Deniz Gezmiş'in Son AnLarı Ve Bıraktığı Mektup..

sizin gbi düşünenler imf olaylarında yabancı ülkeden gelenlerle bir olum kendi halkınızn anasını ağlattınz bee
sizin halkcılığınz bu kdr

Maşalardan biz diye bahsetme..

çatlı ve yazıcıoğlu bu devlete ne kazandırdı? anca dizilerde kahraman yapılır böyle tipler veya ergenlerin idolü olabilir böyle insanlar.

gp_475054.jpg

çatlı ve apoyu alkışlıyorum bende :)

=) Birazcık Ps'den anlasan , Birazcık Kitap Okusan , Gerçekleri görsen , bilsen bu saçma sapan yorumu yapmazsın.
Ps oldugu KABAK gibi ortada . . .
%100 Montaj . . .

yaw muhsi yazıcıoğlu kadar delikanlı temiz dürüst insan gördün mü size bişi diyimmi ister sağcı ister solcu olsun karsındaki kişi farklı görüşten oldugu zaman hemen pislik atıyorsunuz muhsin yazıcıoğlu bu memleketin lideri olması gereken bi insandı yanına bier kere gidip görseydin hiç böle büyüklük taslamaz küçüğü isen abi büyüğü isen evlat gibi davranırdı ayrıca muhsin yazıcığlunun vefatı üzerine 80 döneminin solcularinda üzülenler olmuştur

Muhsin Yazıcıoglu'nun geçtiği badirelerden kim geçebildi? Kim kaç kere işkence tezgahlarından alnının akı ile bu günlere geldi?
Muhsin Bey'imiz yitti . . . Allah Rahmet Eylesin . . .
Muhsin Yazıcıoglu ve Gardaşları Türkiyemiz İçin Tehlikeli Olan Terör Örgütlerine Büyük Darbeler Vurmuşlardır . . .
Özellikle Asala'ya . . . [ Ermenistanın Kurtuluşu için Ermeni Gizli Ordusu ]
Asala ; Bagımsız Ermenistan kurmak, Ermeni Soykırım iddialarını Türkiye Cumhuriyeti hükûmetine kabul ettirmek, tazminat ödettirmek ve iddia edilen Ermeni vatanına topraklarını devrettirmek için çalışmıştır . .
Asala Örgüt'ü ; PKK/Kongra-Gel/KADEK gibi terör örgütleriyle işbirliğide yapmıştır . . .
Şu Anda Türkiye'mizde TÜRK Gibi Yaşayabiliyorsak , Muhsin Bey'in , Abdullah ÇATLI'nın ve Milli İstihbarat Teşkilatı etkin rol oynamıştır.

gerçekten klavye başından DENİZ'i yerenler siz kime alkış tutuyorsunuz maraş katliamlarıyla anılan merhum yazıcıoğlu mu? yoksa onun katil arkadaşı a.çatlı'ya mı? yoksa vatan hainliğinden yargılanan hala daha amerikada bulunan gülen'e mi?
DENİZ'in yaptıklarını milyonda birini hangisi yaptı bi izah lütfen :)

