Dalan'dan Da Cephanelik Çıktı

yorumsuz54

Banned
Reaction score
0
Ergenekon Terör Örgütü Operasyonu kapsamında aranan ve ABD'de olduğu öğrenilen Bedrettin Dalan'ın kasası açıldı. Dalan'ın kasasından ne çıktı dersiniz?

Ergenekon operasyonu kapsamında sahibi olduğu İstek Vakfı'nın Genel Müdürlüğü'ne baskın yapılan Bedrettin Dalan'ın özel kasasından 5 adet silah ile 2 bin adet mermi çıktı.

CNA'nın haberine göre önceki gün yapılan operasyonda polis, Dalan'ın özel kasasını açtı. Çelik kasada 5 adet tabanca ile 2 bin adet mermi ele geçirildi. Silahların hepsinin de ruhsatlı olduğu belirlendi. Polis, silah ve mermilere el koydu.

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=201499

ruhsatlı silahlara da el konulmaya başlandı demek.tarihi eser kılıçlar da suç unsuru.vay be bedrettin dalan da bu örgütteyse ülkenin çivisi çıkmış demekki..

ADAMDA 5 SİLAH OLUR MERAKTIR DERİM AMA ATIŞ POLİGONUNA GİTSEN 100 mermi yakarsın,,2000 mermi ne oluyorki... hadi olabilir oda meraktan diyelim ama neden kaçmışki biri sızdırma mı yapmış mavi gözlü sarı saçlı istek vakıfçısına.. hani daha dışarda olnlar bulunamadı bile ama ..yakında gelir dalanda.. temizlenir çıkar bu davadan. hiç şüphemiz yok.

CNA'nın haberine göre önceki gün yapılan operasyonda polis, Dalan'ın özel kasasını açtı. Çelik kasada 5 adet tabanca ile 2 bin adet mermi ele geçirildi. Silahların hepsinin de ruhsatlı olduğu belirlendi. Polis, silah ve mermilere el koydu.

ula bende cephane mephane diyince ne bulmuşlar dedim yaww :D

meğer ruhsatlı 5 tane silah bumu cephane :durdurun

benim oturduğum ilçede bi mahalleye götüreyim sizi ergenekondaki toplam el bombası silah vs ne varsa hepsinden daha fazlasını sadece o mahallede bulabilirsiniz .

ya beni güldürdünüz allahda sizi ağlatsın ne diyim :durdurun

cephane he :hhmanD:hhmanD

ADAMDA 5 SİLAH OLUR MERAKTIR DERİM AMA ATIŞ POLİGONUNA GİTSEN 100 mermi yakarsın,,2000 mermi ne oluyorki... hadi olabilir oda meraktan diyelim ama neden kaçmışki biri sızdırma mı yapmış mavi gözlü sarı saçlı istek vakıfçısına.. hani daha dışarda olnlar bulunamadı bile ama ..yakında gelir dalanda.. temizlenir çıkar bu davadan. hiç şüphemiz yok.

size kalsa darbe yapar

bedrettin dalan kaçak degil yurt dışında ve hafta sonu gelecegini zaten basın yoluyla kamuoyuna bildirdi..madem atıyonuz biraz destekli atın bari..cephanelige gelince..hakikatten cehanelikmiş..5 silah 2000 mermi..bu konuyu bu başlıkla acan arkadaşa bravo..muhalefeti bile yüzünüze gözünüze bulaştırıyonuz..iktidar mı?onun zaten içine ettiniz şimdide sıvasını yapıyonuz...ama..durmak yok..yol(may)a devam....

sarı saçlı mavi gözlü
niye kaçtın
ne güzel senide tutukluyacaklardı
hatta biraz fazla tutuklu kalsan
1 numara yaftaların bile hazırdı
ne güzel meşhur olacaktın bak kaçırdın güzelim fırsatı

bundan 6 ay once actıgım bı konu vardı :D
Dalan ve Mehmet Agarla ılgılı
Sımdı benım yazdıklarıma benzer yazıları gordukce,ogun bana savunma yapan arkadasları merak edıyorum.
Bıyerlerde Dank edıyormudur artık,romeo haklıydı dıye

5 siLah ruhsatLı, mermiLer de kayıtLı ; ) gerekLi inceLemeLer yapıldı ve medya grupLarına bu acıqLamaLar daqıtıLdı... hiç mi haber izLemiyorsunuz anLamıyorum ki???

bundan 6 ay once actıgım bı konu vardı :D
Dalan ve Mehmet Agarla ılgılı
Sımdı benım yazdıklarıma benzer yazıları gordukce,ogun bana savunma yapan arkadasları merak edıyorum.
Bıyerlerde Dank edıyormudur artık,romeo haklıydı dıye

sen hakLı deiLsin maaLesef : ) sabah kaLktıqında bi haberLeri izLe beLki öğrenirsiniz bişiLeri ; ) haa samanyolunu izLersen biLemem ama :durdurun atvde sizin yandasLardan onLarda bu haberi verdi ; ) atvyi izLemen sana yeterLi oLur :goz:

..єЯDєM..;3929111' Alıntı:
Her olaya sokmasanız Rahat etmez mısınız Siz !!

