Dava Arkadaşlarımıza Duyuru

türk ocağı' Alıntı:
Arkadaşım şahısların genel fikirleriyle uğraşacağına köy enstitülerinin mason olmadığını yetiştirdiği adamların marksist ideolojiye hizmet etmediğini ispatla bize ona göre tartışalım.
Neden savunuyorsun anlamadım.

en az
tüm solcu insanlar masondur veya marksist veyahutta leninisttir kadar saçma bir iddia olduğu için kanıtlama gereği görmedim.
ulusal sola hizmet etmiş insanları karalayanları tarih affetmeyecektir!

Evet islamcı olanları irancı, türk milliyetçilerini faşist olarak görmek ne kadar sığ bir düşünceyse, her solcuyu mason veya marksist görmekte o kadar sığ bir düşüncedir tasvip etmiyoruz.

türk ocağı' Alıntı:
Evet islamcı olanları irancı, türk milliyetçilerini faşist olarak görmek ne kadar sığ bir düşünceyse, her solcuyu mason veya marksist görmekte o kadar sığ bir düşüncedir tasvip etmiyoruz.

bende İslamcıyım ama İrancı değilim!
İslam dinine inanmak ve İslam dinine yapılan saldırıları görmek ve hatta bunlara cevap İslamcı olmak için yeterlidir benim gözümde.

ama kalkıpta Türk tarihinin en şanlı dönemlerinden birisi olan Kurtuluş Savaşı ve Atatürk dönemine hakaret edenler

dini inançları sömüren diğer kesimler
mesela şu resmi bugün gördüm yoruma gerek yok sanırım
i51878_header2.jpg

ya da Amerikan uşağı ikinci cumhuriyetçiler
ayrı yerlerdedir

İslamcılar arasındaki derin farkı görün

arkadaslar köy enstitülerinin ülke kalkınmasına yaptıgı katkı yadsınamaz bence.keske böyle kurumların içine politika sokulmasaydı.politikadan uzak köy enstitülerinin bir ülkenin kalkınmasındaki yeri ve rolü çok büyük olabilirdi diye düşünüyorum.kuruluş aşamasında ve belli bir zamana kadar ideolojik bir yapısı olmadıgını biliyorum.ayrıca konu baslıgından uzaklaşılmış gibi köy enstitüleri başlıgı altında tartışılsa bence daha iyi olur.güzel bi döküman olmuş ama.bi de her sevmediğimiz insanı mason yapmaktan vazgeçsek ya da cok fazla komplo teorileri kitapları okumasak çok daha iyi olacak sanırım

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
ve hep sağ hep sağa mantığı
bunları ben savunmuyorum burda!
solcunun her türlüsü düşmandır mantığı (nomad ve senin bu tavırlarınızı görememek için kör olmak lazım)
ben objektif olun dedikçe aşırıya kayan fikirlerinizi sergiliyorsun!
ayrıca

hep sağ hep sağ değiL bizim için siyaset amaç oLmamıştır hiç bir zaman
ideoLoji dersen eyvaLLah nizam-ı aLemden taviz vermem
soLcunun her türLüsüne düşman hiç bir zaman demem
Bunu burda tek bir LinkLe beLirt
Sana daha önce verdiğim söz gene geçerLidir
Forumdaki ömürümü senin her harfine teşekkür ederek geçireyim
soLcunun değiL komünistin , dhkpc Linin vesaire zararLı bütün unsurLarın düşmanLığını aLtını çizerek vurguLamışızdır her zaman

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
ben masonları savunmuyorum dedim ikra
Bende masonLarı savunuyorsun demedim?
MasonLarı savunuyorsun dediğim kısmı aLıntı iLe beLirtirmisin?

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
Köy Enstitülerinin masonlukta alakası olduğu cahil kesimin ortaya attığı bir iddiadır.
Bunun aksini ispatLayana kadar burdaki tezLer daha sağLam görünüyor
işkembe-i rüba dan değiL senetiyLe sepetiyLe mevcut..
Sende biLiyorsun ki cahiL mahiL demek yeterLi oLmuyor..

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
ve eğer ki karşımdaki benim Atatürkçülüğümü sorguluyor ve karşılaştırma ihtiyacını hissediyorsa evet sorgularım bende onu!
Atatürk dönemini sövene eyvallah çekiliyorsa ben çıkar sorgularım onu!!!

