muratti56' Alıntı:masonların içinde alpaslan türkeşde var ona ne diyeceksiniz.bay köy enstitülerini kötüleyen çeteciler
ASİL_1' Alıntı:" Milli Şeflik dönemi olarak bilinen her türlü dini ve milli degerlerin tahrib edilmeye ve unutturulmaya çalışıldıgı din düşmanlıgının "milli ideoloji" olarak kabul edildigi bir dönemde"
bu lafın nereye gittiği açıktır!
(zamanında utanmadan bunun benzerini yazanların bir diğeri de asil1 nickli üyedir!)
Atatürk'e hakaret edilen bir yazıyı da alıntı yapmıştı
kısacası bu olay ilk değil
Belli ki senin karnın ağrıyor burada insanlarla uğracağına,ona buna çamur atacağına adam yorumunu yap ve çekil! Sende bal gibi biliyorsun sehven yapılan bir şey olduğunu daha sonra düzelttiğimi.Ama sen tatmin olmak istemiyordun saldıracak yer arıyordun sıkıştığın zaman Atatürkçülüğün,Milliyetçiliğin ardına saklanma belden aşağı vurma biraz delikanlı ol.Hiç mesaj bile yazmadığım bir konuya da benim adımı karıştırıp proveke ediyorsun.Hakikaten tam bir Ajan Provakotörmüşsün yazık...
Esir iken mümkün müdür ibadet?
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et.
Senin gibilerin yüzünden,
Dininden de soğuyacak bu millet
İşgaldeki hali sakın unutma,
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan yine çıkardın amma,
Baban kimdi bilemezdin.
Önce şunu söyliyim klon nikle felan kendi mesajıma teşekkür etmek aklıma dahi gelmez senin bunu düşünüp iftira etmen dahi ne derece hasta bi ruh haline sahip olduğunun ifadesidir.Bizim aklımıza dahi gelmiyenler senin kalbinden çıkmıyor(tabii bi kalbin varsa,çünkü içinde iman ve samimiyet olmıyan bi kalp ancak bi et parçasıdır)Şiir e gelince Mevlivilikten Meyhaneciliğe başaşağı geçiş yapan neyzenin sahte Atatürkçere daha çok yakışacak bi denemesi sanırım sana ve senin gibi peşin hükümlüler için yazmıştır.Onun için şiiri senin ezik hatırana ithaf ediyorum.İyi sakla müsait bi yere koy (mesela çekmece).Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:asil1 Atatürkçülüğünü kanıtlayamamana şaşmadım çünkü kimin ne olduğu belli!
klonların mı arkadaşların mı bilemem ama hakaret içerikli mesaja teşekkür edebilecek kadar küçülenlerinde senden bir farkı olmadığı açık!
aşağıdaki şiiri bilirsin belki
bilmiyorsan oku,belki anlarsın
senin gibi Atatürk karşıtlarına yazılmış güzel bir şiir bu
(şiirden forum kuralları gereği bazı kelimeler çıkarılsa da şiirin anlam bütünlüğü genel olarak bozulmamıştır.)
ASİL_1' Alıntı:Önce şunu söyliyim klon nikle felan kendi mesajıma teşekkür etmek aklıma dahi gelmez senin bunu düşünüp iftira etmen dahi ne derece hasta bi ruh haline sahip olduğunun ifadesidir.Bizim aklımıza dahi gelmiyenler senin kalbinden çıkmıyor(tabii bi kalbin varsa,çünkü içinde iman ve samimiyet olmıyan bi kalp ancak bi et parçasıdır)Şiir e gelince Mevlivilikten Meyhaneciliğe başaşağı geçiş yapan neyzenin sahte Atatürkçere daha çok yakışacak bi denemesi sanırım sana ve senin gibi peşin hükümlüler için yazmıştır.Onun için şiiri senin ezik hatırana ithaf ediyorum.İyi sakla müsait bi yere koy (mesela çekmece).
Son olarak:SANA MİLLİYETÇİLİĞİMİN ZEKATINI VERSEM SEN ÜLKÜCÜ OLURDUN AMA YAĞMA YOK...
