benim bazı değerLerim sana batmıs cıqmıo.... ama senin değerLerin bana batmıyor

her okuduqum seye inanmam senin gibi meraq etme! zaten okumayı becerememissin : ) okusaydın anayasa iLk 4 maddesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin isLama dayaLı deiL LaikLiğe dayaLı oLduqunu bilirdin : ) Türkçe konuşmayı senden iyi biLiorum meraq etme : ) şaq şaq da yazarım caq cuq da yazarım bu sana batıosa ve okuamıorsan bu benim deiL senin kendi kuruntun ve sorunun : ) ben görüyorum aduLtta qim var qim yoq qafanı yorma : ) su forumda o kadar insan var ki ben aduLta girmiyorum diyen ama hepsini görüyorum : ) şeriatı da azıma aLırım LaikLiği de aLırım sana ne neden bu kadar gocunuyosun yaraLarın kaşınıosa bashka kapıya : ) coq mahaLLe aqzıyLa qonusuosun en kısa zmanda bi Türkçe dersi aLman diLeğimLe
Senin degerlerinmi?,
Senin ne degerin var?,Bu vatanda sen ve senin gibilere yasama hakkı veren,
Osmanlı degılmıydı?Sizi dininizle kanınızla bagıslayan
Ulkeye bu aygırlık nıye?
Rahatlık bıyerlerınızemı battı?
Baska hangı memlekette bızde olan demokrası var?
Sen ve senın gıbılere karşı bu memlekette hıc hakkının ezıldıgını gordunmu
Elını kolunu sallaya sallaya bu vatanda gezebılıosun,hala nıye agzını acıosun?
Cevap vermekte tıkandıgında HAKARETE NEDEN BASVURUOSUN?
Kopekler bıle EKMEK YEDIGI YERE PISLEMEZ,gerısını sen dusun(Kapasıten varsa)
Ben senı asagılamayı bılmıyorummu sanıyosun :]
Ama gerek yok cunku her ucube lafınıza,bır cevabımız var Evvel Allah
Senın butun delıklerını bır edıcegımıde bıl,Bundan emın ol.Tehdıtmı dıyede sorma.
KAZANACAGIMIZ GUN YAKINDIR COK YAKIN
BURAYI IYI OKU EVLAT.DINIMI COK IYI BILIYOSUN YA
Ey iman edenler, benim de düşmanım, sizin de düşmanınız olanları veliler edinmeyin. Siz onlara karşı sevgi yöneltiyorsunuz; oysa onlar haktan size geleni inkâr etmişler, Rabbiniz olan Allah'a inanmanızdan dolayı elçiyi de, sizi de (yurtlarınızdan) sürüp-çıkarmışlardır. Eğer siz, Benim yolumda cehd etmek (çaba harcamak) ve Benim rızamı aramak amacıyla çıkmışsanız (nasıl) onlara karşı hâlâ sevgi gizliyorsunuz? Ben, sizin gizlediklerinizi ve açığa vurduklarınızı bilirim. Kim sizden bunu yaparsa, artık o, elbette yolun ortasından şaşırıp-sapmış olur. (Mümtehine Suresi, 1)
İman etmeyenlere de ki: “Elinizden geleni yapın, biz de yapacağız.”
“Bekleyin, biz de bekleyeceğiz.”(Yusuf Suresı)
TÜRKİYE İSLAM CUMHURİYETİ :saskin:saskin
SEN HÜSEYİN ÜZMEZİ KORUYAN AKLAMAYA ÇALIŞAN ARKADAŞTIN DEMİ..EYVAH EYVAH..KURAN I KERİM DEN BAHSEDİYOSUN YA SÜREKLİ..SORARIM SANA KİTABIMIZDA SÜBYANCILIGIN YERİ VAR MI??COK BİLİYON YA..ANLAT DA BİZ DE ÖGRENELİM..İSLAM CUMHURİYETİ VATANDAŞI..
Şasırma canım benim,nedense benım soyledıklerım hep böyle ılk basta saskınlık yaratıyor zaten,ama aradan bıraz sure gectımı gercekler ortaya cıktımı,bu sefer sız kayboluyorsunuz.
Huseyın uzmez olayını buraya bagladın :]] sana başka bısey dıyemıyorum.
Konuyla alakası yok ama acıklıyayım,
Ben Kendılerını yaklasık 3-4sene once tanıdım,ve boyle bırsey olmasına ıhtımal veremedım.
Cunku bayan musterı geldıgınde basını one egıp,suratlarına bakmayan adamın,kalkıp tecavuz gırısımınde bulunması komık degılmı?
Tayyip Erdoganın bıgun chpli olcagını dusunmek gıbı :]]
Ki;varsa bu onun Allahla arasındadır.Ama ben kalpten ınanmadıgımı dıle getırdım.
Ben sana sorayım?NE VATANDAŞI OLDUGU BELLI OLMAYAN ARKADAŞIM.
Sen neye ınanıyorsun?
Kendınle barışıkmısın?
Redıkulumların fazlamı uruyor?
Israr etmeyın artık Tarıh Tekerrurden ıbarettır,onuda gectım
Kuran mujdelıyor,vakit geldi artık.
Size tavsıyem,Artık Ataturkun arkasına sıgınıp
Dolandırıcılık,vatan haınlıgı,hırsızlık,Tecavuz,cınayet,darbe,ihanet vb hareketlerde bulunmamanız.
CUNKU PAPAZ HER ZAMAN PILAV YEMEZ :]
BITTI ARTIK SOKUN KAFANIZA BITTI.