Atatürk döneminden kastettiğini anLamadım? Bizim için Cumhuriyet var oLdukça Atatürk dönemi hükmünü sürecektir.. Ama yaşadığı dönemden bahsediyorsan Atatürk´ün yaşadığı dönemde de tekrar diyorum O´nun inkıLapLarını kendi köLesi oLdukLarı insanLara meze ettiLer.. Kafanın aLması için eLimizden geLen özeni göstersekte anLamamakta ısrar ediyorsun.. Biz çıkarLarına inkıLapLarı kuLLanan insanLarı göstermeye çaLışırken sen haLa açıkLadığımız haLde Atatürke küfredenLerin yazıLarı faLan fiLan diyorsun..
İddiaLarı kanıtLamak gereği duymuyorsan
Bir zahmet kendi ezberinden yorum ekLeme
Burda beLgeLer konuşmuş
Git araştır buL getir...
Ve şunu da unutma
Tarihin Sağı SoLu yoktur..
Tarih her sayfasında her zaman miLLiyetçiLer yer aLır..
MiLLi oLmak miLLiyetçi oLmak için vasıtaya ihtiyaç yoktur

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
Atatürk'e hakaret edilen bir yazıyı da alıntı yapmıştı
kısacası bu olay ilk değil
ezbercilikle suçlanacak birisi varsa o da sensin!
fişmekan üye yazdı o zaman doğrudur mantığı
ve hep sağ hep sağa mantığı
bunları ben savunmuyorum burda!
solcunun her türlüsü düşmandır mantığı (nomad ve senin bu tavırlarınızı görememek için kör olmak lazım)
ben objektif olun dedikçe aşırıya kayan fikirlerinizi sergiliyorsun!
ayrıca
ben masonları savunmuyorum dedim ikra
bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek!
Atatürk iyi ki kovmuş
Köy Enstitülerinin masonlukta alakası olduğu cahil kesimin ortaya attığı bir iddiadır.

ve eğer ki karşımdaki benim Atatürkçülüğümü sorguluyor ve karşılaştırma ihtiyacını hissediyorsa evet sorgularım bende onu!
Atatürk dönemini sövene eyvallah çekiliyorsa ben çıkar sorgularım onu!!!

olayı kişisele taşıdığınız için daha fazla tartışmaya girmeye gerek görmüyorum
ama unutmayın ki;

Kalıpyargılardan uzak duramayan insanlar yerinde sayarlar!

not: İran veya Nijerya ya temelli gitmek isteyen varsa uçak bileti konusunda elimden geleni yaparım

beni niye buraya çekmek istedin anlamdım ama
asıl sen bütün dindar ve sağ kesime düşmansın
din yada islam kelimesi geçer geçmez aklınca oraya buraya yollama gafletinde bulunuyorsun.asıl senin kendinden başka bir düşünceye tahammülün yok.
bu nasıl bir tek tipçilik bu nasıl dayatmacı bir tutum böyle. benim burada tartıştığım sol dediğin kişiler illegal örgüt savunucuları! şimdi bunlaramı arka çıkıyorsun? nasıl bir rejim savunuculuğu bu?

yani böyle olmalı dimi:
solcunun hertürlüsü düşman değildir ama
islami kesimin hepsi ülkeden kovulacak kadar büyük bir düşmandır:durdurun
baya objektifsin.ricam bu kadar objektif olma :)

Kalıpyargılardan uzak duramayan insanlar yerinde sayarlar!
lütfen bu düşünceyi ilk önce kendi hayatına uygula ondan sonra burada millete tavsiye et.

sizin lafı getireceğiniz yere gelmek istemiyorum :)
İslamcı kesime düşmanım demedim yazdığım mesajda GAYET açık
İslamı araç olarak kullananlara karşıyım
nomad konuya karıştırılma sebebin çok açıktır bence!
kısaca açıklamak gerekirse sol lafının geçtiği en ufak cümlede terör estiriyorsun.
tüm solcuları terörist gibi gösterme eğilimi bazı arkadaşlara senden bir armağan olsa gerek!

benim sağ kesime düşman olmadığımı forumda beni bizzat tanıyanlar çok çok iyi bilir!
ulusal görüşün içinde sağ veya sol yoktur zaten!ikisindende çıkarımlar vardır!

