1001Design
330i ///M3 Design
hainLiktir, kahpeLiktir, dinsizLiktir

bakın arkdaşlar işkembe_i kübradan sallamak çok güzel. Erdoğan ın tek amacı ülkede terörün bitmesi
30 yıldır terörü bitiremeyenlerin ahkam kesmeye hakkı yoktur.
Tamam Erdoğan bunları yapmasın da ozmana nasıl bitirecğğini söyle
yada nezaman bitireceğini söyle
3 mü 5 mi 10 mu ver bi tarih bakim o da yok
sallamya gelince oooo
dağdan gelen eli kanlıları affederk mi böyle şov yaparak mı terör bitecek... sen bu yaptıklarının anlamını çözebiliyor musun... resmen devlet pkk.ya karşı boyun eğdi... yapmayın bu kadar basit değil yaa adamlar mehmetçiğe kurşun sıksın gelsin burada kahraman olsun... arkadaşım ben devletine askerine silah kaldıranı affedersem bu ülkede ne düzene girer söylesene bana.... yarın bir gün o pkk.lılarla aynı mahallede aynı apartmanda yaşamak istermisin hiç mi çekinmezsin dağa çıkan adam ailme sevdiklerime zarar verir mi diye....
Mesajını düzeltmeden önce sen Perinçe ğe kurban ol demiştin.
Bak şimdi sana Perinçekin kim olduğunu göstereyim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pardon sadece Perinçeğin değil Sözde büyük ulsalcı ve Aponun akıl hocası Yalçın Küçük de var hatta Ferit ilsever de . sen tanırsın onu.
Adamlar her ay düzenli fikir alışverişinde bulunuyorlar. Tüm kadro ordalar.
Şimdi ise kalkmış bana milliyetciik ayaklarına yatıyrolar
Hangi hakla insanların camının çerçevesinin verdikleri oya göre indirilebileceğini savunmaktadır bu üye.
Bu alanen insanları düşmanlığa teşvik etmektir.
Ama önemli olan bunu yaparken hangi maskeyi takmakta olduğudur.
Cumhuriyet bu halka istediği yönetimi seçme hakkını vermişken yorum yapan üye neye istinaden bu hakkın kullanımına şiddetle karşılık verilebileceğini belirtiyor.
konuyla alakası yok ama bazıları irana
oy kaybetmez, oy patlaması yapardı.
bende bir kürt asıllı olarak bu açılım falan dan sonra tayyipten soğudum . bu bizi dünyaya katil gösteren ermenilere taviz verdikten sonra tam tayyibin ne yapmak istediğini anladım. tayyip saz arkadaşları fetullah ağlayan cemaati ve çok muhterem abd li abilerinin türkiyeyi nereye götürdüklerini anladım. ve ben nasıl bu tuzağa düşüp oy verdim dedim içimden . yazıklar olsunbir akp li olarak kesinlikle şu günlerde oy kaybediyor