Barbazula' Alıntı:ozy kuzen fılm olarak neler war yafff![]()
acıgın dısarıda yeri ve zamanımı olur yaaa ... acık denılen sey sadece ewde olur .. dısarda ne geregı war ...aSLihaN' Alıntı:yafs sırf denise kıslara bakmaya gelen tipler war inkar etmeyelimki zaten onlar kendini belli ediO.
bence önemlisi yerinde ve uygun giyinmek,dekolte deiL yani.
ya ben açık giyinsin demedimki :S uygun giyinmek dedimmmmBarbazula' Alıntı:acıgın dısarıda yeri ve zamanımı olur yaaa ... acık denılen sey sadece ewde olur .. dısarda ne geregı war ...![]()
![]()
ewt bencede uygun gıyınsın acık gıyınmesın ...aSLihaN' Alıntı:ya ben açık giyinsin demedimki :S uygun giyinmek dedimmmm
ya giyen zaten bilinçli 1şekilde giyiyo bencede saçma kızmaları+sölemiştimde çekiştirmeleri felamda saçma yaniiBarbazula' Alıntı:iide ilgi cekmek istiyorlarsa biz bakınca nie kızıyorlar ... istiyorlarsa bakmıyalım gostermesınler yeter sadece ..
ewt bu konuda hem fıkırız ... zaten dedıkya dusunce mantalıtesı sacma bırkez ...aSLihaN' Alıntı:ya giyen zaten bilinçli 1şekilde giyiyo bencede saçma kızmaları+sölemiştimde çekiştirmeleri felamda saçma yanii
onnar zaten ayrı 1tür :daskerasker85' Alıntı:tamam herkes için değişir ölçü orası ayrı bişi ama bence toplumun benimsemiş olduğu ölçüler vardır! mesela yapışkan olmayan kıyafetleri genellikle toplum benimser -abazalara bişi demiyorum onlar için çarşaf giysen değişen bişi olmaz -.....
nasıl bir tür müş onlaraSLihaN' Alıntı:onnar zaten ayrı 1tür :d
aç oLdukLarı her haLLerinden beLLi :d ne giysen bakıcak tipLer yani ewrimini tamamLamamışLar desek daha doru oLurBarbazula' Alıntı:nasıl bir tür müş onlar![]()
yanınızda oklava tasımanızda yarar war ozamanaSLihaN' Alıntı:aç oLdukLarı her haLLerinden beLLi :d ne giysen bakıcak tipLer yani ewrimini tamamLamamışLar desek daha doru oLur