Klavye Başından Kimseyi Yermiyoruz . . .
Bu işi sizler yaparsınız . Sizin gibi şehir eşkiyaları yapar.
Bizim Yumruğumuz Dünya kadar Büyük . . .
Sağ'cıyı , Solcu'yu , İslamcı'yı hep iç içe koymuşsun . . .
Bizim Gülen'i Desteklediğimiz Yok . . .
Deniz Gezmiş Türkiye Cumhuriyet'i İçin Ne Yapmıştır Allah Aşkına Söylermisin EY CAHİL !Deniz Gezmiş Bir Yandan Türkçü , Amerika Düşmanı Gibi Gözüktü , Bir Yandanda Türkiye ve Türk Polis Teşkilatına , Asker Teşkilatımıza , Sivillerimize Büyük Darbeler Vurdu . . .
Sürekli Amerika Dediler , Filo dediler . . . Amerika nedir ki, ateş olsa cürmü kadar yer yakar .
Türk tarihini iyi bilirsiniz; bizim milletin uykusu biraz ağırdır ama uyandığı zaman önünde yedi düvel bile dayanamaz; icab ederse kadınıyla, erkeğiyle, çoluğu çocuğuyla cepheye koşup savaşır.
Ölüm oruçları ve kendini yakma gibi reklamlar sayesinde topluma vahşet duyguları aşılamaya çalışan cani zihniyetler !
Bunlar yetmezmiş gibi askerimizi ve polisimizi kahpece pusulayarak şehit eden, sağı solu bombalayıp kundaklayarak masum vatandaşlarımızı katleden veya sakat bırakan kanlı katilleri "devrim savaşçısı" diye tanıtarak gençliği terörizme heveslendirmeyi amaçlayan bu terörist zihniyetler, hâlâ bin türlü yalan ve sahtekârlıkla gençleri kandırmaya devam ediyorlar.
Bu İşleri Yapmakla Vatan Sevmenin , Atatürkçü Olmanın Arasında Dağlar Kadar Fark var . . .
İşine geldiği zaman Atatürkçülük maskesi takınan, işine gelmediğinde ise Atatürk'e en ağır hakaretleri eden sizlere acırım !

Senınle tartısmıyorum cunku ortada tartısılacak bırsey goremıyorum hersey ortada burda sabaha kadar konussam kafan almazkı . böyle senin gibi eleştirenleri gördükçe daha çok saygı duyuyorum bunca yıl sonra bile pislikleri ortaya koyabiliyorsa bir kişi : önemlidir.Deniz gezmiş gizlisi saklısı olmadan, halkına ve devrime inanarak ne yapması gerektiğini düşündüyse yapmış, bedelini de ödemiştir. varsa ..... yiyen buyursun onda birini yapsın sakal bırakayım bende ...

" Deniz gezmiş gizlisi saklısı olmadan, halkına ve devrime inanarak ne yapması gerektiğini düşündüyse yapmış, bedelini de ödemiştir. "

Evet Deniz Gezmiş Vatan Hainliği , Türk Düşmanlıgı , Polis , Asker , Sivil Düşmanlıgı Yapmıstır Ve İdama Mahkum Edilmiştir. . .

" yiyen buyursun onda birini yapsın sakal bırakayım bende ... "

Bu İşleri Ancak Vatan Hainleri Yapar.
Misal ; Pkk Terör Örgüt'ü Yapar . . . Askerımıze ateş ederler , sivillerimizi öldürürler , sağı solu bombalarlar , sağ-sol nedir bilmeyen garibin evini başına yıkarlar . . .
Onlara [ Pkk vs . Terör Örgütlerine ] Sakalınımı Bırakıyorsun , Saçınımı Bırakıyorsun , Nereni Bırakıyorsan Bırak . . .

