Dava Arkadaşlarımıza Duyuru

masonların içinde alpaslan türkeşde var ona ne diyeceksiniz.bay köy enstitülerini kötüleyen çeteciler

muratti56' Alıntı:
masonların içinde alpaslan türkeşde var ona ne diyeceksiniz.bay köy enstitülerini kötüleyen çeteciler

bundan güzel konuyu sabote etmek olamaz

her mesajı tek tek okuyorum ağır bir tartışma olmuyor belki hh daki en seviyeli tartışma

türkeşin mason olduğunu kanıtla

çeteci derken hh da sana zıt olan görüşlerden mi bahsediyorsun

unutma herkes aynada kendini görür

ASİL_1' Alıntı:
" Milli Şeflik dönemi olarak bilinen her türlü dini ve milli degerlerin tahrib edilmeye ve unutturulmaya çalışıldıgı din düşmanlıgının "milli ideoloji" olarak kabul edildigi bir dönemde"

bu lafın nereye gittiği açıktır!
(zamanında utanmadan bunun benzerini yazanların bir diğeri de asil1 nickli üyedir!)

Atatürk'e hakaret edilen bir yazıyı da alıntı yapmıştı
kısacası bu olay ilk değil

Belli ki senin karnın ağrıyor burada insanlarla uğracağına,ona buna çamur atacağına adam yorumunu yap ve çekil! Sende bal gibi biliyorsun sehven yapılan bir şey olduğunu daha sonra düzelttiğimi.Ama sen tatmin olmak istemiyordun saldıracak yer arıyordun sıkıştığın zaman Atatürkçülüğün,Milliyetçiliğin ardına saklanma belden aşağı vurma biraz delikanlı ol.Hiç mesaj bile yazmadığım bir konuya da benim adımı karıştırıp proveke ediyorsun.Hakikaten tam bir Ajan Provakotörmüşsün yazık...

şikayet ettiğime değmeyeceğini düşündüğüm için
seviyeyi düşürmeden yorumumu yazıyım

istiyorsan uygun bir zamanda PM den tartışabiliriz
ya da dur bir dakika
(tahir efendi bize kelp demiş.... lafından 3 gün banlandığını hatırladımda
tartıştığımıza değmez boşver)

eğer ki gerçekten o mesajı isteyerek yazmadığını söylüyorsan
(bizi buna inandır!)
bu konuda senden beklenen tek bir şey vardır!

Atatürkçü olduğunu bir şekilde kanıtla
bunu kanıtlamak zorunda değilim gibi söylemlerle geçiştirirsen,
yanlış anlama hakkımı saklı tutacağıma emin olabilirsin.
(unutma ki büyük hatalar büyük bedeller getirir)

Atatürkçülüğünü kanıtla da nasıl kanıtladığın hiç farketmez
forumda gösterebileceğin somut bir kanıt olabilir nasıl olursa olsun

tek amacım kimsenin aklında Atatürk ile ilgili şüphe kalmaması (çünkü o gün veya diğer günlerde aksini söyleyen net bir açıklamanı göremedim

yoksa kusura bakma ama örneklerimde kullanılmaya devam edicem nickini
rahatsızlığın varsa şikayet edebilirsin fakat o gün alıntı yaptığın kaynağında sen Atatürkçülüğünü kanıtlamadıkça hiç bir zaman unutulacağını zannetmiyorum.

Atatürk ve milliyetçiliğin arkasına sığınan biri varsa bunun ben olmadığımı bilen biliyor
forumdaki postlarımda belli

-hodrimeydan-
Atatürk'e hakaretvari bir mesajımı bulana 500,2 tane bulana 1500 teşekkür basarım(bende şovmen oldum malesef yorumlarımı ciddi bir biçimde okuyan arkadaşlar kusura bakmasın lütfen) aynı şekilde milliyetçiliğin aksi bir mesajım varsa bunu kanıtlayana da aynı şekilde 1 mesaja 500 teşekkür 2 mesaja 1500 teşekkür uygulamasına geçiyorum.

ajanlıkla suçlamışında beni

peki ben senin fethullahın ajanı olmadığını ben nerden biliyim???
diye saçma bir cümle yazıyorum sana

nasıl anlarsan anla umrumda değil açıkçası
temelsiz suçlamalara ancak böyle basit ve sloganvari cevaplar alırsın.

