Demokratik Açılım [ Tek Başlık ]

hainLiktir, kahpeLiktir, dinsizLiktir
icon8.gif

bakın arkdaşlar işkembe_i kübradan sallamak çok güzel. Erdoğan ın tek amacı ülkede terörün bitmesi

30 yıldır terörü bitiremeyenlerin ahkam kesmeye hakkı yoktur.

Tamam Erdoğan bunları yapmasın da ozmana nasıl bitirecğğini söyle

yada nezaman bitireceğini söyle

3 mü 5 mi 10 mu ver bi tarih bakim o da yok

sallamya gelince oooo

bakın arkdaşlar işkembe_i kübradan sallamak çok güzel. Erdoğan ın tek amacı ülkede terörün bitmesi

30 yıldır terörü bitiremeyenlerin ahkam kesmeye hakkı yoktur.

Tamam Erdoğan bunları yapmasın da ozmana nasıl bitirecğğini söyle

yada nezaman bitireceğini söyle

3 mü 5 mi 10 mu ver bi tarih bakim o da yok

sallamya gelince oooo

dağdan gelen eli kanlıları affederk mi böyle şov yaparak mı terör bitecek... sen bu yaptıklarının anlamını çözebiliyor musun... resmen devlet pkk.ya karşı boyun eğdi... yapmayın bu kadar basit değil yaa adamlar mehmetçiğe kurşun sıksın gelsin burada kahraman olsun... arkadaşım ben devletine askerine silah kaldıranı affedersem bu ülkede ne düzene girer söylesene bana.... yarın bir gün o pkk.lılarla aynı mahallede aynı apartmanda yaşamak istermisin hiç mi çekinmezsin dağa çıkan adam ailme sevdiklerime zarar verir mi diye....

dağdan gelen eli kanlıları affederk mi böyle şov yaparak mı terör bitecek... sen bu yaptıklarının anlamını çözebiliyor musun... resmen devlet pkk.ya karşı boyun eğdi... yapmayın bu kadar basit değil yaa adamlar mehmetçiğe kurşun sıksın gelsin burada kahraman olsun... arkadaşım ben devletine askerine silah kaldıranı affedersem bu ülkede ne düzene girer söylesene bana.... yarın bir gün o pkk.lılarla aynı mahallede aynı apartmanda yaşamak istermisin hiç mi çekinmezsin dağa çıkan adam ailme sevdiklerime zarar verir mi diye....

bak gözüm. PKK lı gurubun gövde gösterisi yapar gibi sovlar yapmasını bizde kabul etmeyiz.

Zaten bu konuda gerek başbakan gerek cumhurbaşkanı gerekse bakan uyarıyı verdi

ancak A.N.Sezer sapasağlam terörsitleri affedip dağa gönderirken bizler isyan ediyorduk.siz se bin bir bahane buluyordunuz Seeri savunmak için

Oysa bu gelenler en azından silahlarını bırakıp geliyor

A.N.Sezer in affettikleri ise eline silah alıp askere kurşun sıkıyordu.

peki ozaman sizi ortalık ta göremiyorduk.ama bu günlerde maşallah diliniz çözülmüş

Yahu açık açık desenize terör bitmesin. Ne de olsa nüfusumuz çok daha nice 30 yıllar şehid olacak gencimiz var. Nede olsa Türk anaları doğurgan

Hem terörü ERdoğan yani AKP bitirise biz nasıl seçimler de devireceğiz bu AKP yi

açık açık söyleyin

bu sayede AKP nin oyu

34 adet artmıştır

Asıl özeti Çook eskiden Yazılmış bir oyun.

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
20 Ekim 1927

Şu anda özetin altı çizili kısmındayız. Böyle devam ederse sonu da yazılmış. Ancak hikayenin Sonucunda ne olacağı yazılmamış.
Sanırım sonucu biz belirleyeceğiz.

Yada Necmettin erbakanın Sözleri ile.
Geçiş dönemi sert mi olacak, yumuşak mı olacak, kanlı mı olacak, kansız mı olacak, bu kelimeleri kullanmak bile istemiyorum amma, bunların terörizmi karşısında herkes gerçeği açıkça görsün diye bu kelimeleri kullanma mecburiyetini duyuyorum. Türkiye'nin şu anda bir şeye karar vermesi lazım.

