Demokratik Açılım [ Tek Başlık ]

Türkiye 30 yıldır savaşta.

bu 30 yılın 7 yılında AKP vardı

o da bir ilerleme yapamadığı gibi

bird onlara kucak açtı

siz diyorsunuz ki

tecavüz kaçınılmaz ise

şimdilik göz yumalım

TÜRK OLANA YAKIŞMAZ

SİZE DE YAKIŞMAMALI

103654.jpg

Yıllarca dağa taşa «Vatan Namustur» yazdırıp, onlarca evladını şehit verip, sonra namus bildiğin sınırlardan eli kanlı teröristler neredeyse devlet töreni ile geçiriliyorsa bir gram şerefi olanın yapacağı tek şey kalmıştır

İstifa Etmek

Yukarıdaki fotoğraf; Türk askerinin başına geçirilen son çuvalın resmidir. İlk çuvalın hemen sonrasında ; başlarına çuval geçirenleri gülerek makamlarında ağırlayanlarla başlayan sürece, Dolmabahçe ile resmi damga vurulmuş ve bu resimle alenen ilan edilmiştir.

Artık söylediğiniz tek bir lafın bile kıymeti harbiyesi yoktur. Nutuklarınızı kendinize saklayın ve istifa edip, kapıda audiniz, torunlarınıza masal anlatın.

NATO amblemleri önünde; AB'ye bağlılık yeminleri edilerek, «vatan müdafaası» ancak bu kadar yapılır. Sizler verilen görevi layıkıyla yaptınız. Elbet birileri size minnettardır.

Bu görüntülere şahit olmak zorunda kalan şehit analarına ve yakınlarına Allah'tan sabır diliyoruz.

Kaynak

Bu sözleri bir yerden hatırlıyorum. Hatırladım Tüm PAPAĞANlar bu cümleleri kurup söylüyorlar. Aynı şarkı aynı nakarat. Vatan, şehit , çakal, kaleş, namus yahu başka kelime bilmiyor musunuz? hep aynı kelimelerle aynı cümleleri kuruyorsunuz, Biraz Türkçenizi geliştirin, Türkiyede yaşıyoruz ey Elit Tabak(a)!!!

polis lerin kanunu ancak şerefli vatandaşa uyguluyor. onlara uygulayamıyor. hakim bile ayaklarına geliyor sucun yok diyorlar. hangi şereften bahsediyorsunuz. onu cumhurbaşkanı bize öğretti, nasıl mı meclisin açılışında eğer biz çözmezsek başkaları gelir çözer diyor. o zaman sen orda ne geziyorsun

Vakit in ne yazdığını bilmiyorum ama Ülkenin en büyük uyuşturucu kaçakcısı olan CHP li Hakkı Süha nın kardeşi güzel şeyler diyor

ne dersin

Yaptıysa içeri girdi

denizfeneri için kaç yolsuz içeride

Bu Kürt Açılımı Ne Demektir... Bilen Varsa Açıklasın... Geçen Akşam Genç Bakış'ta Hani Kardeşleri Dedikleri Ve En Büyük Oy Kaybına Yol Açacağını Düşündükleri Numan Kurtuluş Vardı... Ne Dedi Biliyor musunuz... Bizim Partimiz'ede Geldi İç İşleri Bakanı.. Ve Sorduk Nedir Bu Açılımı Diye Sadece Bizi Dinledi Bizim Bu Konu Hakkındaki Görüşlerimiz Öğrendi..Çayımızı İçti Ve gitti.. bilgi Toplayıp Bir Analiz Edip Açıklanacakmış Dedi.. Nerde ??? Kaç aydır ne bilgisiymiş Bu ??

