Deniz Gezmiş'in Son AnLarı Ve Bıraktığı Mektup..

Poseidon Boşver Uğraşmana Değmez..Bırak OnLar Vatanı Karış Karış Satan Şerefsiz OğLu Şerefsiz PkkLıLarı Serbest Bırakıp PaşaLar Gibi KarşıLayan ZihniyetLeri Savunup Sadece Ve Sadece Amacı Bu uLkenın Kendı AyakLarının Ustunde Durmasını Isteyen Denizi Hüseyini Ve DigerLerini Kötü BiLsin.. Biz Kimin Ne oLdugunu BıLıyoruz OnLar BiLse Ne oLur BıLmese Ne oLur.. Hem ;

BiLmek İstemeyen Birine Neyi AnLatırsın ?
Görmek İstemeyen Birine Neyi Gösterirsin ?

Böyle bi şiire böle bi yorum

tam sana göre hakikat ;)

merak ediyorum bu yaşında nasıl komünist arakdaşların oluyo?

nası biliousn polis vatandaş öldüren komünistleri

nası biliosun bombalama eylemi yapan camları kıran komünistleri..

beynin yıkanıo beynin.. uyan artık.

Hiç mi görmmüyorsun tw de camları kıranları .. :)

asıl beyni yıkanan sensin..

MozoLe Miяach;4720368' Alıntı:
Poseidon Boşver Uğraşmana Değmez..Bırak OnLar Vatanı Karış Karış Satan Şerefsiz OğLu Şerefsiz PkkLıLarı Serbest Bırakıp PaşaLar Gibi KarşıLayan ZihniyetLeri Savunup Sadece Ve Sadece Amacı Bu uLkenın Kendı AyakLarının Ustunde Durmasını Isteyen Denizi Hüseyini Ve DigerLerini Kötü BiLsin.. Biz Kimin Ne oLdugunu BıLıyoruz OnLar BiLse Ne oLur BıLmese Ne oLur.. Hem ;

Laflarını sana iade ediyorum..

poseidon ve hakikat ikinizden birinin bi mesajını daha görim konuyu kapatıyorum ve siz de ceza alıyosunuz!!!

Kimse Kimseye kendi görüşünü zorla empıoze etmeye çalışmasın. Deniz Gezmiş idealleri uğruna can vermiş bi devrimcidir doğruları veya yanlışlarıyla. Komünizm iyi birşey demiyorum hele ki Türkiyede uygulanması en zor siyasi görüştür. Ama bugün küba bağımsızsa ABD sömürgesinde değilse bu Komünizm sayesindedir. Che, fidel Castro ve silah arkadaşları sayesindedir.

Tabiki Deniz,Yusufun yaptığı eylemler kabul edilemez fakat devrimin baş prensibi budur "başarıya giden her yol mübahtır". başarılı olsalardı o an hükümet yıkılıp yerine komünizmle yönetilen bi ülke olsaydı üstelik de durumumuz bugünkünden çok daha iyi olsaydı acaba ölen polislere ya da vatandaşlara, kırılan camlara ne kadar üzülecektiniz?

Eksik Bilgimi ? =) Benım Babam Emekli Komserdir . O tarihte 'de istanbulda gorev yapmıstır . .
O Tarihleri Daha Dün Gibi Hatırlıyor . . .
Tüm Olayların Belgeleri Evimizde Mevcuttur . Heryerde Mevcut . . .
Beni reel'den tanıyor olsaydınız bu yakıştırmayı yapmazdınız , emin olun . . .
Tekrardan ibaret çünkü Deniz Gezmiş Hakkında Yazılacak Tek Şey Vardır .
Vatan Hainidir .
Siz sürekli Aynı sözleri söylüyorsunuzki bizde aynı cevapları veriyoruz . . .
Nasıl Tartışılmaz ? Düşünce Neden Tartışılmasın . . .
Ben söylerim sen inanmazsın , bu yuzden tartısma cıkar ve tartışırız . . .
Her söylenene mi inanmayım HAHA =) Efendim kendinizi büyük görmeyin .
Terbiyemdem dolay , karsımdakı kucukte olsa buyukte olsa ,
Ben böyle cok nazik konuşurum , sureklı karsımdakıne efendım derım ama , kendınızı buyutmeyın . . . benım hafızamda olan bilgileri toplamaya omrunuz yetmez sizin . . .
Cumlenızın sonundakı " anladım ben senı eywl eywl sozunden " 'de ne demek ıstedıgınızı biliyorum.
Benım gıbı ınsanları bu tarz cumleler soyleyerek sınırlendırıyorsunuz !
Sonrada sıze karsılık verılınce , Yok faşişt , Yok Kafataşçı gibi yafta'ları kullanıyorsunuz .
Bunları genelde cahil , sagdan soldan duyma sozlerle gecınen kısıler yapar . . .
Cunku verılecek cevabı yoktur , okumayı ogrenmeyı pek sevmez kısa ve kendıne göre öz bi soz bulur sureklı onu kullanır . . .
Sanırım seviyemiz cok farklı sizinle . . .
Bi büyüğünüzle , abinizle , babanızla konusmak daha saglıklı olur bence . . . Tabi onların gorusude sızın goruslerınızle aynıysa . .

