aSLihaN
New member
erkek arkadaşınLa gescen en iyi çözüm :dBarbazula' Alıntı:yanınızda oklava tasımanızda yarar war ozaman![]()
o dövsün ben nie eLimi yoriim
erkek arkadaşınLa gescen en iyi çözüm :dBarbazula' Alıntı:yanınızda oklava tasımanızda yarar war ozaman![]()
bence a* olanlar uzaktan belli olur! yani senin anlıycan şüphe ettiğinde uzak durcan , yalnız arasokaklarda elinden geldiğince dolanmamaya çalışcan...aSLihaN' Alıntı:erkek arkadaşınLa gescen en iyi çözüm :d
o dövsün ben nie eLimi yoriim![]()
Doğu walla ne diyeyim ! Burası Turkiyekarapapatya' Alıntı:insan nası rahat edıyosa öyle giyinmeli bence. özentiliğin anlamı yok. ama madem dekkoltaya bayılıo kımılerımız, olabilceklere akrsıda hazırlıklı olsunlarburası turkıye.
ayrıca, cok fazla açıklıktan yana diilim."insan kendını sevdiğine saklamalı" buna katılıyorum![]()
aSLihaN' Alıntı:yafs sırf denise kıslara bakmaya gelen tipler war inkar etmeyelimki zaten onlar kendini belli ediO.
bence önemlisi yerinde ve uygun giyinmek,dekolte deiL yani.
boyle bır yoruma kuyruk sallayıp sallamama olayı desem guzel mı olur yapma gehenna gozunu seweyım ...GeHeNNa' Alıntı:Bakmasınlar kardeşim hayret bişi
Çarşafta giysen bakarlar
dekolteliyede bakarlar
Nie çünkü öküz bunlar...
sen o bakanları sole bak ben onların kafalarını nasıl kırıyorum gercı yapmadıgım iş degıl ya olsun sen sole yınede uzun zamandır kımseye bulasmıyordum heyecan olsunqyner' Alıntı:o bakanlar tam a* saten....
ben halledıorm cat cut die puhaha...ugrasamadgmı soluorm bılıosn....((((Barbazula' Alıntı:sen o bakanları sole bak ben onların kafalarını nasıl kırıyorum gercı yapmadıgım iş degıl ya olsun sen sole yınede uzun zamandır kımseye bulasmıyordum heyecan olsun![]()
aSLihaN' Alıntı:aç oLdukLarı her haLLerinden beLLi :d ne giysen bakıcak tipLer yani ewrimini tamamLamamışLar desek daha doru oLur