konuyu sakız misali sündürme gereği görmüyorum
yazılan yorumları okuyacağım sorunu olan varsa PM den görüşebilir tabi
konu kişiselde son noktaya ulaştı (bunda bazı kirli çamaşırları ortaya döken benim çok büyük payım var tabiki ama bazı gerçekleri öğrenmek zorunda hissediyorum kendimi
uzun yazılarımda sıkılanlar kusura bakmayın onun için)

zırvalara cevap vermeye değmez banlanmaktan asla korkmadım 100 kere banlansam yine inandıklarımı yazarım.Ayrıca onu kanıtla bunu kanıtla gibi chp üslupları çok çocukca bu işin sonu gelmez.Ben de sana sende kimsin kendini ne sanıyorsun sen önce Müslümanlığını ispatla falan derim ama sonu gelmez onun için var yoluna git bana bulaşma.
"Tahir Efendi bize Kelp Demiş oysa bizim mezhebimizce kelp Tahir(temiz)dir."
Ziya Paşa.

Tam komedi yaaa
Yahu adamcağız milli şef ile ebedi şefi ayırmaktan aciz, kalkmış millete Atatürkçülükten bahsediyo.

ÖnceLikLe beLirtmek isterim ki oLay HiLmi Özkök e nasıL geLdi anLamadım..
Benim dediğim GeneL Kurmay Başkanı mevzuuysa resimde görünen Özkök değiL ki
Sanırım karışıkLık oLdu..
Neyse şunu ayrıca biLmeni isterim ki ben kendi adıma Zaman Gazetesinden payLaşım yapmadım diye hatırLıyorum
Bu benim şahsi tercihimden ötürüdür..
Yapan arkadaşLarımda vardır ama kimse kimseye gebe oLmadığı gibi
BağLı kaLmak zorunda da değiLdir..
Burda hiç birimiz kurum kuruLuşLarın hesap mercii değiLiz..
Bu tarz bir soruyu sanırım Zaman´a maiL atarak cevap aLma yoLuna gidebiLirsin

Kim kime keLp demişse demiş.. bi kerede yorumlarınızda tartı$ma olmasın allah rızası için.. her dakika öneri $ikayet bölümüne Siyasi partiler bölümünden $ikayet geliyor.. ßirßirinizin kaldıramadıqı cümleleri kullanmayın kardeşim o zaman.. iLLa ßi konuyu 3-5 msj olunca kitLeyeLimmi..

asil1 Atatürkçülüğünü kanıtlayamamana şaşmadım çünkü kimin ne olduğu belli!
klonların mı arkadaşların mı bilemem ama hakaret içerikli mesaja teşekkür edebilecek kadar küçülenlerinde senden bir farkı olmadığı açık!

aşağıdaki şiiri bilirsin belki
bilmiyorsan oku,belki anlarsın
senin gibi Atatürk karşıtlarına yazılmış güzel bir şiir bu

Esir iken mümkün müdür ibadet?

Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et.

Senin gibilerin yüzünden,

Dininden de soğuyacak bu millet

İşgaldeki hali sakın unutma,

Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.

Sen anandan yine çıkardın amma,

Baban kimdi bilemezdin.

(şiirden forum kuralları gereği bazı kelimeler çıkarılsa da şiirin anlam bütünlüğü genel olarak bozulmamıştır.)

gerçekten efendiliği elden bırakmadan tartışabilen,
adam gibi cevap yazanlara aşağıda görüldüğü gibi adam gibi cevap verilir.

ikra
perinçek in o resimde konuştuğu kişi Özkök değil ama dikkat edersen ön koltukta oturan kişi Özkök tür. sadece Özkök değil orda oturan diğer kişileri de saymak lazım (İsmail Cem de orada örneğin)

konunun çok dışında olsa da tekrardan belirtiyim
Özkök zamanında TSK da çok şey değişti,değiştirildi.(daha önceki postumda bahsettim)
T.C. vatandaşı olarak bundan rahatsızlık duymamak elde değil.Perinçekle aynı karede yer alması her ne kadar tesadüfte olsa da Özkök ün yaptıkları tartışılmalıdır.

fLetch o resimde ön koLtukta oturan Yaşar Büyükanıt Paşa kardeşim
Neyse yanLışLık oLdu sanırım dikkat edemedin..