oraya buraya yollanmasını talep ettiğim kişiler İslamcı olabilirler
önceki mesajımda dediğim gibi bende İslamcıyım ama bunu kendime has bir şey olarak görmüyorum ve şovunu yapmaktan itina ile kaçınıyorum!(aradaki derin fark bu olsa gerek)

sol dediğim hangi kişi illegal örgüt savunucusu açık ve net bir örnek ver bende savunup savunmadığımı söyleyim!

ikra;

"Bunun aksini ispatLayana kadar burdaki tezLer daha sağLam görünüyor" demişin

ben sağlam görmüyorum ve eminim pek çok kişi de sağlam görmüyordur

düz mantıkla düşünürsek (yanlış anlaşılmaz umarım)
ben sana iftira attım diyelim ki adam kaçırdın dedim ve bununla ilgili bir yazı yazdım
aksi kanıtlanana kadar senin adam kaçırma suçlusu olduğunu söyleyebilir miyim???
ya da şöyle soruyum
sen suçlu olmadığını bildiğin halde seni suçlamam etik midir???

nomad1978;

verilen yazılarda aynen yukarıda ikraya verdiğim örnekteki gibi basit iftira doludur!

Atatürk dönemine yapılan çirkin hakareti

" Milli Şeflik dönemi olarak bilinen her türlü dini ve milli degerlerin tahrib edilmeye ve unutturulmaya çalışıldıgı din düşmanlıgının "milli ideoloji" olarak kabul edildigi bir dönemde"

cümlesini anlamamakta diretmenizde kalıpyargılardan uzak olmadığınıza çok açık bir kanıttır!

ve Köy Enstitülerinin yetiştirdiği insanları suçlayarak bir yere varamazsınız

objektiflik ile ilgili tartışmalara girmemenizi tavsiye ederim(sadece vakit kaybı olur)

çünkü; (linke bakın http://www.hackhell.com/showthread.php?t=229561 bana ait olan 20. mesajı okuyun)

Zaman gazetesini zevkle savunup neredeyse tüm haberlerini forumda verip,
terörist olarak görülen(terörist olduğu benim tarafımdan da kesin bir dille belirtilmiş olan) Doğu Perinçek ile Zaman gazetesinin görüşmesi Zaman gazetesine çok yakın olduğu bilinen bir kaynaktan(sonsaniye sitesi) anlatıldığı halde;
bu gazeteyi okuyup haberlerini veriyorsanız objektiflik nerede diye sorarım size!(bırakın objektifliği br yana,çelişkinin böylesini ilk kez görüyorum açıkçası)

her sol adı geçen cümlede "sen solcusun defol" anlayışını güdenler olduğu sürece sizler değil ama malesef gerçek sağı düşünen kesim zarar görüyor.

dipnot:"ben masonları savunmuyorum dedim ikra" cümlesini düzeltmek lazım uygun zamanda editlerim çünkü o cümle ikraya değil Türk ocağına yazılmıştı.

Gazete mazete karıştırdın gittin arkadaşım konumuz gazeteler mi? Yazılanlara inanmıyorsan sen doğrusunu koyarsın olur biter inönü dönemini savunuyorsan eğer mason locaları onun zamanında geri açıldı neyini savunuyorsun? Masonlara karşıysan izin verenlerede karşı olman gerekmez mi?
Gazetelerden girdin madem o zaman söyleyeyim senin yere göğe sığdıramadığın cumhuriyet gazetesi köy enstitülerini çok sever o yüzden sende toz kondurmuyorsun heralde. Gazeten yanılttı sanırım seni.

Bizim yazdığımız mesajLarda da aLtını çize çize açıkLadığımız diğer mesajLarımızda da EŞŞEEK kadar yazıyor
Atatürk´e ediLen bir hakaret yoktur
OLsa biz bunu payLaşacak adamLar değiLiz
Sen sadece kendin mi varsın sanıyorsun Atatürkçü?
UykusuzLuğuna veriyorum biraz dinLenmeLisin kardeşim

Milli Şeflik dönemi diyor orda eşşek kadar bunu nasıL oLdu da Atatürk´e bağdaştırabiLdin?
Atatürk´ün hayatta oLması mı eLindeki tek mevcut kaynak?