Maalesef burdada oldugu gibi her ortamda günümüzün tatlı su yobazları deniz gezmişi kotuluyor .Bilip bılmeden kucuk cocuklar bıle ona karsı yorum yapabılıyor nedense ..bu ülkenin tam bağımsızlığı için mücadele eden birini , mustafa kemal'in bağımsızlık mücadelesini sonuna kadar sürdüren bir insanı , yaşasın tam bağımsız türkiye! yaşasın marksizm-leninizm! yaşasın türk ve kürt halklarının kardeşliği! yaşasın işçiler, köylüler! kahrolsun emperyalizm!" diyeren canını feda eden bi adamı bu kadar asagılamaktan cekınmeyen bu ınsanları gorunce cıddı anlamda karnıma agrılar gırıyor ..bilimsel sosyalistti deniz gezmiş , o tam bağımsız türkiye mücadelesinde yaşamını feda etmekten kaçınmayan bir insandı . hataları da vardır. ancak bu hatalar, türkiye sosyalist hareketinin tarihinden bağımsız değildir. türkiye sosyalist hareketinin eski tüfek diye anılan ve hala 90. yaş günleri kutlanan adamların zamanında maceracılığın sırtını sıvazlamaları, bu hatalarda belirleyici etkenlerden olmuştur.iki deniz vardır. birisi 1968 'de doruğa çıkan devrimci kitle eyleminin önderliği içinde yer alan deniz, diğeri 1971 maceracılığında iradi bir çabayla devrimci bir çıkış yaratmaya çalışan deniz. deniz gezmiş'i deniz gezmiş yapan ise kitle mücadelesidir. yaptığı yanlışlar gençliğinin ve en önemlisi devrimci bir partinin önderliğinden yoksun oluşundandır.türkiye'nin bağımsızlık mücadelesi, deniz gezmiş gibi devrimcilerin mücadelesinden güç alarak yoluna devam ediyor ve edecektir.

Kör Cahil !
Yaşının çok küçük oldugu , sağdan soldan duyma bilgilerle bu yazıları yazdıgın belli .
İyi dinle . . .
Demek marksizm demek leninzm hee .
Nüfusunun büyük kısmı müslüman olan bir ülkede materyalizmi temel alan bir sistemi tesis etmenin imkansız olduğunu 100 yıldır kavrayamayan özürlü zihniyetler ! Yazık Size Yazık . .
Türk'e ve Türklüğe düşman olan tüm ülke, topluluk, kurum, kuruluş ve kişiler ile Türkiye'ye zararı dokunacak her türlü faaliyeti ellerinden geldiği ölçüde destekleyen bu Türk düşmanı zihniyetler; Yazık Size Yazık . .

" yaşasın işçiler, köylüler! "

Emek Dersiniz , Emekçi Dersiniz , İşçi dersiniz , İşçi Bayramı Dersiniz , 1 Mayıs İşçi Bayramlarında ve Canınızın İstediği Zaman , Sağ- Sol Nedir Bilmeyen Gariban İşçilerin Dükkanlarını Yıkarsınız , Yağmalarsınız , Döversiniz , Çalarsınız ! Dükkanları Bombalarsınız.
Polisimize , Askerimize , Atatürk'ün Kurdugu Türkiye'mize Zarar Verirsiniz . . .
İşçi'yi , Köylü'yü Savunmak Böyle Olmaz . . . Atatürk'ü sevmek böyle olmaz . . .
Lenizm , Markisizm Dediğin Şeyin Baş Amacı Bizim Gibi Türkleri Bu Vatandan Kovmaktır !
Bizleri girdiğimiz topraklardan atmak tarihte görülmemiştir. Milyarlık koca Çin birkaç milyon Doğu Türkistanlı'yı öz yurdundan uzaklaştıramıyor, siz kimsiniz ?
KORKAKLAR ORDUSUNA TÜRKLER TESLİM OLAMAZLAR. BU DURUM TÜRKLERİN GENETİK YAPISINA AYKIRIDIR.
Ama yok , Senin tarihi düşmanlarınla anlaşarak daha önce yaptığım gibi seni arkadan vuracağım diyorsanız... Biz de bunu yapacağınız günü bekliyoruz.
Yeter ki o gün gelsin!

mesaj atanların yaş ortalaması kaç.? yanlış tartışmayamı girdik...yorumlara bak ya komik.

devrimin taş atmak ve banka soymaktan nihayet olduğunu düşünüyorlar. birde o zamanda yapılan bu hareketin(abd donanma protestosu) dünyada nasıl bir yankı uyandırdığını bilmeyip küçümsüyor.adamlara bak ya..bunlar ölmeyi bayılmak sanıyor.yapılan onca fiziksel ve pisikolojik baskıya rağmen ortaya konan duruşu, kendine göre yorumlayan ne bilge arkadaşlar varmış....yaşananları masal okur gibi okuyorlar heralde..nekadar basit söyleyip sonuca varıyorlar. vaybe...kim tutar sizi devam devam..

ben almim..bu kadarı yeter. adamlar akp chp zihniyetiyle, bugünün şartları ve siyasetiyle ozamanı sorguluyor. ilginç....

bunlar bu mantıkla 1915 te yaşasalardı. Türkiyenin en büyük devrimcisinede terörist derlerdi heralde..