Atatürk komünist değildi..Komünizm düşmanımıydı.? bunu ilk duyuyorum.

Evet Atatürk Komunızm Dusmanıdır . . .
Birçok sözü vardır . . .
Ali Fuat Cebesoy'a yazdıgı bı mektup da vardır . Onu okursan anlarsın . . .

soygunuları diyorsun..tamam eyvallah diyelim!
kim bu zarar gören mazlum halk(denizden) merak ettim?

İşte diyorsun , soygunlara eyvallah diyorsun .
Soygun yapılan dukkan sahıbının durumu nedır ?
Sadece banka soygunu yapmamıstır denız gezmıs . bırcok soygun yapmıstır . . .
Evıme gıdınce , Hollanda'ya bunun belgesını sana gosterecegım . . .
Evımdekı belgeyı cekerek buraya yukleyebılırım . . .

bu demogoji veya çocukca bir yorum
işinize gelmiyor o yüzden demogojı dıyorsunuz . . .

dıgerlerını de yanıtlayacagım cıkmam lazım sımdı .

Önceki mesajımdan alıntı..sen zahmet edip okumamışın..ben tekrar yazmaktan üşenmiyorum..

''neyi yazıyorsun arkadaşım..?

savcının iddianamesinimi..?

polis tutanaklarınımı...?

mahkeme kayıtlarınımı..?

polisin, askeri savcılığın veya mahkemenin tutanaklarını yazıyorsan zahmet etme. O mahkemelerin adil ve polisinde tarafsız olduğunu yazıyorsan zaten konuşacak birşey yok..

eğer ben bir noktayı gözden kaçırdıysam lütfen hatırlat...''

arkadaşım sen bana mesajını uygun bir dille yazmışsın, bende aynı düzeyde cevap vermeye çalıştım. Arada kinaye yaptım.Ama asla hakaret ve aşağılama bende olmaz..işte burdan söylüyorum..

olması gereken bu. daha öncede dedim yine diyorum''küfür, hakaret, aşağılama aciz insanların işidir''

o bakımdan ne başkasını küçük görecek kadar kibrim vardır. Ne de kimseyi gözümde fazla büyültürüm..

seni tanımam, yaşını, hayat tecrübeni bilmem, bilmekte istemem. doğrusu. kimseyede kendimle ilgili bu doneler üzerinden üstünlük taslayacak kadar da cahil değilim.

''babanızla konusmak daha saglıklı olur bence'' ah hayatta olsada konuşsam...gerçi fikirlerimiz muhtemelen uyşmazdı..bende fikir alacak yaşı geçtim çoktan en fazla hayatla ilgili nasihat dinlerdim..Pederden...:closedeyes:

senin mesajlarında açık söyleyeyim kızdığım ve anlamakta zorlandığım iki nokta var;

konudan alakasız mevzuları konuya dahil etmen ve fikir beyan ederken aslında kişisel ve hissi görüşlerini söylemen..

misal olarak, şimdi ben ''Mustafa Kemali hiç sevmiyorum'' desem...özellikle uç örnek veriyorum..başka noktaya çekilmesin..

sen benimle bunu tartışabilirmisin. Ülkeyi kurtardı, Cumhuriyeti kurdu, vs. diye anlatacaksın..eee ben yaptıkları yanlıştı katılmıyorum desem eyvallah..anlat..ama ben sevmiyorum diyorm..olay bitmiştir. kimseye kimseyi zorla sevdiremezsin. fikirler tartışılır. yapılanlar tartışılır. Ama duygular ve inançlar işin içine girerse ordan bir tartışma çıkmaz. Çıksa çıksa kalga çıkar.

bilmem anlatabildimmi..

birde bana hitaben konuşurken ''siz, sizler'' demene gerek yok. çünkü ben ne bir örgüte üyeyim. nede birilerinin ağzından konuşuyorum. Tekim ve kendi fikirlerimi yazıyorum..hiçbir siyasi görüşün temsilcisi veya sözcüsü hiç değilim..

