tirantroll
New member
ınsancık lar
LuisCode' Alıntı:Ne olursa olsun çok güzel müzikleri var.
Eğer suratlarını görmek istemiyorsan klip dinleme
sound' Alıntı:klip dinleme dedin ya saygi duyuyorum:Sopa
sauron' Alıntı:ya yiyim rapinide biLmemneyinide benim rock'ıma metaLL'ime karışmasın kimse ben başka bişey istemem ne b*k yerLerse yesinLer ama metaLL müziğe çamur atmasınLar..
cemxxx' Alıntı:burda slipknot varken bu tiplere bişi yapamazlar. çok efendiler bi de bunun korkun olduğunu düşünüyosan bi right now un klibini izle görrsüm. nese bence özenti bi grup şarkıları fena diyl ama çok efendiler bi küfr duymadım ağızlarından ne bu yaww...
akharis' Alıntı:Özenti bi grup dediğin bu adamlar, 3 4 seneden beri piyasadalar. yani bu adamlar sadece EV için toplanmadı. Rap rock kavgalarını felan bırakın ayrıca artık. Müzik çok geniş bi yelpaze ve yoluna çıkan ve ilgini çeken tarzını dinlersin, bunun tartışmasını yapıcak Rock iyidir rap kötüdür diye dalaşmanın hiç bi anlamı yoq.
Ama insaf eyleyin arkadaşlar ;
Rap müzik : elektronik altyapılar + vokal..
Rock müzik : Bass gitar, electro, battery, vokal, klavye .....
Rap müzikte vokalin allahtan iyi vergi kopartması gerekir. Alt yapılarda birbirinden farksızdır.
Sen ne dinliyosun diye sorarsanız..
Ben lise çağlarımda sonuna kadar black metal dinleyen biriydim, klavye çalıyodum, isyankardım anlıycaanız sonuna kadar. Sonra bu kadar karamsar takılmanın bana göre olmadığını düşünmeye başladım, sıkılmıştımda metal dinlemekten. Nu-metal, punk, neo-punk gibi tarzlar dinlemeye başladım. Sonra hayatıma giren bazı yanlış maddeler neticesinde psychedelic trance le tanıştım. Bu tarz türkiye'de yeni yeni yer bulmaya başladı. hackhell e de bi kaç parça upload ettim. Neden psy trance diye sorarsanız..
Beyninizi yolladığı frekanslarla kontrol eden başka bi müzik yokda o yüzden...
Asıl gelmeye çalıştığım mesele.. Bunların hepsi bi geçiş evresidir. Hayatım boyunca metal müzik dinliycem diyen teenage gençliğin siyah - üzerinde grubun logosu basılı t-shirtleri bir gün mutlaka annesinin toz bezi olucaktır.
Saygılar..
akharis' Alıntı:Özenti bi grup dediğin bu adamlar, 3 4 seneden beri piyasadalar. yani bu adamlar sadece EV için toplanmadı. Rap rock kavgalarını felan bırakın ayrıca artık. Müzik çok geniş bi yelpaze ve yoluna çıkan ve ilgini çeken tarzını dinlersin, bunun tartışmasını yapıcak Rock iyidir rap kötüdür diye dalaşmanın hiç bi anlamı yoq.
Ama insaf eyleyin arkadaşlar ;
Rap müzik : elektronik altyapılar + vokal..
Rock müzik : Bass gitar, electro, battery, vokal, klavye .....
Rap müzikte vokalin allahtan iyi vergi kopartması gerekir. Alt yapılarda birbirinden farksızdır.
Sen ne dinliyosun diye sorarsanız..
Ben lise çağlarımda sonuna kadar black metal dinleyen biriydim, klavye çalıyodum, isyankardım anlıycaanız sonuna kadar. Sonra bu kadar karamsar takılmanın bana göre olmadığını düşünmeye başladım, sıkılmıştımda metal dinlemekten. Nu-metal, punk, neo-punk gibi tarzlar dinlemeye başladım. Sonra hayatıma giren bazı yanlış maddeler neticesinde psychedelic trance le tanıştım. Bu tarz türkiye'de yeni yeni yer bulmaya başladı. hackhell e de bi kaç parça upload ettim. Neden psy trance diye sorarsanız..
Beyninizi yolladığı frekanslarla kontrol eden başka bi müzik yokda o yüzden...
Asıl gelmeye çalıştığım mesele.. Bunların hepsi bi geçiş evresidir. Hayatım boyunca metal müzik dinliycem diyen teenage gençliğin siyah - üzerinde grubun logosu basılı t-shirtleri bir gün mutlaka annesinin toz bezi olucaktır.
Saygılar..
Cevap vermeyeyim diyorum ama dayanamıyorum.akharis' Alıntı:Asıl gelmeye çalıştığım mesele.. Bunların hepsi bi geçiş evresidir. Hayatım boyunca metal müzik dinliycem diyen teenage gençliğin siyah - üzerinde grubun logosu basılı t-shirtleri bir gün mutlaka annesinin toz bezi olucaktır.
Saygılar..