öyle ya herşey mevcut yasalara uygun olmalı. Yasayı koyanlar ve uygulayanlar satılmış olsalar bile...

=) Anlıyamıyorum sizi . . .
Kendi halinize , kendi halinize gülüyorsunuz , komik diyorsunuz resmen .
Devrim'i taş atmak , banka soymak , polise , askere ateş etmek olarak gösteren sizlersiniz :) Bunu siz yapıyorsunuz. Uydurma değil bu dediklerimiz.
En Büyük Devrimci Atatürk'tür . .
Atatürk ne zaman askere , polise karşı cıkmıstır .
Asker - Polis = ATATÜRK . . .
Siz Atatürk'e taş atıyorsunuz , silah sıkıyorsunuz . . . Atatürk'ün kurdugu Türkiye'ye zarar veriyorsunuz , yağma , hırsızlık yapıyorsunuz .
Ölmeyi Bayılmak Zanneden Yok =) Nerden cıkarttın . . .
Sürekli Asılmak İsteyen , Ölüm Oruclarında Ölmek İsteyen Sizlersiniz :)
Söylediğin cümlelerın hepsi ayrı uclarda. Sacma sapan bi yazı yazmışsın.
Atatürk Devrimcidir . Atatürk'e biz BAŞBUĞUMUZ Diyoruz , ATA'mız Diyoruz .
Terörist Demiyoruz. Vatanını Milletini Sevsin , Atatürk'ün Yolundan Gitsin Söz Söylersek Şerefsiz Çocuğuyuz !

tşkrler erdal.. bu konuya aslıyla ne olduğu ne idüğüyle nokta koymak icap etse satırların yeterli denebilir. türk tarihi kahraman görmese millete yutturacakalr kahraman diye.. polise kurşun sıkan abd ye söverken ,abd nin, farkında olmadan işini kolaylaşştıran birini, idol saymak değilse nedir bu?

perinçekte abd ye söver durur ama bugün görüyoruz gladyonun neresinden izi çıktı ....

Ovvj
Hızlı Ulusalcı Perinçek .
Babam , Bu Kişi Hakkında Çok Şeyler Söylemiştir . Bu Kişi'yi Görünce , Hattaaa İsimi Duyunca Bile Kıpkırmızı Olur , Delirir . . .
Perinçek Yüzlerce Kez Cezaevine Girmiştir .
Sebebi ; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü aleyhine propaganda" (yani "kürdistan" propagandası) ile güneydoğu bölgesindeki İşçi Partisi teşkilat binalarının pencerelerine Abdullah Öcalan resmi ile PKK bayrağı astırmaktır...
Türkiye'de şartlar değişirse, başka bir akım yükselişe geçerse, Perinçek'in oraya transfer olacağını tahmin edebilmek için kâhin olmak gerekmiyor. Tüm hayatı bu şekilde geçmiş, günün şartlarına göre gömlek değiştirir gibi fikir değiştirmiştir. :)
Türk bayrağını taşımaktan rahatsız olan kişilerdir bunlar . . .
1 Mayıs Gösterilerinde Çok Adam Dövmüşlerdir , Türk Bayragı Taşıyorlar Diye . . .
Cok uzun seyler yazarım , anlatırım ama musahıt deilim şu anda . . .
Kısacası Doğu Perinçek TESCİLLİ VATAN HAİNİDİR !

denize anarşist diyenler, asker polis kanı döktüğünü iddia edenler. ha birde aklınca aşağılayıp milliyetçi geçinenler. Yani kafatasçılar.