He senin düzmantık komedine geLince..
Sen bana adam kaçırmış suçLaması yaparsan bu seninLe diLin arasında bir mevzudur
Ama sen Hürriyet Gazetesini kaynak biLdirip ikra adam kaçırmış dersen
İşte bu yaLan haberi çıkana kadar gerçekLik biLdirir

Yani işin özünde sevgiLi fLetch
biz gayet objektifiz bu konuda çünkü herkes araştırıp geLmiş
işkembeden takıLan ve subjektif oLan da sensin
O yüzden vakit kaybı oLduğu doğru asLında
Ama dost aLışverişte görsün maksat

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
sizin lafı getireceğiniz yere gelmek istemiyorum :)
İslamcı kesime düşmanım demedim yazdığım mesajda GAYET açık
İslamı araç olarak kullananlara karşıyım
nomad konuya karıştırılma sebebin çok açıktır bence!
kısaca açıklamak gerekirse sol lafının geçtiği en ufak cümlede terör estiriyorsun.
tüm solcuları terörist gibi gösterme eğilimi bazı arkadaşlara senden bir armağan olsa gerek!

benim sağ kesime düşman olmadığımı forumda beni bizzat tanıyanlar çok çok iyi bilir!
ulusal görüşün içinde sağ veya sol yoktur zaten!ikisindende çıkarımlar vardır!

oraya buraya yollanmasını talep ettiğim kişiler İslamcı olabilirler
önceki mesajımda dediğim gibi bende İslamcıyım ama bunu kendime has bir şey olarak görmüyorum ve şovunu yapmaktan itina ile kaçınıyorum!(aradaki derin fark bu olsa gerek)

sol dediğim hangi kişi illegal örgüt savunucusu açık ve net bir örnek ver bende savunup savunmadığımı söyleyim!

.

burada islamı kim araç olarak kullanmış sen yazda biz bilelim! islamiyeti şahsi çıkarına kullanan babamın oğlu olsa benim için bir HİÇTİR.

ben tüm solcular teröristtir demedim. ülkenin varlığına ve bütünlüğüne aykırı eylemler yapıyorsa dünyevi ideolojisi ne olursa olsun kim olursa olsun terörist derim!!!

illegal örgüt savunmayan hangi şahsa terörist demişim sen söyle?

gerçekten bazı örgütlerin gerçek yüzlerini bir nebze olsun arkadaşlara gösterebildimse ne mutlu bana.

perinçek mevzusuna gelince bu adama kim destek vermiş ise ister zaman olsun ister cumhuriyet benim gözümde haindir.
O linkteki resimlere ii bakarsan kimlerle yanyana kolkola el ele olduğunu sen daha ii göreceksin. adamın görüşmediği katılmadığı konferans toplantı yok.dikkat edersen askerlerin yanında dahi resmi var.zaman için söylediğin sözleri resimlerdeki herkes içinde söylemiş kabul ediyorum.

benimle ilgili sorunun olduğunda pm den beklerim böyle satır aralarına adımı yazma lütfen.

Hepiniz Atatürk'çüsünüz , hepiniz Müslümansınız , hepniz masonluğa karşısınız ve hepiniz vatansever insanlarsınız.
Peki o zaman niye bu yanlış anlamalar? Niye herseferinde bu ateşli tartışmalar?
Niye karşıdakine illa benim dediğim doğru diye diretmeler?

belki bu syfalarda elli kere tartıştık , söyledik ve üzerinden geçtik.
Artık ideolojiler ölmüştür arkadaşlar. Bunu kabullenin.
Asıl gerçek şudur. Üzerinde bizim özgürce yaşayabileceğimiz tek bir ülkemiz var.
Ve dünya üzerinde dost diyebileceğimiz hiçbir ülke yok.
Tek yapmamız gereken sımsıkı sarılıp çok çalışmak ve ülkemizi kalkındırmak.
Başka türlü bu iğrenç dünyada özgürlüğümüzü ve cumhuriyetimizi korumanın yolu yok.

Zamanında her sosyal örgütlenmenin içine casuslar sokarak ülkemizi kamplaşmaya ve bölmeye gayret edenler ,
sizlerin bahsettiği sosyal kurumları da birer araç olarak kullanıp gerçek amaçlarından saptırmış ve kamplaşmaya sebep olmuşlardır.
Bugün bu sona erdi sanıyorsanız aldanıyorsunuz.
Bizler bilnçlenemediğimiz sürece bu kamplaşmaları körüklemek için aynı yöntemleri kullanmaya devam edeceklerdir.

