bir şey değil bu ahmaklığının sebebi ise cehaletindir çünkü ettiğin lafların anlamını bilmiyorsun zanlarınla konuşuyorsun. Bak Tanrıya öldü diyorsun o zaman senin allahın Tanrı değildir Tanrı olmayan allah ya şeytandır yada tavşandır yani senin allahın tavşandır senin bahsettiğin islamda sapıklıktır.
Ben Tanrıya inanıyorum, Tanrıya öldü diyenin allahı şeytanın avradıdır....
Kokuşmuş birtakım uyduruk (tanrılaştırılan kişinin uydurması ve Allah'ın her dediği ile çelişen) naslar ve onların takipçileri olan sen ve senin gibiler bu ülkedeki gerçek yobazlar ve gelişmeye engel olanlardır. Yobaz ...istler sizi.. Tek bildiğiniz sıkışınca Örümcek diye yaftalamak ve küfür etmek =)... Sen tanrınızın hataları konusunda gerçekleri örtbas ederek diretirken, ben olayın ne olduğunu bildiğim için gerçekleri ortaya dökünce, bunları dinlemek hoşunuza gitmez tabi. Böylece kafanızdaki gerçek ağ ve onları yapan örümcekleri ortaya çıkartın sizi insan tapıcıları sizi. Siz ağzınızla istediğiniz kadar o nuru söndürmeye çalışın. Allah en büyüktür!
Senin allahın büyük olamaz çünkü TANRI DEĞİL, allahın olsa olsa olsa geriden büyüktür...
Elimden geldiğince gerçek İslam'ı anlatmaya çalışıyorum. Şurada tanımadığım bu kadar adamdan ne menfaatim olacak ki? İşim teşekkür kazanmak olsaydı biz de bilirdik insanların hoşlarına gidecek laflar etmesini. Bu konular tabi ki insana taparak kula kul olmayı Allah'a kul olmaktan mantıklı gören insana ağır gelir. Bana inanmamakta direten ve din konusunda da samimi olan kişiler ise işe kur'an-ı kerimi, taberi tefsiri eşliğinde okuyarak başlasınlar.
Sen daha islam kelimesini bilmiyorsun önce islam kelimesini öğren ondan sonra islamdan bahset. İslam kelimesi Ön-Türkçe bir kelimedir ve anlamı Anıtkabirin girişinde yazıldığı gibidir yani "Hakimiyet Milletindir" İslam kelimesini araplar bizden çalıp anlamını değiştirerek kendilerine din uydurmuşlardır . uydurdukları çakma islamın gerçek islamla hiç bir alakası yoktur çakma islamda Tanrı yoktur sen çakma uyduruk arap islamıdan bahsediyorsun......