Asil_1 abime geLirsekte
FettuLLah GüLen´i bu mevzuya karıştırırsan çok komik oLur
Çünkü sen tanımıyor oLabiLirsin ama O´nu tanıyan tanır
BiLende biLir FettuLLah GüLen e bırak yakınLığı
Adının biLe anıLması mümkün oLamaz
Ayrıca onun yerine ben sana kanıtLardım kardeşim ama (AtatürkçüLüğünü)
Kendisi gerek oLmadığını söyLedi
Bence sen yanLış veriLen bir Linkten sonra
Peşin hüküm koyup ön yargıLı davranıyorsun
Ve bu işi şahsi husumet noktasına getirdiğini düşünüyorum
BeLki tanıma şansın oLursa
Bu yazdıkLarın için kendine kızacağını biLe düşünüyorum..

bu bölüme mod gerekli : ))

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
asil1 Atatürkçülüğünü kanıtlayamamana şaşmadım çünkü kimin ne olduğu belli!
klonların mı arkadaşların mı bilemem ama hakaret içerikli mesaja teşekkür edebilecek kadar küçülenlerinde senden bir farkı olmadığı açık!

aşağıdaki şiiri bilirsin belki
bilmiyorsan oku,belki anlarsın
senin gibi Atatürk karşıtlarına yazılmış güzel bir şiir bu

(şiirden forum kuralları gereği bazı kelimeler çıkarılsa da şiirin anlam bütünlüğü genel olarak bozulmamıştır.)

Önce şunu söyliyim klon nikle felan kendi mesajıma teşekkür etmek aklıma dahi gelmez senin bunu düşünüp iftira etmen dahi ne derece hasta bi ruh haline sahip olduğunun ifadesidir.Bizim aklımıza dahi gelmiyenler senin kalbinden çıkmıyor(tabii bi kalbin varsa,çünkü içinde iman ve samimiyet olmıyan bi kalp ancak bi et parçasıdır)Şiir e gelince Mevlivilikten Meyhaneciliğe başaşağı geçiş yapan neyzenin sahte Atatürkçere daha çok yakışacak bi denemesi sanırım sana ve senin gibi peşin hükümlüler için yazmıştır.Onun için şiiri senin ezik hatırana ithaf ediyorum.İyi sakla müsait bi yere koy (mesela çekmece).
Son olarak:SANA MİLLİYETÇİLİĞİMİN ZEKATINI VERSEM SEN ÜLKÜCÜ OLURDUN AMA YAĞMA YOK...

Konu ile ilgili yorum yapın arkadaşlar birbirinize hamaset ve hakaret dolu mesajlar yollamak bişey kazandırmaz.

Ayrıca asil_1 nicli arkadaşımıza da üslubunun seviyesini yükseltmesini tavsiye ederim zira son postunda ettiği laflar yenilir yutulur laflar değil.

ASİL_1' Alıntı:
Önce şunu söyliyim klon nikle felan kendi mesajıma teşekkür etmek aklıma dahi gelmez senin bunu düşünüp iftira etmen dahi ne derece hasta bi ruh haline sahip olduğunun ifadesidir.Bizim aklımıza dahi gelmiyenler senin kalbinden çıkmıyor(tabii bi kalbin varsa,çünkü içinde iman ve samimiyet olmıyan bi kalp ancak bi et parçasıdır)Şiir e gelince Mevlivilikten Meyhaneciliğe başaşağı geçiş yapan neyzenin sahte Atatürkçere daha çok yakışacak bi denemesi sanırım sana ve senin gibi peşin hükümlüler için yazmıştır.Onun için şiiri senin ezik hatırana ithaf ediyorum.İyi sakla müsait bi yere koy (mesela çekmece).
Son olarak:SANA MİLLİYETÇİLİĞİMİN ZEKATINI VERSEM SEN ÜLKÜCÜ OLURDUN AMA YAĞMA YOK...

eziklik sana ve senin gibi Atatürk düşmanlarına mahsustur
o şiiri iyi oku diye yazdım belki anlarsın!
sormadık senin gibilere o şiiri kim yazmış diye

ben abi falan tanımam
istersen 150 yaşında ol o yaptığın terbiyesizliğin bedelini ödersin
o kadar!
ne şekilde olursa olsun ödertir bu millet sana

koymaları,oturtmalı lafları adam isen gerçek hayatta söyle
klavyecibaşı!

o çok imalı laflarını kendine sakla
seviyeni göstermene hiç gerek yok senin seviyesizliğini çoktan beridir biliyorduk zaten!