sizin onu tartışmaya çapınız yetmez. Siz kendi dogmalarınıza inanmaya devam edin. Onun fikirlerini mücadelesini anlamanız zaten beklenmez, en azından bir tarafındanız uydurup b.k atmayın.

varsa söyleyeceğiniz bilgi fikir temelinde eywl.

deniz gezmiş ve arkadaşlarının çoğunun ailesinin ekonomik durumu iyiydi. Hepsi okumuş ve bilgili insanlardı. yani mevcut düzene(o zamanki) boyun eğselerdi rahat bir yaşamları olurdu. Niye diye bir sorun bir araştırın bakalım. Bu adamlara rahatmı battı.

belli noktadan sonra, birilerinin onların fikirlerini kendi çıkarlarına kullandıkları doğrudur. Kendi sözüyle, yaptığı yanlışları söylyebilecek kadarda yürekliydi ve açık sözlüydü o. Zamanı için fazlaydı.

ya kime konuşuyorumki ben...anlamasanızda, onaylamasanızda, kulaktan duyma bilgilerle, doğrusunu sorgulamadan kimseye, helede denize iftira atmayın.

Sen benim gibi Bozkurt Türküne Kafataşçı Diyemezsin . . .
Türk'ler kafataşçı olamaz !
Ermeni vb . Irkılara Sahip Bi Kişiye Kafataşçı Diyebilirsin . . Çünkü kafatasçılık ırklara özgü ayrı bir olgudur.
Vahşi bir kabile olan Kafatascılar bu olguyu bilinçsizce uygulamaktadırlar. Her meclise kendi kişilerini sokmakta, birbirlerinden alışveriş etmekte, haklı veya haksız olduğuna bakmadan bir KAFATASCI kavga ettiğinde onun yanında yer alma, korkak oldukları için tek başlarına bir hiç olduklarında dayak yediklerinde kamyonun arkasını 500 kişi doluşup intikam almaya gelme, ihaleleri ve rant getiren her işi birbirlerini destekleyerek ele geçirme ve kendilerinden olmayan kimseye hayat hakkı tanımama KAFATASCILARIN ortak özelliğidir.
Türkiyemiz'de Bu Örneklere Uyan Kişiler'i Tahmin Edebilirsin . . .
Koministler ve Hain Kürtler kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşüyor.
Unutmasınlar ki Türklere zarar verenler iflah olmaz, bir şekilde bunun bedelini öderler. Er ya da geç hak ettikleri cezaları bulurlar.
Evet Deniz Gezmiş'e Rahatlık Battı . Saçma Sapan Fikirleri İlke Edindi .
Deniz Gezmiş'in ailesindede suç vardır . Zengın fakır olması onemlı deil.
Çocuklarını değersiz bir varlıkmış gibi ateşe atan insanları savunmamalıyız.
Nerede kaldı çocuk hakları, nerede kaldı insan hakları!
Polise , Asker'e , Karşı Cıkmak , Sivil İnsanları Kaçırmak , Hırsızlık Yapmak Ne Demektir ya !
Bir Türk çocuğuna değer verir, onu ateşe atmaktansa kendini ateşe atar.
Çocuklarını göz göre göre ateşe atanların insan olamayacağını öğreneceksiniz . . .
Kabul edin beyler; gülünçsünüz!
Kimsenin olamadığı kadar gülünçsünüz. Korkarım ki tüm bu hayallerden uyanışınız, pek hayırlı olmayacaktır.
Bu milletin, askerine dil uzatanlara zerrece tahammülü kalmamıştır. Evliya sabrı gösteren Türk milletini daha fazla zorlamayın. Sonunda, kopacak fırtınalarda bir dağ gibi ayakta kalan yine Türk ordusu olurken, yerlere serilenlerin kimler olacağı da aşikârdır.
Herşey ortadadır efendim . . .
Kimseyi suçlamıyor, karalamıyor, iftira atmıyoruz.
Amacımız Türk milletinin gözündeki perdeyi indirmek ve tatlı rüyadan uyanmasını sağlamak için bu sözleri söylüyoruz . . .
Türkiye'nin dışarıda hiçbir düşmanı kalmasa bile Türkiye'de yüzyıllardır Türk milletini sömürerek yaşayan tabiatlarında varolan vahşete ve suça eğilim, hırsızlık, kıskançlık, eziklik, hainlik gibi mevhumları karakter dokularını teşkil ettiği Koministler , Hain Ermeni'ler , Hain Kürt'ler hiçbir dış tehdit olmasa bile sadece içeride yaptıkları alçaklıklardan dolayı cezalandırılmayı çoktan hak etmişlerdir.