Sasıyorum vallahı :hhmanD
Bısey hakkında yazarken o konuyu takıp edıp barı

ne sokmuşum kardeşş açık olsana.. sarı saçlı mavi gözlüyemi taktın..bütün gün 1 numara diye verilen haberlerde hemde sol ve kemalist taraftan haberlerde bu tavsifle anıldı dalan.. bende buna binaen vardim..senin takıntın niye oldu anlamsdım.. takiyye ilemi suçlandıracaksın beni... ben bişeyi ima etmem senin aklından geçeni düşündüm ama söylüyecek olsama direk derim... öyle bir amacım yoktu.. ben basının ağzıyla söyledim.. o kadar......

5 sılah ı cephane Sayan basınınız mı soluyor bunları ?

Sızın basın dedıgınız kendı çaplarında sacmalayan bırılerı işte.... Geniş olun genıs acıdan bakın olaylara Yandaslarınızın Tv yada Gazetelerı ıle sınırlı kalmayın ki yanlışlarınıza yanlış eklenmesın

sen hakLı deiLsin maaLesef : ) sabah kaLktıqında bi haberLeri izLe beLki öğrenirsiniz bişiLeri ; ) haa samanyolunu izLersen biLemem ama :durdurun atvde sizin yandasLardan onLarda bu haberi verdi ; ) atvyi izLemen sana yeterLi oLur :goz:

Valla kardesım sen ılk once Turkıyede yasamayı ogren,ılk once dınımı ogren ondan sonra bana laf soyle :]
Insanlarla konusmadan once yargılamamayı,herkesın hur bıcımde yorumunu soylemesını ayıplama.
Benım Ulke gecmısınle ılgılı actıgım konulara bakarsan,Kaynakların ne tv nede gazeteden ıbaret oldugunu gorursun.
Bılındıgı gıbı bende dahıl olmak uzere herkes cıkarına,menfaatıne olan tarafı tutar.
Ama herkes senın gıbı at gozlugu takmaz.

Atasozu
Nisan yağmuru Mayıs çiçeği getirir.

bedrettin dalan kaçak degil yurt dışında ve hafta sonu gelecegini zaten basın yoluyla kamuoyuna bildirdi..madem atıyonuz biraz destekli atın bari..cephanelige gelince..hakikatten cehanelikmiş..5 silah 2000 mermi..bu konuyu bu başlıkla acan arkadaşa bravo..muhalefeti bile yüzünüze gözünüze bulaştırıyonuz..iktidar mı?onun zaten içine ettiniz şimdide sıvasını yapıyonuz...ama..durmak yok..yol(may)a devam....

Arkadaşları mazur görelim.Onlar Fetulah çetesinin çamur atma ekibinde kadrolu havkhell görevindeler ve görevlerini de gayet güzel yapıyorlar.Nöbeti bu arkadaşlar aldı 12 saat bunlar görevde...

TURKIYE ISLAM CUMHURIYETIDIR VE OYLE KALACAKTIR.

MADDE 2. – Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.

Türkiye Islam Cumhuriyeti'nde yasamiyorsunuz. Türkiye Cumhuriyeti'nde yasiyorsunuz. Önce hangi ülkede yasadiginizi ögrenin.

Geriye kalanlara cevap vermeye gerek duymuyorum. Yalniz siyaset bölümü kurallari:

2- Provakasyon amacı tasıyan, tehdit edici, kufurlu mesajlar yasaktır.
3- Herkes din, dil, ırk, mezhep gibi unsurlar bakımından esittir.Bunlara yonelik artniyetli yaklasım satasma,horlama vb. yönelik mesajlar göndermek ve materyaller kullanmak yasaktır.
21- Konuların görüşünüze ters olması,konu kaynağının görüşünüze hitap etmemesi sizin seviyenizi ve üslubunuzu bozacağınız anlamına gelmemektedir.Bu tür konularda uygun bir dille konuyla alakalı mesajını yazıp konuyu takip edin lütfen.

MADDE 2. – Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.

Türkiye Islam Cumhuriyeti'nde yasamiyorsunuz. Türkiye Cumhuriyeti'nde yasiyorsunuz. Önce hangi ülkede yasadiginizi ögrenin.

Geriye kalanlara cevap vermeye gerek duymuyorum. Yalniz siyaset bölümü kurallari:

2- Provakasyon amacı tasıyan, tehdit edici, kufurlu mesajlar yasaktır.
3- Herkes din, dil, ırk, mezhep gibi unsurlar bakımından esittir.Bunlara yonelik artniyetli yaklasım satasma,horlama vb. yönelik mesajlar göndermek ve materyaller kullanmak yasaktır.
21- Konuların görüşünüze ters olması,konu kaynağının görüşünüze hitap etmemesi sizin seviyenizi ve üslubunuzu bozacağınız anlamına gelmemektedir.Bu tür konularda uygun bir dille konuyla alakalı mesajını yazıp konuyu takip edin lütfen.