herşeyi bilyor değilim böyle bir iddiam yok. ama bir konuyu biryerden öğrenip kabullenmemeye özen gösteriririm. farklı kaynaklarıda araştırmaya çalışırım. eksik bildiğimi başkasındanda öğrensem. gocunmam kabul ederim.

o yüzden, bana obir haindir. deyip beni kışkırtmaya çalışmanın yerine veya ''Ben böyle cok nazik konuşurum , sureklı karsımdakıne efendım derım ama , kendınızı buyutmeyın . . . benım hafızamda olan bilgileri toplamaya omrunuz yetmez sizin . . .'' deyip aba altından sopa göstermek yerine...konuyla ilgili fikirlerş paylaş..yoksa horoz yarıştırmak, net ortamında en çok yapılan en kolay iştir..

bu faslı birdaha açmamak üzerine kapatıp mevzuya gelelim...belki birilerinede düzey örnek olur...

Babanın yapmış olduğu görevle ilgili, bu konuda dökümanların olması, senin için yeterlimidir? Mahkeme tutanaklarını hiç okudunmu bu mahkeme adilmidir? deniz sütten çıkma akkaşık değildi çoğu insan gibi, olsa zaten deniz olmazdı. Ülkeyi ve anayasal düzeni yıkmakla suşlandı. Denizin mevcut düzen içinde yaptığı bazı olayların suş kavramı içine girdiği bir gerçektir. Peki denizin idamını gerektirecek elde yeterli delil ve suç unsuru varmıydı.? baban sana ozamanda polisin insanlara olan tavrıyla ilgilide bilgi de verdimi?

ben Atatürkün kominist olmadığını aklı başında her insan gibi biliyorum. Ayrıca komünizmi savunan bir insan da değilim.

ama Atatürkün komünizm düşmanı olduğu ilk defa senden duyuyorum. Tamam sen madem eminsin, Gazinin tüm süreçte en yetkin kiş ve bir komünizm düşmanı olarak, gelebilecek bu tehlikeye dair ülkede ne gibi önlemler almış? hangi uygulamaları hayata geçirmiş? hangi konuşmasında bu tehlikeden bahsetmiş.? elinde bilgi belge veya kaynak varsa paylaş, bende hiç gocunmadan eywlh deyip kabul edeyim.

ne yani bu gerçekse ve ben bilmiyorsam, sen benim bilmediğim birşeyi biliyorsun diye kabul etmeyecekmiyim. tartışma niye yapılır?.etmeyen ahmaktır..bukadar diyorum..

soygunlarla ilgili;

bende denizin dükkan soyduğuna dair bir bilgi yok. polis tutanaklarına çok güvenmem. ama sen yinede paylaş en azından araştırırım ve bu da doğruysa bunuda kabul etmeyen taş olsun daha oldumu..benim önyargılarım veya ön kabullerim yok arkadaşım.bukadar dürüstçe söylüyorum.

''Askerimize ateş ediyorsan Atatürk'ede ateş ediyorsun demektir '' bunun denkelmini nasıl kurduğunu anlat bende anlayayım. böyle hissediyorsan. dediğim gibi bunu tartışmam..

şimdi ben bunu sorgulayınca asker düşmanı komünist hainmi olacağım.?

bu zihniyeti kırmak dünyadaki bütün mücadeleler içinde en zoru...da nediyeyim..

Kod:
ben ''-HaKiKaT-'' nikli arkadaştan tırsmaya başladım....!

hangi yerli isthbarata çalışıyor bilmiyorum artık..

baksana sürekli bilgiler belgeler gırla gidiyor.

sağolsun birinin sormasın bile gerek kalmadan.

bilgi belge ne varsa döktü/döküyor ortaya..

tamam arkdaş yeter anladık diyemiyorum..

ya benide fişlerse..!

huylandım şimdi....

Bir sagcı konuşsa derler ki hiç birşey bilmiyo okumamış felan kardeşim ne güzl herseyi belde ve bilgileri ile anlatmış o zaman da istihbaratçımı oldu helal olsun sana HAKİKAT türk gençliğinin senin gibileri örnek alması lazım klavyene ellerine ve birçoğunun sahip olmadı düşünme yeteneğine allah zeval vermesin

mesajı şimdi fark ettim...sana söyleyecek inan söz bulamıyorum..

''denizden babam çıksa yerim'' desem sen heralde vay edpsiz babasını yiyiyor vs. diyeceksin..

her mesaja dip not düştükten sonra nerde kaldı tartışmanın zevki...algıda, biraz daha yaratıcı ol bari....
...:thumbdown:

Geri