Bu ülke hepimizin ve ben bunu yazmaktan sıkılmayacağım.
Ortak değerlerimiz üzerinde ülkemizi yüceltmek zorundayız.
Hoşgörülü ve birbirimize saygılı olmalıyız.

En önemlisi de birbirimize daha yakın davranıp tanımaya çalışmalıyız.
Memlekette herkes birbirine öcü gibi bakıyor.
Sen ordansın ben burdanım deyip kamplaşmaya çanak tutuyoruz.
Artık işi o derece ileri götürdüler ki her etnik kökeni diğerine düşman etmeye çalışıyorlar.
Hala başaramadılar ama biz bu kafayla devam edersek korkarım bir gün başaracaklar.
Bizi birbirinize sımsıkı bağlayacak ortak değerlerin hepsi zaten hepimizde var.
Yeter ki biz görmesini bilelim. Lütfen birbirinize sahip çıkın....

lazaslan' Alıntı:
Hepiniz Atatürk'çüsünüz , hepiniz Müslümansınız , hepniz masonluğa karşısınız ve hepiniz vatansever insanlarsınız.
Lütfen birbirinize sahip çıkın....
:clap :clap :clap

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:

türk ocağı ve photoshopc alıntı yaptığınız saçma sapan kaynakları okumak bile ürkütücü
sağın mutlakıyetci ümmetçi tayfasına mensup kişiler olarak gurur duyuyorsunuz sanırım :)

Değişik kaynakları kullanarak yapılmış çok şahane bir derleme var ortda sitede yapılan çoğu c/p yorumun aksine içinde değişik kaynaklardan değişik bilgiler çok güzel biçimde derlenmiş

Bu yapılan yorumu görüşüne aykırıda bulsan en azından içindeki çalışmaya saygı göstermeyi öğrenmelisin

Saçma sapan kaynaklar vs diyerek burda saygısızlık yapmaya hakkın yok her ne kadar eski bi üyede olsan insanların emeklerine-ki ortada gerçek bi emek ve hoşuna gitmesede müthiş bi yorum var
saçma sapan diyerek saygısızlık yapman hiç hoş olmamış senden ricam msjının o bölümünü editlemen
Saygı istiyen kişi önce saygı duymasını öğrenmeli başkalarına karşı

Geçmişi bırakın artık bu tür demeçler kimseyi bir yere vardırmaz geleceğe bakalım.

Bu sözüm."Alperen Ocakları Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı" titrine sahip olan zat-ı muhterem için de geçerli.Eğer alperen ocaklarından geçen insanlar bu zihin yapısıyla yetişiyorsa vah halimize.Köy enstitülerini "sosyalist militan yetiştirme yuvası" diye nitelendirmeye hakkının olmadığına eminim.Bu memleket o okullardan yetişimiş nice değerli insanlara sahiptir.Aksi durumda diğer görüşten insanların "imam hatipler ve alperen ocakları hakkında aynı derecede uygunsuz tabirler kullanmalarına itiraz edemezler.Günün birinde biri çıkar alperen ocakları "katil" imam hatipler "el-kaideye militan" yetiştiriyor derse o zaman genelleme yapmaya hakkınız yok diyemezsiniz.Zira aynı genellemeyi başka bir eğitim kurumuna yaptığınız için haksız duruma düşersiniz.

Mühim olan gelecekte ülkesine ulusuna sadık iman dolu gençler yetiştirmektir.Aksi takdirde geleceğimiz pek de parlak olmayacaktır.

Saygılar.

أĸяα' Alıntı:
Milli Şeflik dönemi diyor orda eşşek kadar bunu nasıL oLdu da Atatürk´e bağdaştırabiLdin?
Atatürk´ün hayatta oLması mı eLindeki tek mevcut kaynak?

direkt olarak İsmet İnönü ye ve CHP yapılmış asılsız bir iddia olduğu için CHP nin ve Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu Atatürkle bağdaştırmakta haksız sayılmam hiçte.pek çok kaynakta bu ve benzer şekillerde İsmet İnönü dönemine dem vuranlar Atatürk'e laf atmaktan çekinen korkaklardır ve kendilerini böyle tatmin etmektedirler.