Uzattınız, yeter artık!

€rd@ls10;4711323' Alıntı:
MuH4mm3T gereken açıklamayı yapmışsın.teşekkür ederim kardeşim.Ancak birileri hala bu adamı savunuyor.ne kadar doğruları söylersen söyle kabul etmezler devrimci geçinenler.
Ben bir tek devrimci biliyorum Oda M.Kemal ATATÜRK' tür gerisi hikayedir.

En büyük devrimci 1400 sene evvel yaşadı....

yaw rus uşaklarıyla uğraşmaya bile gerek yok sizin fikrinizle yaşayanlar acından ölüyo şimdi

“TÜRKİYE DEVLETİ, ÜLKESİ VE MİLLETİYLE BÖLÜNMEZ BİR BÜTÜNDÜR.”

THKP/C KÖKENLİ ÖRGÜTLERİN;

AMACI
Anayasal düzeni yıkarak yerine Marksist-Leninist ilkelere dayalı komünist bir düzen kurmaktır.

STRATEJİSİ
Halk ordusunu kurarak şehirlerden kırlara doğru gelişen ve halk savaşına dayanan silahlı mücadele ile mevcut anayasayı değiştirmektir.

1974 AFFI
1974 YILINDA ÇIKARILAN AF İLE CEZAEVLERİNDEN ÇIKAN ÖRGÜT MİLİTANLARI TERÖR EYLEMLERİNE YÖNELMİŞLERDİR.

1989- 1991 YILINDA DEV-SOL TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ÖNEMLİ EYLEMLERİNDEN BAZILARI

MİT (ESKİ) MÜST. YRD. HİRAM ABAS İstanbul-Eylül 90

İSTANBUL EM.MÜD.YRD. ŞAKİR KOÇ İstanbul-Aralık 91

TUĞGENERAL TEMEL CİNGÖZ Adana-Mayıs 91

EMEKLİ ORG. HULUSİ SAYIN Ankara-Ocak 91

EMEKLİ ORG. ADNAN ERSÖZ İstanbul-Ekim 91

30 Mart- 17 Nisan Örgütün Kuruluş Yıldönümü ve Sözde Devrim Şehitleri Haftası,
19 Aralık Hayata Dönüş Operasyonu yıldönümü,
06 Kasım YÖK’ün Kuruluşu, gibi özel günlerde eylemlerde artışlar dikkat çekmektedir.
2003-2004 yılı gerçekleştirilen 45 operasyonda (1196)
kişi yakalanmıştır.

Ya Hakikat Bişey Sorucam.. Sen Kreşten Döner Dönmez Direk Niye Bu Konuya Yazıyorsun ??