atatürk nere

tayyip nere

atatürk affetti ise yunanı denize döktükten sonra affetti

tayyip ne yaptıda kendine af etme hakkı doğdu

SSK kılıçdaroğlu başına geçene kadar kar ediyordu. Nezaman ki Tuncelili kemal SSK ya müdür oldu her yıl zarar. 7 yıl kaldı 7.yılın sonunda batma noktasına geldi

sebebi nekadar terörist varsa kuruma doldurdu nekadar akrabası varsa kuruma doldurdu

SSK yı CHP lilere peşkeş çekti

SSK yı batırmadı deyin

çok güzel yazı olmuş anlamayan anlayamayan anlamak istemeyenlere açıklayıcı olacağını umuyordum fakat herkes gözünü kulağını kapatmış malesef.... burada resmen devlet terörist karşınıda boyun eğmiştir başka bir açıklaması olamaz.... onca Şehit olan askerlerimizin hesabı elbet sorulacaktır....

SSK kılıçdaroğlu başına geçene kadar kar ediyordu. Nezaman ki Tuncelili kemal SSK ya müdür oldu her yıl zarar. 7 yıl kaldı 7.yılın sonunda batma noktasına geldi

sebebi nekadar terörist varsa kuruma doldurdu nekadar akrabası varsa kuruma doldurdu

SSK yı batırmadı deyin

nedendir sürekli konuyu değiştirme çabasındasın... amacın bu berbat olayı örtbas edip başkalarına çamur atmak belli.... ama şu ssk.nın kar zarar olayına taktım... ben bulamadım son 20 yılın bilançolarını sen güvenilir bir kaynaktan bulup bana pm yoluyla atsana şu son 7 yıllık zarar olayını daha önceden kar olayını.... ama öyle uyduruk gazaete manşetleri haberleri falansa hiiç yorulma..... böyle direk devlet sitesinde verilen bilançoları falan diyorum...

SSK yı batırmadı deyin

olsun CHP lilere batırmak serbest.

Karıştırma orasını

Bunu askereken yapaydın ya..

ya biraz araştırın ondan sonra yorum yapın osman paşa görevli olduğu dönemde bunların

kökünü kazımıştı akp hükümet olduğunda neredeyse terör sıfırlanmıştı şimdi getirdikleri noktayı görüyorsunuz

AKP'nin terör olayını eline yüzüne bulaştırdığını ben her zaman söylüyorum merak etme sen.. Sadece bu adam bana samimi gelmiyor. O kadar.

şeref ve istifa deyince aklıma japonya geliyor nedense..!

orda harakiride vardı değilmi.!?

SSK yı batırmadı deyin

Kılıçtaroğlunu, namussuz şeref yoksunu müslümanları teşhir ettiği içinmi beyenemediniz?

Dağdan inip cezalarını çekmeleri üzerine adalete teslim olmalarını istiyorduk.

Malesef adalet mekanizmamız teröristi cezalandıramayacak kadar adaletten uzak.

apocular serbes Atatürkçüler içerde yazıklar olsun...

İyide teslim olmalarını bekliyorduk teslim olduk!!!!
Bu nasıl başarı, bu nasıl barış şimdi bütün sorunlar çözülmüş mü oluyor???

ciğerleri yanmamış , konusmayı bılıyorlar . . ınsınler işte savas bıtsın ne gusel diye.
ben sehıt kardeşiyim . bu acım kan almadan dınmez. dagdan ınıyor ama abımın kanı ne olacak ?
onun bunun cocugumuyuz bız? elinde şehit kanıyla dagdan ınecekler hıc bısey olmamıs gıbı hayatlarına devam edecekler . . .
bız bu vatan ıcın canımızı verdik , öz gardasımızı topraga gomduk .
bu iş öyle kolay degil . . .
Bizim gibi şerefli türkleri o şerefsizlerle karıştırıyorlar.
bizimle onları karıştıranlar analarıyla avratlarınıda karıştırırlar.
bunun hesabını vereceksiniz . . .
Hemde T.B.M.M'de . . .

