Dark_Angel'ın bilinmeyen yönleri =))

bora ilerde numaraları karıştırıp hackhell i de kaybetmesin sakın :D ellerinize sağlık çok güzel olmuş hepsi tüm videoları büyük zevk ve merakla izledim...

karma cidden bu işe merak saldıgımdan bu yana izlediğim videoların haddi hesabı yok öle cd ler varkı elımde ızlesen hadı cnm dersın. Ama sunu solıyım sana o bira şişesi muhabbetı kesınlıkle danışıklı yapılmış bır video. Criss Angel ınde tum vıdeoları sokakta parkta acık alanda ama ızleyıcı gıbı gelen tum herkes oyunun bır parcası. Senın verdıgın vıdeoda o kartın sısenın ıcıne gırmesı olayı hıc yatıyormu aklına? =) izlenen her oyunun tamamen el cabuklugu yada goz yanılgısı oldugunu unutmayın bu David Blaine ın doga ustu guclerı olmadıgına gore yaptıgı numaralardada en fazla ne kadar sıradısı olabılır sız dıkkatlı ızleyıp yorumlayın derım.

Ayrıca cd den bazı vıdeoları kesıp mp4 yapıp atıcam youtube e senın ızlemenı ozellıkle ıstıyorum ;)

en basitinden

[VIDEO]1F7S551tTTg[/VIDEO]

şunu ızle derım :goz:

bora bana bu numaraları ilk kez yaptığında cidden çok şaşırmıştım arkadaşlar :saskin

elbetteki özel güçleri ws. yok (kimsede olmadığı gibi) mutlaka hepsinin bi açıklaması war fakat amaç hileyi bulmak deil, eğlenceli bikaç dakika geçirmek her zaman için =))

herzaman merak salmışımdır yapmak istemişimdir helal:D

birde belirtmem gereken birsey var ilizyon aslında bir kere yapılır ikinci kez tekrarlanmaz tekrarlansada ilkindeki gibi heyecan yaratmaz. Burda videoları 4-5 kere ızleyınce tabıkı yapılan numaralar bı sekılde ortaya cıkıcaktır. =) Ama onemlı olan video yu ılk ızleyısınızdekı dusuncenızdır.

süper valla eline sağlık
bardak numarası hele baya iyiydi =)
ben bişey rica etsem bi hocuspocus da şu baytara yapıp onuda yok etsek =)

ĦĄЯĄMÍ' Alıntı:
süper valla eline sağlık
bardak numarası hele baya iyiydi =)
ben bişey rica etsem bi hocuspocus da şu baytara yapıp onuda yok etsek =)

baytarı yokedersek benim köpek rahatsızlandığında beleşinden tedavıyı nasıl ettircez :melek

şu karşındaki kişinin seçtiği kartı bulma numarasını ben de biliyorum...vakti zamanında çok yapmıştım..özellikle ünv deki kızlara bu numarayı yaptıktan sonra gözelrindeki o hayretli iafedeyi görmek gerçekten çok güzel oluyor...üstad işini iyi biliyor :D tebrikler BoRa :D

bakalım daha neler göreces :D

knıght onlıne a gelırsen mage ol abı yakısır:D

Zemin ve kağıtlar neden siyah öğrenmek istiyoruz :D
güzeL bir hobi .. umarım daha yeni numaralar da göruruz : )

Eline sağLık GüzeL GösteRiLeR yapmıssın Bora =)
Rejisörü,kameramanı,yönetmenı de baya bı çalışmıs :D
YanLızın bız yuzunu görmedık baskası deel Dime;)
Yayında ve Yapımda Emegi gecen tum arkadaslara tesekkurler

Bora su verdigin vıdeo dakı hamburger yıyen adamın mantıklı bır acıklaması yok be kardesim

wayy wayy wayy adminimiz neymiş de haberimiz yokmuş :durdurun

süper numaralar yalnız :durdurun

tilkiyle tavşanı anladım :durdurun (sanırım anladığım qbi :saskin)

Gгєєη' Alıntı:
Zemin ve kağıtlar neden siyah öğrenmek istiyoruz :D
güzeL bir hobi .. umarım daha yeni numaralar da göruruz : )

4 tane farklı destem var green. Destelerin hepsi çok özel bıcycle marka destedir. Bicycle dünyanın en ünlü ve pahalı iskambil kağıdı markasıdır.Ama özellikle o siyah olan dünyadaki iskambil kağıtlarının ferrarisi olarak adlandırılıyor.

http://www.amazon.com/Bicycle®-BLAC...000KEWQ3K/ref=pd_sim_sg_3/002-8804022-1146429

turkıyede bu kart amerıkadakı satıs fıyatının 4 katı. Ama desteyı gör elıne almaya kıyamaz yastıgının altında yatarsın :goz:

İllüzyoniste bak sen =)

İnfa Bora abi İşi İlerletirse Seni Ortadan Kesebilir =P

KaRaBaSaN__1' Alıntı:
tilki tavşan hikayesinde "tavşanı ben alıyorum tilkiyi senin avucuna vercem" dediği yerde aslında tavşanı diğer eline vermiyor orayı çözdüm çok belli ediyosun bora abi =)

ilk izleyiştemi çözdün ? =) Dediğin doğru ama bunu ilk izleyişte görebiliyorsanız çözmüş sayılırsınız 2-3 kere izlendikten sonra çözülmesi doğal zaten :goz:

Geri