"Ama sen Hürriyet Gazetesini kaynak biLdirip ikra adam kaçırmış dersen
İşte bu yaLan haberi çıkana kadar gerçekLik biLdirir"

"abcdef gazetesi"
ne tarihtir,ne kanundur!
bütün gazetelerin haberlerinin doğruluğundan şüphe etmeliyiz
şüphe etmezsek kandırılmamız işten bile değildir.
çünkü şüphe etmek irdelemektir.bir olayı irdelemeden sırf okuyup ezberleme şeklinde gidersek başımıza gelecek

ayrıca ikra verdiğim kaynaklar ortada
bakma zahmetinden bulunursan 2 farklı kaynaktan alıntı yapmışım!
kişisel yoruma girmek istemiyorum fazla ama
verdiğim kaynakları göremeyen zihniyet burda olduğu sürece verilen kaynaklara itibar etmemi beklemeyin

B€ZGİN sana yorum bile yapmıyorum
açık söyleyim, klon üye olduğundan şüpheleniyorum
saygısızlık göremiyorum alıntı yaptığın yerde markist leninist solcu ulusalcı gibi ifadeler
bazı kişilerin ağzından düşmediği için benimde mutlakiyetçi ümmetçi sağcı faşist vb. ifadeleri yazmaya hakkım var sanırım
ayrıca senin ettiğin lafları da biliyoruz saygıdan dem vurmadan önce iğneyi bir zahmet kendine batır sonra çuvaldızı bize batırırsın.

bu kadar açık ve net konuşmamı istemenizdeki ekip çalışmasını yöneten beyin ve beyinlere alkışlarımı gönderiyorum!

nomad
yine satır aralarında attım cevabını kusura kalmadın inşallah

Zaman için söylediğimin aksini kanıtlamanı beklerdim
madem bu kadar seviyorsun Zaman gazetesini
her gün haberini veriyorsun açıklamak senin boynunun borcudur
sorularım biraz uzun olmasına rağmen açık ve net:

1-)Zaman gazetesi terörist yanlısı perinçekle neden görüştü???bu görüşmedeki amaç neydi???
fethullah gülene yakınlığı ile bilinen zaman gazetesi ve perinçek arasındaki sahte kavga tribünlere yapılan bir hareket mi? yoksa perinçek in pis oyunlarından birisi mi???
eğer ki;suç perinçekteyse zaman gazetesi neden görüşmeyi kabul ederek pisliğe alet oldu???

2-)buna rağmen ben Zaman gazetesinin haberlerini vermeye devam ederken ballandıra ballandıra anlattığın teröre karşı olan tutumunla çelişkiye düşmüyor musun???

görüşmediği kimse yok özellikle de askerler kısmına gelince
askerlerin bireysel olarak yaptığı hatalar,TSK ya mal edilme gibi bir çabaya girilmesin!
malesef ki televizyonlarda görüyoruz emekli askerler bile doğu perinçeğin şu sıralar hoş görünen fakat içi boş olan söylemlerine kanmaktadırlar!
fakat Genelkurmay 'ın akreditasyon listesine bilealınmayan Zaman gazetesinin yaptığının hata değil bilinçli bir işbirliği olduğunu ilerleyen "zaman" bize gösterecektir.

sevgili lazaslan çok güzel yazmış aslında

"Zamanında her sosyal örgütlenmenin içine casuslar sokarak ülkemizi kamplaşmaya ve bölmeye gayret edenler ,
sizlerin bahsettiği sosyal kurumları da birer araç olarak kullanıp gerçek amaçlarından saptırmış ve kamplaşmaya sebep olmuşlardır."

bu cümle durumu açıklamaya yeterli gözüküyor aslında
ama köy enstitülerinin yetişdiği eğitimcilerin kalitesinin bugün olmadığı bilinen bir gerçektir

lazaslan üzülerek söylüyorum ama Atatürkçülüğünden ve milliyetçilik anlayışından şüphe ettiğim ve bu anlayışlarını beğenmedim pek çok insan var.(gerek forum içinde gerek forum dışında) bahsettiğin ulusal birliğe kavuşulmasında bu tür insanların engel oluşturduğunu görebiliyorum.
apolitik bir tavıra bürünerek bunların yokmuş ve her yurttaşın tıpatıp aynı kabul edilmesi bence hatalı bir yoldur.sanırım TSK da benim görüşüme katılıyor ve bazı kesimden insanları içinde barındırmıyor.ulusal birlik ve beraberliğin yolu Türk kelimesini %100 anlamış,ulusal çıkarları bilenve koruyan,objektif ancak bir o kadarda milli bireyler yetiştirilmesinden geçer.

