Değerli Üyelerimiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solariz

Administration
Reaction score
0
Uzunca Bir süredir Dark_Angel da benimde başarmak istedigimiz bir eksik gördügümüz hackhellde olmalı dedigimiz vbseo (vbseo googlenin sevdigi birtür link tarzıdır.) ugraşmalarımıza ragmen başarılı olamamıştık sebebi size hızlı ve sorunsuz bi hackhell saglamak için her zaman ertelememizdi yurt dışına taşınmamız daha iyi bi configürasyona geçmemiz ve bununla birlikte tecrübelerimizinde bu işi daha iyi yapmamız için etken olması bizi başarılı olmaya itti şöle bi durum varki vbseo artıları oldugukadar malesefki eksileride var avatar kulanımlarını vbseonun sadece avatar ve signatür resmlerinin döngüsünde bulunan bir bug sitemizi aşırı derece yavaş çalışmaya itmekte bunu vbseo yetkililerine söledigimizde sorunun bilindigi fakat avatar ver resim kulanılmaması gerektigini bizlere aktardı bu sadece profilerimizle alakalı bi durum oldugu için stabil sorunsuz çalışmak istememiz avatar ve signatürden vaaz geçmemize sebeb oldu bu kalıcı olucak mi gibi sorular gelicektir buna net bir cevap vermek şuan için zor ilerleyen günlerde yeni aktivitelerimiz illaki çıkıcak ve telafi edilicektir.

Hackhell Yönetimi

Bilgi için teşekkürler bence avartar o kadar önemli değil olsun yeterki Hackhell iyi olsunnn

Bende Dün Ve Bugün Signatur'da Bazı AksakLıkLara RastLamıştım Demek Ki Bu Yüzdenmiş HH Yararına Her İşin HayırLı OLmasını İsteriz BiLgiLendirme İçin TşkLer...

yha awatar o kdr da önemLi deiL yha

Avatar Yoksa.. ßence Temanında Değişmesi Lazım.. Profilin Görünümü İçin..

Şahsım adına konusşacak olursam zaten uzunca bir süredir avatar kullanmıyordum..

Genel olarak ise evet avatar kullanmak isteyen üyeler olacaktır. Fakat bu sitenin çıkarları için olacaksa kullanmak çok da önemli değil. Önemli olan sitenin stabil ve hızlı çalışması. Önemli olan aynı ortamda daha huzurlu buluşabilmek.. Bunu da yabancı bir hosta taşınmakla yapabiliyorsak, bu kadar büyük bi sitenin hızını ve stabilizasyonunu sağlamak adına bu tip şeylere katlanıcaz..

Hepimize hayırlı olsun

İnŞallah düzeLir Avatar GerekLi Bişi Ama Hh için Herşey...

Her zaman hız demişimdir, hız ve görüntü arasında bir seçim yapılacaksa tabi ki hız derim =).

Umarım yakında sorun giderilir ve bir çözüm üretilir, avatar seven üyelerimiz kavuşurlar avatarlarına =)

Simdilik boyle olmak zorunda arkadaslar...sizlerde anlayıs beklıyoruz...
sitemizin daha iyi olması ıcın verılmıs olan 1 karardır
Umarım geçiçi 1 sorundur...ve fazla sürmez..
Herkese geçmiş olsun....

Tabİlİ Hiz İseterİz Ama Bu Avatardakİ BoŞluĞa Kolay Kolay Alisilmayacakj Gİbİ Me Gelİo Yanİ AliŞmak Sorun Olacaktir..

tuhaf duruyo ama avantajları da oldukça fazLa..

vBSEO Avantajları
Site Trafiği - Bütün arama motorlarından daha fazla trafik.
Kazanç - Forumunuzdan kazandığınız aylık kazancı arttırma
Mesaj - Sitenizin içeriğine yönelik ziyaretçi gelmesini sağlama ve içerik genişletme
Uyeler - Arama motorlarında daha fazla yer alarak , üye sayınızın artması
Büyüme - Big-board.com da sitenizin yer alma şansını arttırması.

vBSEO Sonuçları - Nasıl Çalışır
Daha Fazla Indexlenme - Arama motorlarında daha fazla sayfanızın indexlenmesini sağlar.
Hızlı Indexlenme - Arama motorları tarafından daha hızlı indexlenmenizi sağlar.
Daha Iyi Uyumluluk - Bütün sayfalarınız için keyword uyumluluğunu arttırma
Cezalardan Kurtulma - Olası aynı içeriğe yönlenme cezasından kurtulma.
Adsense Uyumluluğu - Google Adsense için özel keyword seçimi ve kazancın artması.

linkler çook tatlı oldu yahu :D

Ya Ben Lİnklerde Bİ DeŞİklİk GÖremedİm Ne Gİbİ Bİ DeŞİklİk Var

gitti polatım:)

hayırlısı olsun bende ayarlama yapayım imzamda

düzelir düzelir merak etmeyin.daha ii olur bence herşey.sabretmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri