Dekolte sevdası

ozy kuzen fılm olarak neler war yafff :D

ee yani yerine göre değişiyor bazı şeyler! ama beni düşündüren bişi de korku yok mu ? yani insan korkar ya ortalıkta sapıklar diz boyu.. dimi .. ? :-D

çeşit çokta konuyu bulandırmayak :) evet dekolte erkek arkadaşın düşmanı abazanların dostudur..
aslıhan walla ben gıcık olurum o tiplere .. şehsen hiç tasvip etmem.. ben ancak kitap okur gibi yapıp bakarım.. yani entellektüel rontçu.. arada kitaba devam ettiğimden az ront yaparım.. :) idare edicek kadar :)

aSLihaN' Alıntı:
yafs sırf denise kıslara bakmaya gelen tipler war inkar etmeyelim :p ki zaten onlar kendini belli ediO.
bence önemlisi yerinde ve uygun giyinmek,dekolte deiL yani.
acıgın dısarıda yeri ve zamanımı olur yaaa ... acık denılen sey sadece ewde olur .. dısarda ne geregı war ... :mad: :mad:

Barbazula' Alıntı:
acıgın dısarıda yeri ve zamanımı olur yaaa ... acık denılen sey sadece ewde olur .. dısarda ne geregı war ... :mad: :mad:
ya ben açık giyinsin demedimki :S uygun giyinmek dedimmmm

aSLihaN' Alıntı:
ya ben açık giyinsin demedimki :S uygun giyinmek dedimmmm
ewt bencede uygun gıyınsın acık gıyınmesın ...

bana uygun olan sana uymaz. sana uygun lan bana uygun lmaz.. uygunluk bi öçü değilki soyut bişii

onun ıcın uygunluk olayını erkek belırlemelı en azında tartısma olmaz ....

ya öle giyinenlerin bikaç mantıgı var zaten meseLa iLgi çekmeye çaLışanLarr

iide ilgi cekmek istiyorlarsa biz bakınca nie kızıyorlar ... istiyorlarsa bakmıyalım gostermesınler yeter sadece ..

Barbazula' Alıntı:
iide ilgi cekmek istiyorlarsa biz bakınca nie kızıyorlar ... istiyorlarsa bakmıyalım gostermesınler yeter sadece ..
ya giyen zaten bilinçli 1şekilde giyiyo bencede saçma kızmaları+sölemiştimde çekiştirmeleri felamda saçma yanii

aSLihaN' Alıntı:
ya giyen zaten bilinçli 1şekilde giyiyo bencede saçma kızmaları+sölemiştimde çekiştirmeleri felamda saçma yanii
ewt bu konuda hem fıkırız ... zaten dedıkya dusunce mantalıtesı sacma bırkez ...

tamam herkes için değişir ölçü orası ayrı bişi ama bence toplumun benimsemiş olduğu ölçüler vardır! mesela yapışkan olmayan kıyafetleri genellikle toplum benimser -abazalara bişi demiyorum onlar için çarşaf giysen değişen bişi olmaz -.....

askerasker85' Alıntı:
tamam herkes için değişir ölçü orası ayrı bişi ama bence toplumun benimsemiş olduğu ölçüler vardır! mesela yapışkan olmayan kıyafetleri genellikle toplum benimser -abazalara bişi demiyorum onlar için çarşaf giysen değişen bişi olmaz -.....
onnar zaten ayrı 1tür :d

bizim budanmamış halimiz kuzen :D

Barbazula' Alıntı:
nasıl bir tür müş onlar :D
aç oLdukLarı her haLLerinden beLLi :d ne giysen bakıcak tipLer yani ewrimini tamamLamamışLar desek daha doru oLur

aSLihaN' Alıntı:
aç oLdukLarı her haLLerinden beLLi :d ne giysen bakıcak tipLer yani ewrimini tamamLamamışLar desek daha doru oLur
yanınızda oklava tasımanızda yarar war ozaman :D

Geri