Eğerki Bu Konudakı DusunceLere İtibarınız Yok İse 1 Kere BeLirtin.. 200 Kere Post Atmayın..Yeter Artık..!!

yani MozoLe doğru söyLemiş -HaKiKaT-
yoksa sen bu ideoLoji kabuL etmeyenLerin sözcüsü müsün??=)

MozoLe boşwer -HaKiKaT- yine de iyi biri

ben ''-HaKiKaT-'' nikli arkadaştan tırsmaya başladım....!

hangi yerli isthbarata çalışıyor bilmiyorum artık..

baksana sürekli bilgiler belgeler gırla gidiyor.

sağolsun birinin sormasın bile gerek kalmadan.

bilgi belge ne varsa döktü/döküyor ortaya..

tamam arkdaş yeter anladık diyemiyorum..

ya benide fişlerse..!

huylandım şimdi....:crying:

yani MozoLe doğru söyLemiş -HaKiKaT-
yoksa sen bu ideoLoji kabuL etmeyenLerin sözcüsü müsün??=)

MozoLe boşwer -HaKiKaT- yine de iyi biri

:)

MozoLe Miяach;4712045' Alıntı:
Ya Hakikat Bişey Sorucam.. Sen Kreşten Döner Dönmez Direk Niye Bu Konuya Yazıyorsun ??

Eğerki Bu Konudakı DusunceLere İtibarınız Yok İse 1 Kere BeLirtin.. 200 Kere Post Atmayın..Yeter Artık..!!

Kreş mi ?? Çok komik bi espri.. :closedeyes:

Tartışıyoruz..

ben ''-HaKiKaT-'' nikli arkadaştan tırsmaya başladım....!

hangi yerli isthbarata çalışıyor bilmiyorum artık..

baksana sürekli bilgiler belgeler gırla gidiyor.

sağolsun birinin sormasın bile gerek kalmadan.

bilgi belge ne varsa döktü/döküyor ortaya..

tamam arkdaş yeter anladık diyemiyorum..

ya benide fişlerse..!

huylandım şimdi....:crying:

Bir sagcı konuşsa derler ki hiç birşey bilmiyo okumamış felan kardeşim ne güzl herseyi belde ve bilgileri ile anlatmış o zaman da istihbaratçımı oldu helal olsun sana HAKİKAT türk gençliğinin senin gibileri örnek alması lazım klavyene ellerine ve birçoğunun sahip olmadı düşünme yeteneğine allah zeval vermesin

Bir sagcı konuşsa derler ki hiç birşey bilmiyo okumamış felan kardeşim ne güzl herseyi belde ve bilgileri ile anlatmış o zaman da istihbaratçımı oldu helal olsun sana HAKİKAT türk gençliğinin senin gibileri örnek alması lazım klavyene ellerine ve birçoğunun sahip olmadı düşünme yeteneğine allah zeval vermesin

Arkadaşım Kaynak Kaynak Diyip Durmayın.. Ben Şimdi Size 1000 Tane YanLı Kaynak Sunarım Buraya KitLenir KaLırsınız.. Herkes Kendıne Göre Kaynak BuLup Buraya Yapıştırıyor..Hadi Canım Ya Ne Kadar Basit..

Forumda Atamıza Karşı SaLdırı oLsa KıLınızı Kıpırdatmazsınız iLk Önce Biz Konuya DahıL oLuruz { ReaL Hayattada BöLe } Ama Mevzu Deniz Gezmiş oLunca Herkes Çok BıLgıLı Herkes Atack.. Wayy Be HeLaL oLsun Ne Dıyım Ki ;)

konu almış başını gitmiş nerden nereye gelmiş bu konu tartışma konusu değil fikrini belirtirsin uzatmaya gerek yok bu son ikazım

yaa ben burda ne diyorum hala ne yazıyolar anlamıyomusunuz son mesajları siliyorum ikili tartışmada istemiyorum !!!!

MozoLe Miяach;4704931' Alıntı:
Hakikat Sizden Korkan Kim..?? Bizim En Tepemizdeki ALLAH'dan Başka Kimseden Korkumuz Yok..

Bak Ne GüzeL Sende Kendine Göre Doğru BiLdigin BiLgiLeri PayLaşmıssın.. Şimdi Bi Sorun Çıkartmadan Durursanız Sevinirim..