ülkücü değilim diğer mesajlarımı okuyanlar ve beni tanıyanlar çok iyi bilir
kim olduğumu

senin gibilerin nifak tohumlu fitresine, küfür dolu zekatına kalmadık!
Atatürk milliyetçisiyiz,Kemalistiz
bu ülkede sen ve senin gibilere ihyatıcımız yok
çok şükür!

ve sen ne kadar ağlarsan ağla
bundan sonra örneklerde Atatürk düşmanı olarak kullanacağım nickini
kimin ne olduğu ortada!
aksini kanıtlayamıyorsun ve yaptığın ortada hiç ağlama onun için

ikra;
asil1 kendi kanıtlamak Atatürkçülüğünü kanıtlamak istemedikten ve de o linki verme cüretinde bulunup o gün ettiği laflardan sonra ne olduğunu anladım ben o yüzden boşuna nefes tüketme onun adına.onu tanımama hiç mi hiç gerek yok.ettiğim lafında arkasındayım.

gereksiz bulduğum seviyesiz asil1 e ve konuya başka mesaj yazmıyorum
şu saate kadar herkes anlayacağını anlamıştır zaten

laf yetiştirmekten başka bir şey bilmeyenler bir kişiye
değil edecek lafımız, edecek küfrümüz bile yoktur

konuyu da uzatmanın gereği yok!

(son mesajımdır)

osiris senin aLakan oLmayan isimLerLer ismin yanyana anıLırsa (FettuLLah GüLen..)
ve oLmadığın bir görüş sana yakıştırıLırsa (Atatürk e hakaret)
Eminim ki sende bu gibi ağır ithamLarın sonucunda birşeyLer yazardın
BunLar küfürden beter sözLer insanın canını yakar cinsten

Ayrıyetten fLetch bu sözLer sana ediLmiş oLsa
Yönetime gider yönetici oLmanın ağırLığını kuLLanır ve banLatırdın
Bunu daha önce yaptığından iyi biLiyorum..
Git şimdi kendini de şikayet et..
Bu nedir ya?
Sen Atatürk´ün varisimisin
Sana biriLeri AtatürkçüLüğünü ispatLamak zorunda oLsun..
Kim oLduğunu sanıyorsun biLmiyorum ama
Burda hiç kimse kimseye birşey ispatLamak zorunda değiL
AtatürkçüLük senin dediğin anLamda kLavyeyLe oLuyorsa
Bizim etikete ihtiyacımız yok
BizLer yaşantımızda gösteriyoruz AtatürkçüLüğümüzü
Burda avatar yapmaya imza yapmaya hiç gereksinim duymadık!

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
eziklik sana ve senin gibi Atatürk düşmanlarına mahsustur
o şiiri iyi oku diye yazdım belki anlarsın!
sormadık senin gibilere o şiiri kim yazmış diye

ben abi falan tanımam
istersen 150 yaşında ol o yaptığın terbiyesizliğin bedelini ödersin
o kadar!
ne şekilde olursa olsun ödertir bu millet sana

koymaları,oturtmalı lafları adam isen gerçek hayatta söyle
klavyecibaşı!

o çok imalı laflarını kendine sakla
seviyeni göstermene hiç gerek yok senin seviyesizliğini çoktan beridir biliyorduk zaten!

ülkücü değilim diğer mesajlarımı okuyanlar ve beni tanıyanlar çok iyi bilir
kim olduğumu

senin gibilerin nifak tohumlu fitresine, küfür dolu zekatına kalmadık!
Atatürk milliyetçisiyiz,Kemalistiz
bu ülkede sen ve senin gibilere ihyatıcımız yok
çok şükür!

ve sen ne kadar ağlarsan ağla
bundan sonra örneklerde Atatürk düşmanı olarak kullanacağım nickini
kimin ne olduğu ortada!
aksini kanıtlayamıyorsun ve yaptığın ortada hiç ağlama onun için

ikra;
asil1 kendi kanıtlamak Atatürkçülüğünü kanıtlamak istemedikten ve de o linki verme cüretinde bulunup o gün ettiği laflardan sonra ne olduğunu anladım ben o yüzden boşuna nefes tüketme onun adına.onu tanımama hiç mi hiç gerek yok.ettiğim lafında arkasındayım.

gereksiz bulduğum seviyesiz asil1 e ve konuya başka mesaj yazmıyorum
şu saate kadar herkes anlayacağını anlamıştır zaten

laf yetiştirmekten başka bir şey bilmeyenler bir kişiye
değil edecek lafımız, edecek küfrümüz bile yoktur

konuyu da uzatmanın gereği yok!

