çatlı ve yazıcıoğlu bu devlete ne kazandırdı? anca dizilerde kahraman yapılır böyle tipler veya ergenlerin idolü olabilir böyle insanlar.
![]()
çatlı ve apoyu alkışlıyorum bende![]()
yaw muhsi yazıcıoğlu kadar delikanlı temiz dürüst insan gördün mü size bişi diyimmi ister sağcı ister solcu olsun karsındaki kişi farklı görüşten oldugu zaman hemen pislik atıyorsunuz muhsin yazıcıoğlu bu memleketin lideri olması gereken bi insandı yanına bier kere gidip görseydin hiç böle büyüklük taslamaz küçüğü isen abi büyüğü isen evlat gibi davranırdı ayrıca muhsin yazıcığlunun vefatı üzerine 80 döneminin solcularinda üzülenler olmuştur
gerçekten klavye başından DENİZ'i yerenler siz kime alkış tutuyorsunuz maraş katliamlarıyla anılan merhum yazıcıoğlu mu? yoksa onun katil arkadaşı a.çatlı'ya mı? yoksa vatan hainliğinden yargılanan hala daha amerikada bulunan gülen'e mi?
DENİZ'in yaptıklarını milyonda birini hangisi yaptı bi izah lütfen![]()
Senınle tartısmıyorum cunku ortada tartısılacak bırsey goremıyorum hersey ortada burda sabaha kadar konussam kafan almazkı . böyle senin gibi eleştirenleri gördükçe daha çok saygı duyuyorum bunca yıl sonra bile pislikleri ortaya koyabiliyorsa bir kişi : önemlidir.Deniz gezmiş gizlisi saklısı olmadan, halkına ve devrime inanarak ne yapması gerektiğini düşündüyse yapmış, bedelini de ödemiştir. varsa ..... yiyen buyursun onda birini yapsın sakal bırakayım bende ...
Maalesef burdada oldugu gibi her ortamda günümüzün tatlı su yobazları deniz gezmişi kotuluyor .Bilip bılmeden kucuk cocuklar bıle ona karsı yorum yapabılıyor nedense ..bu ülkenin tam bağımsızlığı için mücadele eden birini , mustafa kemal'in bağımsızlık mücadelesini sonuna kadar sürdüren bir insanı , yaşasın tam bağımsız türkiye! yaşasın marksizm-leninizm! yaşasın türk ve kürt halklarının kardeşliği! yaşasın işçiler, köylüler! kahrolsun emperyalizm!" diyeren canını feda eden bi adamı bu kadar asagılamaktan cekınmeyen bu ınsanları gorunce cıddı anlamda karnıma agrılar gırıyor ..bilimsel sosyalistti deniz gezmiş , o tam bağımsız türkiye mücadelesinde yaşamını feda etmekten kaçınmayan bir insandı . hataları da vardır. ancak bu hatalar, türkiye sosyalist hareketinin tarihinden bağımsız değildir. türkiye sosyalist hareketinin eski tüfek diye anılan ve hala 90. yaş günleri kutlanan adamların zamanında maceracılığın sırtını sıvazlamaları, bu hatalarda belirleyici etkenlerden olmuştur.iki deniz vardır. birisi 1968 'de doruğa çıkan devrimci kitle eyleminin önderliği içinde yer alan deniz, diğeri 1971 maceracılığında iradi bir çabayla devrimci bir çıkış yaratmaya çalışan deniz. deniz gezmiş'i deniz gezmiş yapan ise kitle mücadelesidir. yaptığı yanlışlar gençliğinin ve en önemlisi devrimci bir partinin önderliğinden yoksun oluşundandır.türkiye'nin bağımsızlık mücadelesi, deniz gezmiş gibi devrimcilerin mücadelesinden güç alarak yoluna devam ediyor ve edecektir.
mesaj atanların yaş ortalaması kaç.? yanlış tartışmayamı girdik...yorumlara bak ya komik.
devrimin taş atmak ve banka soymaktan nihayet olduğunu düşünüyorlar. birde o zamanda yapılan bu hareketin(abd donanma protestosu) dünyada nasıl bir yankı uyandırdığını bilmeyip küçümsüyor.adamlara bak ya..bunlar ölmeyi bayılmak sanıyor.yapılan onca fiziksel ve pisikolojik baskıya rağmen ortaya konan duruşu, kendine göre yorumlayan ne bilge arkadaşlar varmış....yaşananları masal okur gibi okuyorlar heralde..nekadar basit söyleyip sonuca varıyorlar. vaybe...kim tutar sizi devam devam..
ben almim..bu kadarı yeter. adamlar akp chp zihniyetiyle, bugünün şartları ve siyasetiyle ozamanı sorguluyor. ilginç....
bunlar bu mantıkla 1915 te yaşasalardı. Türkiyenin en büyük devrimcisinede terörist derlerdi heralde..