Senin şehit kardeşi falan olduğuna inanmıyorum. Şehit kardeşi olsaydın akan kanın karşılığında kan akmasını istemezdin. O kanın karşılığı Allah'tan beklerdin. Nihayetinde Sen kardeşini kaybettiğin için o acıyı bilmen gerekirdi , Bugün askerlik yapanların senin kardeşinin kanını yerde bırakmamak için çatışmalara girip yeni canların kaybedilmesini istemezdin. Şehitlik Allah için , Bayrak için , Namus için vs. olunur. Eğer ki sen eline silah alıp kardeşinin kanını yerde koymamak için dağa çıksan ve PKK ile çatışsan ölürsen niyazi , öldürürsen de katil olursun.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hz. Ali bir savaş esnasında kılıçlarla dövüşürken müşriklerden olan rakibi yere düşer. Hz.Ali bir kıvraklıkla kılıcını kaldırıp tam rakibini öldürmek üzereyken yerde sırtüstü yatan rakibi Hz.Ali'ye tükürür. Hz.Ali hemen kılıcını kınına sokar ve arkasını dönerek oradan uzaklaşmaya çalışır. Yerde yatan müşrik bu olaya şaşırır ve kalkıp Hz.Ali'nin arkasından koşar.

-- Ya Ali beni neden öldürmekten vazgeçtin. diye seslenir... Hz Ali çok öfkelidir ve dönerek ;

-- Ben seni Allah rızası için öldürecektim ama sen benim yüzüme tükürdün. Öfkem bir anda arttı. O andan sonra seni öldürseydim nefsim için öldürmüş olacaktım. Ve katil olacaktım. Onun için öldürmekten vazgeçtim. der.

Buradaki inceliği anlayabilmiş olduğunu umarım.

bu sözleri... daha kürt açılımı diye birşey yokken söyledi... apo... 15 ağustos'tu sanırsam... O Gün'de açıkladıktan Sonra AKP'nin Elindeki Açılımla Aynı Olduğunu Gören O.ç'uğuda Kendi Ekmeğine Yağ Sürmek İçin... Naptı... Önce Desteklemek Amaçlı 35 Tane O.çluğu Pkk'lı Gönderdi Daha Sonra... Bundan Sonra PKK'lı Gelmeyecek dedi.. Yani Önce Kendi Ekmeğine Yağını Sürdü AKP Yer Mi Yemez Mi diye... AKP'de Yedi.. 2. Ekmeği Geri Çekti AKP'de Aç Kaldı :goz:

Kardeş sen taraflı konuşuyorsun. Hemde çok fazla taraflı. Senin bu söylediklerini özellikle son cümleni apo bile telaffuz edemiyor. ama sen bunu hiç yüzün kızarmadan telaffuz edebiliyorsun. ikinci grubu aponun durdurup ta Akpartinin aç kaldığını söylemen senin yalancı olduğunu gösteriyor. Bu haberi sağır sultan bile duydu. Başbakanın talimatı ile avrupadan gelecek gruba konsolosluk vize vermedi. Pakistana giden başbakana bunun sebebi soruldu (uçakta).. Arkadaşlarla görüşüp bu yönde bir karar aldık. Şimdili bu süreci süresiz olarak erteledik dedi. Ama diğer üyelerin yaptığını yapmışsın ve yalanlarla konuyu saptırmaya çalışıyorsun. Bence bilgin olmayan konularda zorlama yalan yorumlar yazmaktansa hiç yazma .. En azından efendiliğinden yazmıyor derler.

böyle bişey mümkünmü düşünün ?

dağa çıkan aynı genleri taşıyor ama askerdeki ayrımı

aynı suyu içip aynı baba büyütmedimi

bu haber politik haber tüm insanları aynı safa sokulmaması için

bu olayda bir eksiklik vardır tayyibin politikalrından biridir

12 eylülü savunmam ama yapılmasındaki gerekçelerden birisi de kardeş katilliğiydi

Geri