Dark_Angel'ın bilinmeyen yönleri =))

infatuate

İstirahatte
Altın Üye
Reaction score
0
Şu ana kadar sadece admin olarak bildiğiniz we tanıdığınız Dark_Angel'ın hiç tahmin etmediğiniz bi yönü olduğunu görmek istermiydiniz :saskin

gününün 20 saatini internet we hackhell ile geçiren Dark_Angel'ın başka numaraları warmıdır sizcede :melek

Kendisinin youtube deki sayfasını hiç gördünüzmü???

http://www.youtube.com/BorainLove

bana göre mükemmel bi illüzyonist olma yolunda emin adımlarla ilerlio we bu işte gayet yetenekli olduğuna inanıorum ( kimin nişanlısı :aşk )

seyrettikten sonra eminimki sizlerde benimle aynı fikirleri paylaşacaksınız :melek

hadi bakalım adminimizin yaptığı we bizzat benim yönetmen we kameraman rolünü üstlendiğim numaraları izleyelim :sigara:

[VIDEO]34bq13jeXMQ[/VIDEO]

[VIDEO]UXYmikHnU80[/VIDEO]

yorumlarınızı beklioruz :biggrin

Not: 15 tane video ile sayfa hiç acılmıyor diyebilirim o yuzden örnek olarak 2 video ekledım. Videoların devamını http://www.youtube.com/BorainLove adresinden izleyebilirsiniz

:goz:

ben HH e bi daha girmem...

admine bak yaa:durdurun

helal olsun Bora abi sen neymişsin be abi diyesi geliyo insanın..:D

edit: 9.videodan itibaren videolardan ses gelmiyor.:(

ilki çok bomba olmuş :D bardağın yere atıldığı malum sanırım :D

ikincisi baya iyi anlamadım espriyi ama kartlar hileli sanırım :biggrin

üçüncüde iş boncukta bitiyo :durdurun

dörtte kağıtlar ayarlanmış yukarda alavere dalavere oluyo sanırım :saskin kameralardan habersiz gerçekleşiyo :saskin

tüm bunlar bi yana anlatımlar ve tilki-tavşan meselesi çok hoşuma gitti elinize sağlık :victory :clap

amanin napıyor bu adam :D

bayaa uraşıyo heralde ama hep yapıyo gibi infatuate hiç şaşırmıyoosun olanlar karşısında çünkü :)

:) HocusPocus duymasın :)
al işte bi anti-R daha ... hoşgeldin aramıza bora :D

bardakkkkkkkkkkk
hahaha annen dövesek sizi hahaha züperdi
spersiniz valla ailecek :)

yeni hobımde rakip tanımam =P buarada infatuate un sasırmamasının sebebı yaklasık bır hafta once yaptıgım her numaradan sonra nasıl yaptıgımı ogrenmek ıcın baya bı çaba sarfettı bende balımı asıstanım yaptım yaptıgım hemen her numarayı nasıl yaptıgımı bılıyor. Numaralarda kesınlıkle video da bölme kesme vs.. gibi işlem yoktur. Hepsı bizzat oncesınde 10-15 kısıye yuz yuze yapılmıs ve herkesten aynı tepkıler alınmıstır =)

el çabukluğu marifet:)

güzel numaralar var, bir ikisi bakınca anlaşılıyor ama bravo tabiki..

insanın elinden birden çok iş gelmesi ne güzel (ilizyonist admin):)

bardağı çok pis atıyorsu kocağına usta, tepkiler ve yanıltmaca lafları çok güzel ama..

bi de tilki tavşandan, iki topu birden yengenin eline bırakıyorsun, sanki birini sen almış gibi:)

youtube'da takıla takıla izliyoruz, gerçekten izlesek rahat yakalarız seni ama;)

tek bardak olayında şüphelendim:)
hani bardak cam değil, çok ince ve kısa, iş bitince bezi yuvarlayıp atarken ses çıkıyo felan..

yalkın' Alıntı:
ilki çok bomba olmuş :D

ikincisi baya iyi anlamadım espriyi ama kartlar hileli sanırım :biggrin

üçüncüde iş boncukta bitiyo :durdurun

dörtte kağıtlar ayarlanmış yukarda alavere dalavere oluyo sanırım :saskin kameralardan habersiz gerçekleşiyo :saskin

tüm bunlar bi yana anlatımlar ve tilki-tavşan meselesi çok hoşuma gitti elinize sağlık :victory :clap

Üçüncüde boncukta yada iplerde kesinlikle hile yok yalkın. Acıklama kısmındada belirttim keske yuz yuze olabılsekte ınceleyebılsen boncuk ve ıplerı.

Ayrıca 4 te kamera dısında bı alvere oluyor demıssın 15 oyunun hıcbırınde kamera acısı dısında yapılan bı alavere yoktur. İnfa duzgun cekememıstır dedıgım gıbı numaralar kamera dısında 15 ten fazla kısıye yuz yuze yapıldı.

daredevil_off' Alıntı:
ben HH e bi daha girmem...

admine bak yaa:durdurun

helal olsun Bora abi sen neymişsin be abi diyesi geliyo insanın..:D

edit: 9.videodan itibaren videolardan ses gelmiyor.:(

Videoların hepsınden ses gelıyor daredevil sesi ac bence az :goz:

freemitnick' Alıntı:
tek bardak olayında şüphelendim:)
hani bardak cam değil, çok ince ve kısa, iş bitince bezi yuvarlayıp atarken ses çıkıyo felan..

bardak kesınlıkle cam çay bardağıdır free :goz:

benim dikkatimi tatlandırırcı çekti...

hımmm süper ya eğlenceli olmalı

Dark_Angel' Alıntı:
Üçüncüde boncukta yada iplerde kesinlikle hile yok yalkın. Acıklama kısmındada belirttim keske yuz yuze olabılsekte ınceleyebılsen boncuk ve ıplerı.

Ayrıca 4 te kamera dısında bı alvere oluyor demıssın 15 oyunun hıcbırınde kamera acısı dısında yapılan bı alavere yoktur. İnfa duzgun cekememıstır dedıgım gıbı numaralar kamera dısında 15 ten fazla kısıye yuz yuze yapıldı.

haklısın hocam ama ne edelim meyve veren ağacı taşlarlar. :melek teşekkürler emekleriniz için diyelim de olay tatlıya bağlansın.hata ettiysek affola :goz:

Dark_Angel' Alıntı:
Videoların hepsınden ses gelıyor daredevil sesi ac bence az :goz:

hiç bir ses ayarı yapmamama rağmen youtube dan açtığımda ses geldi:biggrin :biggrin

valla Bora abi güzel bi hobi edinmişsin.. inşallah kendini daha da geliştirirsin de tanıştığımızda bize de sergilersin numaralarını:victory :victory

yalkın' Alıntı:
haklısın hocam ama ne edelim meyve veren ağacı taşlarlar. :melek teşekkürler emekleriniz için diyelim de olay tatlıya bağlansın.hata ettiysek affola :goz:

Ne hatası yalkın est.. =) acıklamak ıstedım sadece :goz:

[VIDEO]4HtOJwql5Vo[/VIDEO]

ßora'da ßaşarıLı ama David bLaine'in ustune tanimiyorum :D

Geri