Bakın Konuyu Açtıktan 5 Dakika Sonra Bu Postu Atmıştım.. AmaçLarı OrtaLıgı Kızıştırıp Konuyu Kapattırmak Ve MıLLetın Ban Yemesını SağLamak..Ama Merak Etmeyın Karşınızda Saf Yok..

BöLüm Mod'u Bu Mesajımı Cıddıye aLsın..Uyardıgın HaLde Adam HaLa GeLip Post Atıyor..Gerekeni Yaparsanız Sevinirim ;)

Bırak mert Bırak hıc ugrasma deveye hendek atlatmaktan beter bunlara laf anlatmak biz neyın ne oldugunu cok ıyı bılıyoruz salla gıtsın . bizler büyüyüp, yaşlanıyoruz ama o en yakışıklı, en genç haliyle hala odalarımızın duvarından bize bakıyor, kalplerimizi sonsuz sevgisi ile ısıtıyor. sanarlar mı acaba gerçekten, bedenen bizden uzaklaştırmış olsalar bile onu, kalplerimizden sökebildiler mi onun aşkını?

Dahada yazma mert ..

hiç gerek yok !!!!!!

# YouTube - Deniz Koydum Adını.........

# nerde kendini bilmez cocuklar,
bir sabah oylece cekip gittiler,
cinladi alki$lar kor sokaklarda,
yankisi kime kaldi?

deniz koydum adini,
kederi bende kaldi,
uzak koyler kurdum birbirine,
denizine aldandim.

acinin surlarinda ate$ler yakti,
vuruldu $ehirler, soluksuz kaldi,
kendine cekildi butun zamanlar,
golgeler orda kaldi.

deniz koydum adini,
kederi bende kaldi,
uzak koyler kurdum birbirine,
denizine aldandim.

cilgin zamanlarda ya$amak bize du$tu; olumun acimasizligi her zamankinden beter..
gidenler, gelenler, du$enler..
ah zamanin sonsuzlugunu anlamayanlar,
du$tuk yola, guzel $eyler bulmak umudu ile,
i$iklari ile buyuk $ehirler yol oldu bize,
iz surduk yalnizliga..

Deniz Gezmiş'in Ölüm Tarihi : 6 Mayıs 1972
Pkk'nın Olusum Tarıhı : 27 Kasım 1978
Denız Gezmıs Yaşıyor Olsaydı %100 Pkk'ya katılırdı. Denız Gezmıs'ın Elınde Pkk Bayragı Goremedık Cunku O Tarıhte PKK Denılen Kahpe Orgut Yoktu . . .
Denız Gezmıs Elınde Turk Bayragıyla Bi Yandan Amerıkayı Kovaladı , Bi Yandanda Turk Polis Teşkilatına ve Turkıyemıze Buyuk Darbeler Vurdu.
Tv'lerde hergun goruyoruz şehir eşkiyalarını.
Ellerınde bu övdüğün kişilerin posterlerıyle turkıye'mızı yıkmaya calısıyorlar.
Deniz Gezmiş VATAN HAİNİDİR !

Sen Nesin Sütten Çıkmış Ak Kaşık?

Hadi git ordan..

Bozkurt Diyince Aklına Ebulfez Elçibey Gelsin . . .
Bozkurt Diyince Aklına Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu gelsin . . .
Bozkurt Diyince Aklına Mustafa Kemal Atatürk Gelsin . . .

Mustafa Kemal Atatürk'ün Adını Böle Bi Kelimeyle Yan Yana Kullanma.. Küçültüyorsun Atamızı..

Bizim Atamız Ne Ülkücüdür Ne Milliyetçi Ne Solcu Ne Anarşist..

Bizim Atamız Mustafa Kemal Atatürk.

Onun İdeolojisi Vatandı Özgürlüktü.

Onun ideolojisi Kemalizm di.

Gidin Kumda Oynayın. Kreş de sizi oynatmıolar sanırım ;)

Geri