Yazmıyım yazmıyım dıyorum,bıldıklerınızle kalın dıorum kasınıyosunuz.
Er yada gec benım yazdıklarım olacaktır.
Ben senın o kopy paste yaptıgın maddelere degıl KURANA Inanırım.
Orda ne yazıyorsa nokta degıstırmeden buraya yazarım.
Sımdı dıceksınkı bana goster :D sızın ısınız bu hazıra konmak
Kalkmıs forum kurallarını gosterıosun,Bırıncısı Turkıyenın azılı dusmanı olan adamı savunuosun,kalkmıs karsıma gecmıs madde gosterıosun.
Bu ulkede provakatorlugu yapan sız,ulkeyı bolmeye calısan sız,TRTde kurtce yayın yapılsın dıye oranızı buranızı yırtan sız,Ayrı devlet ıstıoruz dıyen sız
Sımdıde kalkmıs bana Anayasa maddesı gosterıosun :] Sen anayasaya uyuyormusun?
Bu ulkede suan nefes aldıgına dua et,zamanı geldıgınde nefes borunun yerınıde deıstırecekler.

Cehennem zebanısı kardesım sende
Ilk once bana madde ve Turkıyeyı savunacagına ılk once TURKCE KONUSMAYI OGREN.
caq cuq saq suq gıbı abuk subuk kelımeler kullanma,
Sen her okudugun kıtaba ınanmaya devam et,zaten ısınıze gelen her kıtap dogru.
AMA KURAN YANLIS DIMI (HASA)
Nıye ısınıze gelmıyor.
Benım dınıme saygı duymana sevındım,ama ben senın dınıne saygı duymuyorum,
Gerektıgınde susmak erdemlıktır,gercı ADULTTAN zaman kalmıyokı susman ıcın.
Serıat kelımesınıde agzına alma YAKIŞMIYO
Saygılar kardesım.

Yazmıyım yazmıyım dıyorum,bıldıklerınızle kalın dıorum kasınıyosunuz.
Er yada gec benım yazdıklarım olacaktır.
Ben senın o kopy paste yaptıgın maddelere degıl KURANA Inanırım.
Orda ne yazıyorsa nokta degıstırmeden buraya yazarım.
Sımdı dıceksınkı bana goster :D sızın ısınız bu hazıra konmak
Kimse senin Kuran'a inanmani engelemiyor Türkiye Cumhuriyeti'nde ama bu Cumhuriyet'in anayasasi var ve bu ülkenin her ferdi bu anayasaya uymak zorunda.

Kalkmıs forum kurallarını gosterıosun,Bırıncısı Turkıyenın azılı dusmanı olan adamı savunuosun,kalkmıs karsıma gecmıs madde gosterıosun.
istedigimi savunurum bu sana forum kurallarini cigneme hakkini tanimaz.
Bu ulkede provakatorlugu yapan sız,ulkeyı bolmeye calısan sız,TRTde kurtce yayın yapılsın dıye oranızı buranızı yırtan sız,Ayrı devlet ıstıoruz dıyen sız
Sen beni ne sandin Dtpli falan mi. Bu forumda herkes benim Chpli oldugumu biliyor. Kürtce Tvyi Akp getirirken bu Türkiye Anayasasina aykiridir diye cigliklar atigimi da biliyor. Ülkeninin bölünmez bütünlügüne ve Tsk'nin gücünede inaniyorum isime gelince bazilari gibi Tsk'yi zayiflatmak icin elimden geleni yapmiyorum.
Sımdıde kalkmıs bana Anayasa maddesı gosterıosun :] Sen anayasaya uyuyormusun?
Bütün kalbimle ve kelimesi kelimesine anayasaya uyuyorum. Özelikle sizin hic begenmediginiz elinizden gelse degistireceginiz o ilk üc maddeye. Daha kimin ne savindugunu bilmeden saga sola saldiriyorsun.
Bu ulkede suan nefes aldıgına dua et,zamanı geldıgınde nefes borunun yerınıde deıstırecekler.

Kim degistirecekmis. Yoksa bu bir tehdit mi? Kimse bana Atatürk Cumhuriyeti'nde birsey yapamaz.

Cehennem zebanısı kardesım sende
Ilk once bana madde ve Turkıyeyı savunacagına ılk once TURKCE KONUSMAYI OGREN.
caq cuq saq suq gıbı abuk subuk kelımeler kullanma,
Sen her okudugun kıtaba ınanmaya devam et,zaten ısınıze gelen her kıtap dogru.
AMA KURAN YANLIS DIMI (HASA)
Nıye ısınıze gelmıyor.
Benım dınıme saygı duymana sevındım,ama ben senın dınıne saygı duymuyorum,
Gerektıgınde susmak erdemlıktır,gercı ADULTTAN zaman kalmıyokı susman ıcın.
Serıat kelımesınıde agzına alma YAKIŞMIYO
Saygılar kardesım.

Kuran'i tek kaynak olarak aliyorsan oradan bir ayet:

"Sizin dininiz size, benim dinim bana."
Kafirun- 6

Geri