Danıştay: Zorunlu Din dersi hukuksuz

DİN ÖĞRETMENLERİ KİME BASKI YAPMIŞ YAPMA ALLAHINDAN KORK ?? NERDE YAŞIYORUZ BİZ.?? NERDE GÖRDÜN SEN BÖLE BİŞİ EĞER ÖLE BİŞİ VAR OLDUĞUNA İNANIYOSAN BEN SANA DERİMKİ SADECE DEVLET DÜŞMANI DEĞİL AYNI ZAMANDA ***I BİR DİN DÜŞMANISIN ÇÜNKÜ DEVLET KONTROLÜNDE İÇERİĞİNİ BİR AZ ÖNCE YAZDIĞIM LAİK TOPLUMA UYGUN DİN DERSLERİNE VE EĞİTMENLERİNE "BASKICI" DİORSUN DEVLETMİ BASKICI? SİZ DEVLETİN TIRNAĞI OLAMASSINIZ... ONDAN YIKILMADI BU DEVLET DİMDİK AYAKTA...

Fazla kendini yorma kardeş. Bir insan deist ya da ateist olursa dinin devletlisi ya da devletisizine her türlü karşıdır.

kimse kusura bakmasın ben yahudilerin hiristiyanların bizim kurtuluşumuza yardımcı olduklarını görmedim bu devlete gıdım faydaları olmamış insanlar isterse çocuklarını özel okullara göndersinler özel eğitim versinler ama milli eğitimi değiştiremezler.

Ben sana gösteririm istersen... GAGAUZ TÜRKLERİ olsun Kırım Türkleri olsun.. O yumurtandan utandığın Şaman Türkler bile o kadar yardım etmiş. Gözüne dizine duru vallahi...

Aynı zamanda bi de senin müslüman arablar var ki onlarında yaptıklarını biliyoruz.

yüzde 99 müslüman olan bir ülkede, nüfusunun yüzde 99 dinini öğrenilmesi için ders zorunlu olmayacak... niye yüzde 1 için...

bumu demokrasi..

hadeee

üniversiteye baş örtüsüyle girilmiyo peki bu mu demokrasi :durdurun:durdurun:durdurun

hadeee

üniversiteye baş örtüsüyle girilmiyo peki bu mu demokrasi :durdurun:durdurun:durdurun

zaten kıllarla uğraştığımızdan dolayı gençlerimizin beyinleriyle uğraşacak vakti bulamıyoruz...

işte bizim çağdaş zihniyetimiz bu...

başörtlüye yasak mini etekliye serbest...

üniversitelerin demokrasi anlayışı böyle....

yahu anlamıyorsun ki hiç bir seyi.

din dersi muslumanlıgın sunnilik mezhebini anlatır, alevilik yarım sayfada geçiştirilir. diger dinler olan hristiyanlık musevilik vs de aynen oyle yarım sayfada anlatılır bitirilir. yalan mı?

göz göre göre de bunu inkar edebilcek misin bakalım.

niçin din dersinde sunni mezhebi anlatılır...

kalkıpta yüzde 99u müslüman olan bir ülkede 100 sayfanın 99ı hristiyanlık bir sayfası islamiyet yazacak halleri yok herhalde....

mantıklı düşün.. objektif düşün.... din düşmanı olarak değil...

Ben sana gösteririm istersen... GAGAUZ TÜRKLERİ olsun Kırım Türkleri olsun.. O yumurtandan utandığın Şaman Türkler bile o kadar yardım etmiş. Gözüne dizine duru vallahi...

Aynı zamanda bi de senin müslüman arablar var ki onlarında yaptıklarını biliyoruz.

senin yunan ve ingiliz dostlarının yaptığı yardımlar gibi mi yoksa kominist sovyet rusya gibimi ? İtalyanlar mı ? Fransızlarmı milli mücadeleyi okuda kim kime ne kadar yardımcı olmuş gör.

Yunanlı, sovyet, ingiliz... Dost?

İyimisin?

Sen beni komünist moskofcumu sandın?

Yoksa ne?

konu zaten saçma da ama bir düzeltme yapmak istedim sephiroth kardeş Kırım Türkleri Müslümandır =)

Dünya üzerinde 300 Milyonluk necip Türk Milletinin 12-13 milyon üyesi sadece Müslüman değildir.

Devlet içinde bürokratından siyasetçisine,hakiminden savcısına,avukatından sivil toplum temsilcilerine bir çok kişi din derslerinin zorunluluğunun kaldırılmasını istiyor. Ne gariptir ki din dersleri zorunlu olmasın diyenlerin kurban derilerini zorla toplayan THY(Türk hava yolları) için böyle bir zorunluluk olamaz diye yorum yaptıklarını duymadım bu bir ÇELİŞKİ dir. Herkes davulunun kendi tarafına işine geldiği gibi vuruyor

Geri