ve son olarakta;

düştüğünüz bazı çelişkileri göstermekten ben bıktım sıkıldım artık!
milli konulardaki hassasiyetinizde de obejktif olmasını dilerim
aslında bu konuyu sadece sizlerle değil;
Alperen Ocakları Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ya da herhangi bir BBP yetkilisi ile de tartışmak isterim.
konuya gerekmedikçe mesaj yazmıyorum bundan sonra

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:

B€ZGİN sana yorum bile yapmıyorum
açık söyleyim, klon üye olduğundan şüpheleniyorum
saygısızlık göremiyorum alıntı yaptığın yerde markist leninist solcu ulusalcı gibi ifadeler
bazı kişilerin ağzından düşmediği için benimde mutlakiyetçi ümmetçi sağcı faşist vb. ifadeleri yazmaya hakkım var sanırım
ayrıca senin ettiğin lafları da biliyoruz saygıdan dem vurmadan önce iğneyi bir zahmet kendine batır sonra çuvaldızı bize batırırsın.

Varsa aklında bi şüphe belli kuralları vardır bunun gider usulüne uygun olarak yönetime başvurursun onlar gerekeni yapar sende laf kalabalığı yapmazsın böyle

Ordada yorum yapman için bi şey söylemedim sadece bi ricaydı yapılan çalışmaya saygı göstermen içindi en azından boşyere çamur atmaman içindi yaparsın yapmazsın kendi bileceğin iş

Sana karşı üslubumu hep dikkatli seçmeye özen gösterdim ama fazla ciddiye aldığımı düşünmeye başladım seni

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:

nomad
yine satır aralarında attım cevabını kusura kalmadın inşallah
Önemli diil senin canın sağolsun :D

Olayların içinden bireysel deyip çıkamazsın .herşey planlı programlı yapılıyor.

perin-04.jpg

perin-19.jpg

perin-18.jpg

birtarafa olunca bireysel diğer taraf olduğu zaman bütün insanlar töhmet altında.
ortada bir yanlış varsa herkes kendine düşen payı kabul edecek.
zaman gazetesi neden görüşmeyi kabul ederek pisliğe alet oldu???
diyorsun ya bi önceki cevabımda da yazmıştım senin bu cümleni yukarıdaki resimlerde bulunan herkes için de kabul ediyorum.

"Vural Savaş gibi düşünenleri anlayamayanlar utansın."
ama resimde gördük ki savaş ve perinçek aynı safta..............

bu konuda daha fazla yazmıyacağım.konu yeterince saptı bizim yüzümüzden.
eğer son sözü ben söylerim gibi bir düşüncen varsa buyur meydan senin.

Burda bazı arkadaşLar Zaman gazetesini kaynak kuLLanıyorLar ama eğer senin dediğin gibi bir pisLik varsa o kaynak oLmaktan bizim içinde çıkar
KaLdı ki sadece kaynak oLarak kuLLandığım bir gazetenin savunucuLuğunu yapmak burda kimsenin misyonuda değiLdir

Şimdi fLetch sen bu işi kendi şovuna çevirmeye başLıyorsun
Kaynak verdim diyorsun sadece bir mesajında ve aLtında ben kendi yorumLarımı ekLemek istemiyorum diyorsun biLmem kaç mesajın var aLayı kendi yorumun
Ve asıL çeLişkiLeri yaşayan kendinken bizLeri öyLeymişiz gibi gösterme çabandan ve ısrarLı bizi yanLış anLama çabaLarından sıkıLdık..
çeLişkimi istiyorsun en üstteki resimde GeneL Kurmay Başkanının arkasında perinçek ve bir TSK subayıyLa konuşuyor..
İşte senin sorduğun soruLardan yaLnızca biri..