öyle ya herşey mevcut yasalara uygun olmalı. Yasayı koyanlar ve uygulayanlar satılmış olsalar bile...
tşkrler erdal.. bu konuya aslıyla ne olduğu ne idüğüyle nokta koymak icap etse satırların yeterli denebilir. türk tarihi kahraman görmese millete yutturacakalr kahraman diye.. polise kurşun sıkan abd ye söverken ,abd nin, farkında olmadan işini kolaylaşştıran birini, idol saymak değilse nedir bu?
perinçekte abd ye söver durur ama bugün görüyoruz gladyonun neresinden izi çıktı ....
denize anarşist diyenler, asker polis kanı döktüğünü iddia edenler. ha birde aklınca aşağılayıp milliyetçi geçinenler. Yani kafatasçılar.
sizin onu tartışmaya çapınız yetmez. Siz kendi dogmalarınıza inanmaya devam edin. Onun fikirlerini mücadelesini anlamanız zaten beklenmez, en azından bir tarafındanız uydurup b.k atmayın.
varsa söyleyeceğiniz bilgi fikir temelinde eywl.
deniz gezmiş ve arkadaşlarının çoğunun ailesinin ekonomik durumu iyiydi. Hepsi okumuş ve bilgili insanlardı. yani mevcut düzene(o zamanki) boyun eğselerdi rahat bir yaşamları olurdu. Niye diye bir sorun bir araştırın bakalım. Bu adamlara rahatmı battı.
belli noktadan sonra, birilerinin onların fikirlerini kendi çıkarlarına kullandıkları doğrudur. Kendi sözüyle, yaptığı yanlışları söylyebilecek kadarda yürekliydi ve açık sözlüydü o. Zamanı için fazlaydı.
ya kime konuşuyorumki ben...anlamasanızda, onaylamasanızda, kulaktan duyma bilgilerle, doğrusunu sorgulamadan kimseye, helede denize iftira atmayın.
€rd@ls10;4711323' Alıntı:MuH4mm3T gereken açıklamayı yapmışsın.teşekkür ederim kardeşim.Ancak birileri hala bu adamı savunuyor.ne kadar doğruları söylersen söyle kabul etmezler devrimci geçinenler.
Ben bir tek devrimci biliyorum Oda M.Kemal ATATÜRK' tür gerisi hikayedir.
En büyük devrimci 1400 sene evvel yaşadı....
yani MozoLe doğru söyLemiş -HaKiKaT-
yoksa sen bu ideoLoji kabuL etmeyenLerin sözcüsü müsün??=)
MozoLe boşwer -HaKiKaT- yine de iyi biri
MozoLe Miяach;4712045' Alıntı:Ya Hakikat Bişey Sorucam.. Sen Kreşten Döner Dönmez Direk Niye Bu Konuya Yazıyorsun ??
Eğerki Bu Konudakı DusunceLere İtibarınız Yok İse 1 Kere BeLirtin.. 200 Kere Post Atmayın..Yeter Artık..!!
ben ''-HaKiKaT-'' nikli arkadaştan tırsmaya başladım....!
hangi yerli isthbarata çalışıyor bilmiyorum artık..
baksana sürekli bilgiler belgeler gırla gidiyor.
sağolsun birinin sormasın bile gerek kalmadan.
bilgi belge ne varsa döktü/döküyor ortaya..
tamam arkdaş yeter anladık diyemiyorum..
ya benide fişlerse..!
huylandım şimdi....:crying:
Bir sagcı konuşsa derler ki hiç birşey bilmiyo okumamış felan kardeşim ne güzl herseyi belde ve bilgileri ile anlatmış o zaman da istihbaratçımı oldu helal olsun sana HAKİKAT türk gençliğinin senin gibileri örnek alması lazım klavyene ellerine ve birçoğunun sahip olmadı düşünme yeteneğine allah zeval vermesin
MozoLe Miяach;4704931' Alıntı:Hakikat Sizden Korkan Kim..?? Bizim En Tepemizdeki ALLAH'dan Başka Kimseden Korkumuz Yok..
Bak Ne GüzeL Sende Kendine Göre Doğru BiLdigin BiLgiLeri PayLaşmıssın.. Şimdi Bi Sorun Çıkartmadan Durursanız Sevinirim..
Deniz Gezmiş'in Ölüm Tarihi : 6 Mayıs 1972
Pkk'nın Olusum Tarıhı : 27 Kasım 1978
Denız Gezmıs Yaşıyor Olsaydı %100 Pkk'ya katılırdı. Denız Gezmıs'ın Elınde Pkk Bayragı Goremedık Cunku O Tarıhte PKK Denılen Kahpe Orgut Yoktu . . .
Denız Gezmıs Elınde Turk Bayragıyla Bi Yandan Amerıkayı Kovaladı , Bi Yandanda Turk Polis Teşkilatına ve Turkıyemıze Buyuk Darbeler Vurdu.
Tv'lerde hergun goruyoruz şehir eşkiyalarını.
Ellerınde bu övdüğün kişilerin posterlerıyle turkıye'mızı yıkmaya calısıyorlar.
Deniz Gezmiş VATAN HAİNİDİR !
Bozkurt Diyince Aklına Ebulfez Elçibey Gelsin . . .
Bozkurt Diyince Aklına Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu gelsin . . .
Bozkurt Diyince Aklına Mustafa Kemal Atatürk Gelsin . . .