(son mesajımdır)
Ben sana söyliyeceğimi söyledim ama hakkaten kafan kalınmış ben ne yapayım.Asla Değil NAmerdin Merdin önünde dahi ağlamam sen daha kısa pantolonla gezerken ben bu Vatan için çalışıyordum.Senin bunları anlamanı beklemek beyhude tabii.Abilik meselesine gelince zaten her sokulana verecek fiter ve zekatımız yoktur.Onunda belli ölçüleri kıstasları var.Klavyeci başımıyım test etmek istiyorsan gel burdayım.Senim vereceksin cezayı Ne oldun ki ,ne sanıyon kendini hakkaten sorunların var senin bi dolaş gel.Seviyeyi sorgulayan arkadaşlar benimle alakası olmayan bi konuya hakaretlerle çekilmem hadiseyi buralara getirdi.O konudan dahi haberim yoktu aslında cevap da yazmazdım belki ama o zaman AYNAYA BAKAMAZDIM.Yazılan her hakaret cevabını alacaktır tabiiki.Çevremize verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özr dileriz. :)

bbp ne zamandan beri ülkücü olmuş ya
kukla bi partiye bağlanmak saçma
adres basit MHP
gerçek milliyetçi oyunu MHP ye verir

sx1serdar' Alıntı:
bbp ne zamandan beri ülkücü olmuş ya
kukla bi partiye bağlanmak saçma
adres basit MHP
gerçek milliyetçi oyunu MHP ye verir

Sen niye chp ye veriyon o zaman diye sorarlar adamaya neyse oklar aşşağıyı gösteriyor ciddiye almamak lazım. İstikbal göklerdedir efendi aşşalarda değil.:durdurun

bunların hepsi komik ibarelerdir..Hasan ali yücel'in mason olduğunu nasıl kanıtlıyorsunuz..beyler lütfen böle tepeden inme infazlarla kişilerin adlarını,yaptıklarını karalamayın..biraz bilgi sahibi olarak konuşun..fletch arkadaşımı sonuna kadar destekliyorum..ülkü,milliyetçilik asla bir kurum ya da siyasi partiye özgü değil halka,millete özgüdür..milliyetçilik asla yorumladığınız milliyetçilik değil ATATÜRK milliyetçiliğidir..

olgaztuna' Alıntı:
bunların hepsi komik ibarelerdir..Hasan ali yücel'in mason olduğunu nasıl kanıtlıyorsunuz..beyler lütfen böle tepeden inme infazlarla kişilerin adlarını,yaptıklarını karalamayın..biraz bilgi sahibi olarak konuşun..fletch arkadaşımı sonuna kadar destekliyorum..ülkü,milliyetçilik asla bir kurum ya da siyasi partiye özgü değil halka,millete özgüdür..milliyetçilik asla yorumladığınız milliyetçilik değil ATATÜRK milliyetçiliğidir..
Hasan ali yücelin mason olmadığını iddaa edenler aşşağıdaki adrese baksın bi zahmet.
http://www.mason.org.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=39&Itemid=43

yazıların tamamını okumadım sadece ilk iki sayfayı okudum ülkücü arkadaşlar direk başlamış şu mason bu yahudi diye yani allem edip kallem edip bir şekilde sevmediiğiniz adamı mason yapıyorsunuz size göre zaten eğitimin olduğu heryer komünist yetiştirir size göre bilim=komünizm se orasını bilemem
bir türk dili hocası var ünide aynı sizin gibi konuşur köy enstitüleri açıldı halk dinsizleşti komünistleşti okuma yazma öğreteceklermiş bırak halk cahil kalsın diyip duruyo anlayışınız bu işte
siz olsanız gidip millete kurtla oğlan çiftleşti ortaya biz çıktık gibisinden şeyler öğretiirdiniz herhalde
bilim dinden ideolojiden ayrı düşünülmelidir çünkü din allah tarafından gönderilmiştir bilimsel esasları olması gerekir dini kendinize göre yorumlamak yerine bilimin dediklerini dinle birleştirin derim çünkü din yoruma açık bir olaydır bağnazlıkla yorumlayacağınıza bilimle yorumlayın haklılığınıza o zaman kimse ititraz edemez derim ben

Geri