1-)Zaman gazetesi terörist yanlısı perinçekle neden görüştü???bu görüşmedeki amaç neydi???
fethullah gülene yakınlığı ile bilinen zaman gazetesi ve perinçek arasındaki sahte kavga tribünlere yapılan bir hareket mi? yoksa perinçek in pis oyunlarından birisi mi???
eğer ki;suç perinçekteyse zaman gazetesi neden görüşmeyi kabul ederek pisliğe alet oldu???

Hadi bakaLım şimdi senin dediğine göre TSK iLe de kurduğu bir pisLik mi var perinçek ´in..
Hadi bunu da sor GeneLkurmay Başkanına ve arkasındaki TSK Subayına neden pisLiğe aLet oLmuşLar..

NoMaD1978' Alıntı:
"Vural Savaş gibi düşünenleri anlayamayanlar utansın."
ama resimde gördük ki savaş ve perinçek aynı safta..............

bu konuda daha fazla yazmıyacağım.konu yeterince saptı bizim yüzümüzden.
eğer son sözü ben söylerim gibi bir düşüncen varsa buyur meydan senin.

böyle fikir dolu yazın suçlama olmasın adam gibi konuşalım ne güzel
gerçekten teşekkür ederim

bir yerde yan yana bulunma ile planlı programlı görüşmeyi brbirine karıştırmayalım

Özkök konusunda zaten herşey ortada
hareketlerinin TSK ya yakışmadığını bilmeyen yoktu o dönemde
Özkök derken bile tüylerim diken diken oluyor .......
emekli olduğu için yazılmasında bir sakınca yoktur.
kişileri savunmadığımı belirtiyorum sürekli ama klavyeye konuşuyorum sanırım
benim Hilmi Özkök savunmam diye bir şey söz konusu değil ve hatta söz konusu olamaz bile!
forumdaki postlarımda hiçbir zamanda savunmadım Özkök ü ben zaten

.... diye belirttiğim kısmını bir alıntı ile anlatıyım:

"Bu süreçte KKK(Kara Kuvvetleri Komutanlığı) Birlik Armasından (yaygın deyimle brövesinden) Atatürk resmi çıkarıldı!.. Dönemin Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök "Değiştirmeseydik, gerici olurduk" dedi!.."

alıntı kısım:

Cevizoğlu,Hulki , İşgal ve Direniş (1919 ve Bugün) , Ceviz Kabuğu Yayınları Mart 2007 s.122

not:kitapta yazılanlar 8 ve 14 Kasım 2005 tarihli Yeniçağ gazetesinden teyit edilebilir

Zaman gazetesi konusundaki tavrınız "ama eğer senin dediğin gibi bir pisLik varsa o kaynak oLmaktan bizim içinde çıkar"

bu da güzel bir gelişmedir

umarım cümle ile sınırlı kalmaz.daha önce linkini verdiğim konudaki 20. mesajımı iyice incelerseniz sevinirim ;)

mesajlarımda verdiğim kaynaklar konusunda birisi Cumok sitesinden öteki de wikipedia dan alıntıdır.

ZAMAN GAZETESİNİ SAVUNMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ TABİİ Kİ
AMA BİR AÇIKLAMA BEKLEME HAKKIM VAR SANIRIM ZAMAN GAZETESİNDEN VERİLEN ONCA HABERDEN SONRA???

" Milli Şeflik dönemi olarak bilinen her türlü dini ve milli degerlerin tahrib edilmeye ve unutturulmaya çalışıldıgı din düşmanlıgının "milli ideoloji" olarak kabul edildigi bir dönemde"

bu lafın nereye gittiği açıktır!
(zamanında utanmadan bunun benzerini yazanların bir diğeri de asil1 nickli üyedir!)

Atatürk'e hakaret edilen bir yazıyı da alıntı yapmıştı
kısacası bu olay ilk değil

Belli ki senin karnın ağrıyor burada insanlarla uğracağına,ona buna çamur atacağına adam yorumunu yap ve çekil! Sende bal gibi biliyorsun sehven yapılan bir şey olduğunu daha sonra düzelttiğimi.Ama sen tatmin olmak istemiyordun saldıracak yer arıyordun sıkıştığın zaman Atatürkçülüğün,Milliyetçiliğin ardına saklanma belden aşağı vurma biraz delikanlı ol.Hiç mesaj bile yazmadığım bir konuya da benim adımı karıştırıp proveke ediyorsun.Hakikaten tam bir Ajan Provakotörmüşsün yazık...

Geri