Ben sana söyliyeceğimi söyledim ama hakkaten kafan kalınmış ben ne yapayım.Asla Değil NAmerdin Merdin önünde dahi ağlamam sen daha kısa pantolonla gezerken ben bu Vatan için çalışıyordum.Senin bunları anlamanı beklemek beyhude tabii.Abilik meselesine gelince zaten her sokulana verecek fiter ve zekatımız yoktur.Onunda belli ölçüleri kıstasları var.Klavyeci başımıyım test etmek istiyorsan gel burdayım.Senim vereceksin cezayı Ne oldun ki ,ne sanıyon kendini hakkaten sorunların var senin bi dolaş gel.Seviyeyi sorgulayan arkadaşlar benimle alakası olmayan bi konuya hakaretlerle çekilmem hadiseyi buralara getirdi.O konudan dahi haberim yoktu aslında cevap da yazmazdım belki ama o zaman AYNAYA BAKAMAZDIM.Yazılan her hakaret cevabını alacaktır tabiiki.Çevremize verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özr dileriz.Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:eziklik sana ve senin gibi Atatürk düşmanlarına mahsustur
o şiiri iyi oku diye yazdım belki anlarsın!
sormadık senin gibilere o şiiri kim yazmış diye
ben abi falan tanımam
istersen 150 yaşında ol o yaptığın terbiyesizliğin bedelini ödersin
o kadar!
ne şekilde olursa olsun ödertir bu millet sana
koymaları,oturtmalı lafları adam isen gerçek hayatta söyle
klavyecibaşı!
o çok imalı laflarını kendine sakla
seviyeni göstermene hiç gerek yok senin seviyesizliğini çoktan beridir biliyorduk zaten!
ülkücü değilim diğer mesajlarımı okuyanlar ve beni tanıyanlar çok iyi bilir
kim olduğumu
senin gibilerin nifak tohumlu fitresine, küfür dolu zekatına kalmadık!
Atatürk milliyetçisiyiz,Kemalistiz
bu ülkede sen ve senin gibilere ihyatıcımız yok
çok şükür!
ve sen ne kadar ağlarsan ağla
bundan sonra örneklerde Atatürk düşmanı olarak kullanacağım nickini
kimin ne olduğu ortada!
aksini kanıtlayamıyorsun ve yaptığın ortada hiç ağlama onun için
ikra;
asil1 kendi kanıtlamak Atatürkçülüğünü kanıtlamak istemedikten ve de o linki verme cüretinde bulunup o gün ettiği laflardan sonra ne olduğunu anladım ben o yüzden boşuna nefes tüketme onun adına.onu tanımama hiç mi hiç gerek yok.ettiğim lafında arkasındayım.
gereksiz bulduğum seviyesiz asil1 e ve konuya başka mesaj yazmıyorum
şu saate kadar herkes anlayacağını anlamıştır zaten
laf yetiştirmekten başka bir şey bilmeyenler bir kişiye
değil edecek lafımız, edecek küfrümüz bile yoktur
konuyu da uzatmanın gereği yok!
(son mesajımdır)
sx1serdar' Alıntı:bbp ne zamandan beri ülkücü olmuş ya
kukla bi partiye bağlanmak saçma
adres basit MHP
gerçek milliyetçi oyunu MHP ye verir
Hasan ali yücelin mason olmadığını iddaa edenler aşşağıdaki adrese baksın bi zahmet.olgaztuna' Alıntı:bunların hepsi komik ibarelerdir..Hasan ali yücel'in mason olduğunu nasıl kanıtlıyorsunuz..beyler lütfen böle tepeden inme infazlarla kişilerin adlarını,yaptıklarını karalamayın..biraz bilgi sahibi olarak konuşun..fletch arkadaşımı sonuna kadar destekliyorum..ülkü,milliyetçilik asla bir kurum ya da siyasi partiye özgü değil halka,millete özgüdür..milliyetçilik asla yorumladığınız milliyetçilik değil ATATÜRK milliyetçiliğidir..