Refah Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan, 13 Nisan 1994 (Not Bu kelimeleri kullanmak istemediğimden Erbakanın Grup konuşmasının gerekli yerlerini aldım)

Mesajını düzeltmeden önce sen Perinçe ğe kurban ol demiştin.

Bak şimdi sana Perinçekin kim olduğunu göstereyim

10-8.jpg

2-14.jpg

2CAC1YSCX.jpg

4-13.jpg

7-10.jpg

78440.jpg

gg.jpg

ocalan-ilsever1.jpg

re15.jpg

Pardon sadece Perinçeğin değil Sözde büyük ulsalcı ve Aponun akıl hocası Yalçın Küçük de var hatta Ferit ilsever de . sen tanırsın onu.

Adamlar her ay düzenli fikir alışverişinde bulunuyorlar. Tüm kadro ordalar.

Şimdi ise kalkmış bana milliyetciik ayaklarına yatıyrolar

işte adamın zoruna giden bu

daha düne PKK ın arka bahceleri şimdi kalkmış vatan millet sakarya edebiyatı yapıyor

Hey Erdoğan bak sana muhalefet edeyim diye kimler vatansever maskeleri takmış yüzüne

o resimler montaj ne işi var vatanperverlerin orda bide ergenekon şüphelisi onlar

sorarım dostlar şehitlerin kemiklerini kım sızlatıyor tamam eyvallah akp sızlatıyor
ama ya bunlar bunlar daha düne kadar vatan atatüürk cumhuriyet deyip düşmanı olarak hükümeti gösteriyordu ne yaman çelişki

Hangi hakla insanların camının çerçevesinin verdikleri oya göre indirilebileceğini savunmaktadır bu üye.
Bu alanen insanları düşmanlığa teşvik etmektir.
Ama önemli olan bunu yaparken hangi maskeyi takmakta olduğudur.

Cumhuriyet bu halka istediği yönetimi seçme hakkını vermişken yorum yapan üye neye istinaden bu hakkın kullanımına şiddetle karşılık verilebileceğini belirtiyor.

bir süredir yoktum

yazınızı yeni gördüm

konuyu nerelere getirmişsin

sevgili provakatörüm

verdiğin oy sana taş cop biber gazı olarak dönüyorsa

demokraside yanlış yollarda devam ediyorsun demektir

demokraside taş olmaz

biber gazı olmaz

bunlar faşizmde olur

Eyy türk üstte gök çökmedikçe
altta yer delinmedikçe
senin ilini ve töreni kim bozabilir

EYY TÜRK:
ÜSTTE GÖK ÇÖKMEDİKÇE
ALTTA YER DELİNMEDİKÇE
SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR
TİTRE VE KENDİNE DÖN...

ermeni tohumu yahudileri bu vatanın başına geçirenler utansın öncelikle elbet birgün hesap sorulur biz türk'üz ve birkez daha anlaşılıyo türk'ün türkten başka dostu yok... azeri kardeşlerimizi bile sırtını çevirttiriyolar... bunlar söledim diye benide ergenekonla birleştirip içerimi atacaksınız.... SİNAN KARAGÖZ soyun TÜRK adım TÜRK dilim TÜRK bayrağım TÜRK

bu vatan hepimize yeter

ermeniyede

pkk lıyada

anamızı alıp gitmeye gerek yok

beraber yaşarız

%32 öyle istiyor

Demokrasilerde İktidar sahiplerini rahatsız edenleri Devlet gücüyle sindirmek de olmaz. Olmamalı.

bir akp li olarak kesinlikle şu günlerde oy kaybediyor
bende bir kürt asıllı olarak bu açılım falan dan sonra tayyipten soğudum . bu bizi dünyaya katil gösteren ermenilere taviz verdikten sonra tam tayyibin ne yapmak istediğini anladım. tayyip saz arkadaşları fetullah ağlayan cemaati ve çok muhterem abd li abilerinin türkiyeyi nereye götürdüklerini anladım. ve ben nasıl bu tuzağa düşüp oy verdim dedim içimden . yazıklar olsun

Geri