Dekolte sevdası

Barbazula' Alıntı:
yanınızda oklava tasımanızda yarar war ozaman :D
erkek arkadaşınLa gescen en iyi çözüm :d
o dövsün ben nie eLimi yoriim :p

açık giyinmek erkeklere ne kadar güzel görünüyosa kızlar için de taşıması o kadar zordur.kızların kendilerini kasmasına gerek yok.insan ne kadar doğalsa o kadar güzeldir.kendine yakışanı abartmadan giyseler ne güzel olur.okula mini etekle gelmenin ne alemi var.kime neyi gösteriyolar anlamış diilim.bakar mıyım evet ( sıkılana kadar :D )

edit:yazık diil mi erkek arkadaşına.5 kişilik bi grup sana laf atsın sonra bi de erkek arkadaşın dayak yesin üstüne :( erkek olmadan bu durumları anlamak zor walla :D

karapapatya' Alıntı:
insan nası rahat edıyosa öyle giyinmeli bence. özentiliğin anlamı yok. ama madem dekkoltaya bayılıo kımılerımız, olabilceklere akrsıda hazırlıklı olsunlar :) burası turkıye.
ayrıca, cok fazla açıklıktan yana diilim."insan kendını sevdiğine saklamalı" buna katılıyorum:)
Doğu walla ne diyeyim ! Burası Turkiye :)

aSLihaN' Alıntı:
yafs sırf denise kıslara bakmaya gelen tipler war inkar etmeyelim :p ki zaten onlar kendini belli ediO.
bence önemlisi yerinde ve uygun giyinmek,dekolte deiL yani.

aslıhan hanım unutmayalım ki;denize sırf kesilmek için giden bayanlarda var...bayanlarda inkar etmesin efenim... :alkol: :alkol: :cool:

Bakmasınlar kardeşim hayret bişi
Çarşafta giysen bakarlar
dekolteliyede bakarlar
Nie çünkü öküz bunlar...

GeHeNNa' Alıntı:
Bakmasınlar kardeşim hayret bişi
Çarşafta giysen bakarlar
dekolteliyede bakarlar
Nie çünkü öküz bunlar...
boyle bır yoruma kuyruk sallayıp sallamama olayı desem guzel mı olur yapma gehenna gozunu seweyım ... :mad: :mad:

yalnız harbi güsele öküz de imam da bakar..

o bakanlar tam a* saten....

qyner' Alıntı:
o bakanlar tam a* saten....
sen o bakanları sole bak ben onların kafalarını nasıl kırıyorum gercı yapmadıgım iş degıl ya olsun sen sole yınede uzun zamandır kımseye bulasmıyordum heyecan olsun :D

gizli olsun,gizemli olsun daha iyi...
bakılmıcak tipler açmasın bide bi zahmet ne o öyle :(
bide alakasız bi konu ama seven SULTANAHMET deyince aklıma geldi...
ne diye forum toplantısı/buluşması yapmıyoruz?
ben hadımköy deyim ama işim gücüm yok hazırlık okuyoz gelirim yane.. bu konuyla ilgilenebilecek mod abiler yokmu:) [7cloves???:p]

Barbazula' Alıntı:
sen o bakanları sole bak ben onların kafalarını nasıl kırıyorum gercı yapmadıgım iş degıl ya olsun sen sole yınede uzun zamandır kımseye bulasmıyordum heyecan olsun :D
ben halledıorm cat cut die puhaha...ugrasamadgmı soluorm bılıosn....((((:)

aSLihaN' Alıntı:
aç oLdukLarı her haLLerinden beLLi :d ne giysen bakıcak tipLer yani ewrimini tamamLamamışLar desek daha doru oLur

aslıhan tebrıkler cok guzel benzetme arkadasım allah sızı onların elınden kurtarsın yanı tum kızları .... :)

:clap: :clap: :clap: :clap: ama benzetmenı cok sevdım arkadasım .. :)

iii forumllar konu cok guzel muhabbet olmus arkdaslar . :)

benım dusuncem ....

sadece sevdıgıne gıyınsın ve normal gıyınsın cunku bence her verılen dekolettede bıur seytanlık vardır hıc bır kız bır dekolteyı bosa vermez kesın bır sey dusunuyordur .... :) kızlar boledır ıste ne yapacaksın.

güzel olmuşta a* sınırlaması getirilmiş maydanoz tarafından ... tam olarak anlayamadım yani a* koyulması kadar argomu bu kelime ama neyse....

dekolte yazısını çok beğendim ::::

ama şu 1gerçekki erkekLer daha koLay tawLanıO dekoLteyLe :d

ahahaa....aslıhan doru soluor wala surda bakmayan dıen bıle bakıodr ya...:D:D

siz oyle sanın, oyle erkekler vardık ki ona değil maneviyata önem verir ;p

dekolte eğer güzelse tav olunur yoksa açmakla iş bitmiyo

tav ne demek ozy bildgmz dılden konus...:D:D

Geri