Değerli Üyelerimiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yemısım avatarı ya..
profılı fılanda kaldır adem abı hackhell e bısey olmasın =)
hackhell ıcın hayırlısı neyse o olsun.

Bence Gerçekten harika oldu VBSEO'yu yüklemeniz....

Artık Üye sayısı, Katılım Sayısı katkat artacak [Zaten Yüksek ama şimdi vazgeçilmez oluruz] ...

Tabii ki ilerki günlerde... :)

Google'nin işi zor olcak 448,697 Konu ve 3,454,569 Mesaj indexlemesi lazım :D

Neyse gerçekten iyi iş başardınız ... Avatar ve imza konusuna gelince...

Hackhell.com 'mu Avatar mı :D Cevap belli HACKHELL (!) :D

Tekrar Tebrik ederim...

Saygılar

şahsım adına konuşcak olursam bence hız=görselliktir.. sonuçta hackhell görsel açıdan da hız açısından da we içerik açısından da tek diebilirim..

herşey hackhell için diorm ama bu eksikler umarm geçicidir çünkü şu haliyle forum baya bi renksis we ösentisis kaldı bence..

HackHeLL Açık kaLdıgı sürece hicbirşey : Farketmez :sigara:

her şey hh için

ama bi sorun var .. ben herkesi avatarından tanıyordum =) şimdi biraz zorlaşacak bu konu

ilerde düzenmesi dileğiyle....

temenimiz avatarların olması yönünde bunla ilgili elimizden ne geliyo yapmak için yetkililerle görüşmekteyiz belki yeni versionlarındaki bu bug dan kurtulur ve daha stabil bi hale getirirler veya biz bir yol bulurda yapabiliriz bilemiyorum sizleride çok ümitlendirmek istemiyorum ama kesip atmış degiliz hiç birşeyi

temenimiz avatarların olması yönünde bunla ilgili elimizden ne geliyo yapmak için yetkililerle görüşmekteyiz belki yeni versionlarındaki bu bug dan kurtulur ve daha stabil bi hale getirirler veya biz bir yol bulurda yapabiliriz bilemiyorum sizleride çok ümitlendirmek istemiyorum ama kesip atmış degiliz hiç birşeyi

Sanırım sitede şu anda vBSEO kapalı ve hala avatarlar görünmüyor. :saskin

Zaten Kullanmıyordum =) ßenim için np

Walla normalde avatarımdan vazgeçmeyi hiç istemezdim ama Hackhell için üzülerek de olsa avatara hoşçakal diycez artık...

Hackhell için hayırlı olacaksa elveda tüm avatarlara....

gercekten üzücü bir haber bende cogu arkadas gibi avatar olmazsa olmaz diyenlerdenim.insallah en kisa zaman icinde düzelir bu durum........

hiç önemli değil,sorun yok..

Şahsım adına avatar kullanmasamda olur önemli olan hız ve içeriktir teşekkürler.

Yaa pardon aklıma bir şey geldi avatarları reklamın olduğu kısımın üzerine reklam alır gibi yani yapamazmıyız peki ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri