Demokratik Açılım [ Tek Başlık ]

bıraksınlar bu işi ya... sallıyolar 20 yıldır niye temizlememiş o zaman pamukoğlu....
geçecekler şov işlerini ...

senin altında adam akıllı bi siyaset yoksa... 1 1,5 aylık bir muhtura çıkartıp sonra 1,5 hafta'da sırf abd istiyor diye.. geri çağrıyorsan... bu paşa'nın zamanında olmadı ama şu an'a çevirirsek oyunu... aynı konular...paşa napsın asker napsın... bu kadar mı düşüncesiz olur bi insan..

Hangi işi doğru düzgün yaptılar ki

kürt açılımını olmasın... vatan ihanet ederek... pkklılar sanki savaştan dönmüş askerimiz gibi karşılayıp... birde hakimlerin üstünde baskı kurup salıvermek... doğru bişey yanlış hatırlıyorsun...:thumbdown::thumbdown:

kürt açılımını olmasın... vatan ihanet ederek... pkklılar sanki savaştan dönmüş askerimiz gibi karşılayıp... birde hakimlerin üstünde baskı kurup salıvermek... doğru bişey yanlış hatırlıyorsun...:thumbdown::thumbdown:

Evet çok doğru işler bunlar
Deve gibi :sneaky2::sneaky2:

paşa iken nerdeydin neden bu itlerin üremesine izin verdin şimdide çıkmışsın ben bunları temizleyecem bari eleştirirken eski silah arkadaşlarına ve şehitlerimize saygın olsun

Siyasete girer girmez palavraya başladınya seninde Demirel den farkın olmaz.

bu adam hoşuma gidiyor benim. neden mi ? çünkü gülümsetiyor beni de ondan .
devam et paşa sen bu şekilde...

Başbakan Erdoğan, "Barış grupları"nın gelmesi ile yaşanan gelişmelerin halkta ciddi rahatsızlık yarattığını söyleyerek, Avrupa'dan gelecek PKK'li grubun gelişinin ertelendiğini açıkladı.

Bu onların yöneticimiki gelişlerini ertelemiş
İlginç

Bir oğlu şehit diğeri dağda.

Bitlisli Güngör ailesi iki acıyı birden yaşıyor. Bir evlatları vatani görevini yaparken şehit düştü. Diğeri ise PKK'ya katılarak dağa çıktı. Ailenin yüreği paramparça. Anne Melike Güngör, şehit oğlu Fevzi'nin ardından gözyaşı dökerken, Ferdi'nin sağ olarak eve dönmesi için dua ediyor.

Melike anne, Ferdi'nin hayatta kalabilmesi için demokratik açılım sürecinin baltalanmaması gerektiğine inanıyor. "Yeter artık gözyaşımız dinsin." diyen Melike Güngör, birilerinin barışa karşı çıkıp daha fazla kan akmasını istemesine isyan ediyor: "Ciğerim kanıyor, yaram derindir. Oğlum şehit düştüğünden beri bir gün yüzüm gülmedi. Benim gibi anneler acı çekince bu barışı istemeyen insanlar rahat mı yatacak? Barışa herkes el uzatsın. Fevzi şehit oldu, oğlum Ferdi kayıp. Ben hangisine yanayım? Yeter, başka anneler ağlamasın."

Er Fevzi Güngör, 20 Kasım 2008 tarihinde Diyarbakır'ın Lice ilçesinde çıkan çatışmada şehit oldu. Oğlunun, aile bütçesine katkı için 4 yıl İstanbul'da çalıştığını anlatan şehit annesi, döner dönmez askere giden ve hayatını kaybeden evladı için her gün gözyaşı döküyor. Doya doya öpemeden askere gönderdiği oğlunun cenazesinin geri geldiğini belirten anne Güngör'ün diğer oğlu Ferdi'nin ise 2007 yılında PKK'ya katıldığı ve Van Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararıyla arandığı belirtiliyor. Melike Güngör, herkese çağrı yapıyor: "Ciğerim kanıyor, yaram derindir. Oğlum şehit düştüğünden beri bir gün yüzüm gülmedi. Benim gibi anneler acı çekince bu barışı istemeyen insanlar rahat mı yatacak? Barışa herkes el uzatsın. Fevzi şehit oldu, oğlum Ferdi kayıp. Ben hangisine yanayım? Yeter, başka anneler ağlamasın." Bitlis'in Güroymak ilçesinde ikamet eden Güngör, "Bazı insanlar neden barış istemez, neden yaranın üzerine tuz serperler anlamıyorum. Yazık değil mi? Barış sürecinde gereken neyse yapılsın. Gözyaşlarımız dinsin. Artık ne askerin annesi ağlasın ne de diğerlerinin." diye yakarıyor.

Baba Ekrem Güngör de, kardeşin kardeşi vurduğu günlerin son bulmasını diliyor. "Benim oğlum şehit oldu, devlet için canını verdi. Bizim devlete bağlılığımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Benim bir oğlum da kayıp. Her ikisinin de acısını çekiyoruz. Dayanacak gücümüz kalmadı, barış sağlansın." ifadesini kullanıyor.

Karakolu korurken şehadete erişti

Fevzi Güngör, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde jandarma karakolunda vatani görevini yapıyordu. Teröristler, karakola yönelik bomba yüklü araçla intihar saldırısına giriştiği sırada nöbetteydi. Güngör ve silah arkadaşları bu saldırıyı önlemeye çalıştı. PKK'lı gruplarla çıkan çatışmada er Fevzi Güngör şehit oldu.

kaynak : Bir Oğlu Şehit Diğeri Dağda | Aktif Haber

Bir anne için çok zor bi durum. Allah daha büyük acılar vermesin tabi evlat acısından başka büyükacı varsa

böyle bişey mümkünmü düşünün ?

dağa çıkan aynı genleri taşıyor ama askerdeki ayrımı

aynı suyu içip aynı baba büyütmedimi

bu haber politik haber tüm insanları aynı safa sokulmaması için

bu olayda bir eksiklik vardır tayyibin politikalrından biridir

İşte bu yüzden bu terörün bir an önce bitirilmesi lazım.

Birileri oy avcılığı yapacak diye analrın yürekleri daha fazla parçalanmasın

Kardeş kardeşi vuruyor dediğimiz şey budur; ama anlayan yok ki. Ateş düştüğü yeri yakar bu barışı istemeyenlere Allah aynı acıyı yaşatsın ki akılları başlarına gelsin. Bazen bir müsibet bin nasihattan iyidir.

böyle bişey mümkünmü düşünün ?

dağa çıkan aynı genleri taşıyor ama askerdeki ayrımı

aynı suyu içip aynı baba büyütmedimi

bu haber politik haber tüm insanları aynı safa sokulmaması için

bu olayda bir eksiklik vardır tayyibin politikalrından biridir

Evet kardeş böyle birşey mümkün. Ve bunun benzerlerini 30 yıl önce de gördük. Akşam birlikte oturup yemek yiyen ve TV izleyen aynı odada uyuyan iki kardeş sabah olunca biri sağcı grubun diğeri solcu grubun içinde yer alarak birbirlerine silah sıkıyorlardı. Kardeş kurşunu denilen işte bu hadisedir.

TV de bazı şehit anneleri çıkıp dağdan inen teröristlere tepki gösteriyor ve Benim oğlum ne için öldü diye feryat ediyor. Peki bu haberdeki kadın şehit nası değil mi. Bir oğlu şehit diye yanarken diğer oğlununda ölüm haberi gelmesinden endişe ediyor. Ve ekliyor. Bizim ciğerimiz yandı bari başka annelerin ciğeri yanmasın, diye.

Bu açılım da Yeni şehit haberleri gelmesin diye yapılıyor. Nice anaların daha ciğerleri yanmasın diye. Sağduyulu olmalıyız. Sabırlı olmalıyız. Küçücük kıvılcımları üfüre üfüre yangına dönüştürmemeliyiz. Yangın ciğerlerimizi yakıyor. Bu ateşi elbirliği ile söndürmeliyiz

Kardeş kardeşi vuruyor dediğimiz şey budur; ama anlayan yok ki. Ateş düştüğü yeri yakar bu barışı istemeyenlere Allah aynı acıyı yaşatsın ki akılları başlarına gelsin. Bazen bir müsibet bin nasihattan iyidir.

Kardeş barışı istemezler. Çünkü barışın olması onların menfaatlerini tehlikeye sokuyor.

Bu işden nemalanan partiler ve çevreler var

Terör biterse onlarda bitecek

Kardeş barışı istemezler. Çünkü barışın olması onların menfaatlerini tehlikeye sokuyor.

Bu işden nemalanan partiler ve çevreler var

Terör biterse onlarda bitecek

Aynen, mesaj nereye gidiyor belli kardeş; ama üstlerine almazlar ve bu olaya verilecek cevapları bile yoktur. Bu sadece bir örnek. Akrabalarımdan biri askerde şehit oldu diğeri de şu anda dağda ve akıbeti bilinmiyor. Bunu gibi yüzlerce örnek var çevremde.

Bir Gram Şerefi Olan İstifa Eder

103654.jpg

Yıllarca dağa taşa «Vatan Namustur» yazdırıp, onlarca evladını şehit verip, sonra namus bildiğin sınırlardan eli kanlı teröristler neredeyse devlet töreni ile geçiriliyorsa bir gram şerefi olanın yapacağı tek şey kalmıştır

İstifa Etmek

Yukarıdaki fotoğraf; Türk askerinin başına geçirilen son çuvalın resmidir. İlk çuvalın hemen sonrasında ; başlarına çuval geçirenleri gülerek makamlarında ağırlayanlarla başlayan sürece, Dolmabahçe ile resmi damga vurulmuş ve bu resimle alenen ilan edilmiştir.

Artık söylediğiniz tek bir lafın bile kıymeti harbiyesi yoktur. Nutuklarınızı kendinize saklayın ve istifa edip, kapıda audiniz, torunlarınıza masal anlatın.

NATO amblemleri önünde; AB'ye bağlılık yeminleri edilerek, «vatan müdafaası» ancak bu kadar yapılır. Sizler verilen görevi layıkıyla yaptınız. Elbet birileri size minnettardır.

Bu görüntülere şahit olmak zorunda kalan şehit analarına ve yakınlarına Allah'tan sabır diliyoruz.

Kaynak

Geri