Dünyanın en korkunç şarkı grubu Lordi.

dalga mı geçiyosunuz ya süperler......

etnik de dinlerim,yerine göre türkü de.ama metalin yerini hiç bir şey tutamadı gönlümde şimdiye kadar.ki metali hayat felsefesi olarak benimsemek logolu tişort giyip karizma yapmak için asi takılmak da değildir. asiyim ya da değilim bunu hiç sorgulamadım;ne var ki ruh halimi daha iyi yifade eden bir müziğe de rastlamadım bu güne kadar.

Lordi'nin Eurovizyona katılması bir hataydı!! metal müziğin yüceliğini zayıflattılar. Metal müziğin eurovizyonda ne işi var allah aşkına! klasik yurdum insanına tabi kötü gelir kıyafetleride seside tarzıda.. Açıkçası bi metal müzik dinleyicisi olarak lordiyi bende pek sevmem çok daha baba gruplar var dinlenicek! ama lordi kendine yazık etti ve piyasa grup olup çıktı. bu arada metal müziği rap gibi ne olduğu belirsiz şeylerle karşılaştırmayın lütfen!!!

kardeşlerim bana acil 100 ytl değerinde elektronik veya akustik bateri lazım yardım ediiiiiiinnnnn!!!!!!

SlipKnoT a özenmişler işte ...

ya belki ilk defa dinliyenleri canlı performansları korkutmustur ama bi üşenmeyin indirin bi iki defa dinlemeye calısın cok zor bi dinledinizmi bırakamıyosunuzz

bi kere lordi kim? kim ki bunları dinleyip de metal müziği bu adamlara göre yorumlayıp kötü diye kesip atabilecek? metal müziği eleştirmek bile bi potansiyel ister sırf dinlemeyip beğenmeyen bazı arkadaşlar lütfen metal de müzik mi diye konuşmasınlar.benim her müzik türüne saygım var ama rica ediyorum metal i bilip bilmeden yorum yapmayın.

Bence Lordi Dünyada büyük bir Metal nüfusunun olduğunu gösterdi her ne kadar müzikleri o kadar iyi olmasa da eurovision da birinci olmaları gerçekten hoşuma gitti

Geri