berta' Alıntı:Çok da güzel bi parça yapmışlar. Bunlar ne anlar müzikten demişsiniz ama eğer biraz müzikten anlasaydınız, şarkının tambir hard rock şöleni olduğunu, glam'den american'a, birçok stili içinde bulundurduğunu anlardınız.
Bence çok güzeldi şarkıları, üstelik bu yaptıklarına şekilcilik değil showbiz denir!
Şekilciliğe örnek isterseniz daha bi sene öncesine kadar müslümden başka bişe dinlemeyen, beyaz gömlek beyaz çorap ter kokusu kombinesi arkadaşların, puma, diesel ter kokusu kombinasyonuna dönmelerini gösterebiliriz. şekilcilik içi boş görüntülerle aldatmacadır. lordinin yaptığı ise müziklerine görsellik katmaktır!
sound' Alıntı:genelde rapci kardeslerimiz ne anlar bu adamlar muzikten diye soz ediyolar ama ben simdi onlara sunu desem acaba ne olur "sizin muzigini ne kardesim paso elektronik alt yapi uzerize surekli dım tıs dım tıs turntable in ne oldugunu bilmeyen dj diye geciniyo sizin alemde..." daha gerisini istiyosaniz getirim ama ya beni atarlar ya da konu kilitlenir.
o yuzden saygi gosterin bu yeter
sound' Alıntı:genelde rapci kardeslerimiz ne anlar bu adamlar muzikten diye soz ediyolar ama ben simdi onlara sunu desem acaba ne olur "sizin muzigini ne kardesim paso elektronik alt yapi uzerize surekli dım tıs dım tıs turntable in ne oldugunu bilmeyen dj diye geciniyo sizin alemde..." daha gerisini istiyosaniz getirim ama ya beni atarlar ya da konu kilitlenir.
o yuzden saygi gosterin bu yeter
berta' Alıntı:Arkadaşlar hiçbir müzik topyekün kötü olamaz.
Lütfen bunu göz ardı etmeyelim. Eğer şu müzik türü kötü bu müzik türü kötü die bi genelleme yaparsak;
"satanik la olum bunnar cibbillietini s.kym bunnarun" ben bunların diyenlerden hiçbir farkımız kalmaz.
Rock bir kültür meselesidir. Bir birikim ister, rock dinlemeyen birikimsizdir demiyorum yanlış anlaşılmasın. ROCK DİNLEMEK BİRİKİM İŞİDİR KÜLTÜR İŞİDİR DİYORUM.
Tıpkı chaos içerisindeki bi tablodan güzellikleri görebilmek gibi..
Usta işidir.
öyle manga dinlemekle de olmaz.