Dünyanın en korkunç şarkı grubu Lordi.

LuisCode

New member
Reaction score
0
Abowwwwwww :ter:

Dünyanın en korkunç şarkı grubu
Finlandiyaya bu sene eurovision birinciliği getiren bu grubun adı Lordi
Neden korkunç dedime resimlere bakınca karar vereceksiniz...

i53266_1.jpg

i53267_2.jpg

i53268_3.jpg

i53269_4.jpg

i53270_5.jpg

i53271_6.jpg

Adamlarda zombie suratı var.Allah bilir yatarkende bu maskelerle yatıolardır.

Şekille biryerlere gelmeye çalışan tipler. Bunlar ne anlar müzikten..

nasıl 1. oLduLar ?

GeneL cahillik Dünya qeneLinde waR qaLiba ...

bunlar 1 ci oldular ya bidaha muzik dinlemiyorum , iliskimi kestim

acaba her birinin makyajı kaç saat sürüyo :D

Çok da güzel bi parça yapmışlar. Bunlar ne anlar müzikten demişsiniz ama eğer biraz müzikten anlasaydınız, şarkının tambir hard rock şöleni olduğunu, glam'den american'a, birçok stili içinde bulundurduğunu anlardınız.

Bence çok güzeldi şarkıları, üstelik bu yaptıklarına şekilcilik değil showbiz denir!

Şekilciliğe örnek isterseniz daha bi sene öncesine kadar müslümden başka bişe dinlemeyen, beyaz gömlek beyaz çorap ter kokusu kombinesi arkadaşların, puma, diesel ter kokusu kombinasyonuna dönmelerini gösterebiliriz. şekilcilik içi boş görüntülerle aldatmacadır. lordinin yaptığı ise müziklerine görsellik katmaktır!

berta' Alıntı:
Çok da güzel bi parça yapmışlar. Bunlar ne anlar müzikten demişsiniz ama eğer biraz müzikten anlasaydınız, şarkının tambir hard rock şöleni olduğunu, glam'den american'a, birçok stili içinde bulundurduğunu anlardınız.

Bence çok güzeldi şarkıları, üstelik bu yaptıklarına şekilcilik değil showbiz denir!

Şekilciliğe örnek isterseniz daha bi sene öncesine kadar müslümden başka bişe dinlemeyen, beyaz gömlek beyaz çorap ter kokusu kombinesi arkadaşların, puma, diesel ter kokusu kombinasyonuna dönmelerini gösterebiliriz. şekilcilik içi boş görüntülerle aldatmacadır. lordinin yaptığı ise müziklerine görsellik katmaktır!

genelde rapci kardeslerimiz ne anlar bu adamlar muzikten diye soz ediyolar ama ben simdi onlara sunu desem acaba ne olur "sizin muzigini ne kardesim paso elektronik alt yapi uzerize surekli dım tıs dım tıs turntable in ne oldugunu bilmeyen dj diye geciniyo sizin alemde..." daha gerisini istiyosaniz getirim ama ya beni atarlar ya da konu kilitlenir.

o yuzden saygi gosterin bu yeter

sound' Alıntı:
genelde rapci kardeslerimiz ne anlar bu adamlar muzikten diye soz ediyolar ama ben simdi onlara sunu desem acaba ne olur "sizin muzigini ne kardesim paso elektronik alt yapi uzerize surekli dım tıs dım tıs turntable in ne oldugunu bilmeyen dj diye geciniyo sizin alemde..." daha gerisini istiyosaniz getirim ama ya beni atarlar ya da konu kilitlenir.

sen Hard Rock'a saygı demişsin en son paragrafta,

ondan evvel Rap müziğe saygısızlık yapmışsın burda bir çelişki var..

hardrock saygi etmiyorsaniz benimde rap e saygim yok

rockcu ve metalci kardeşler özellikle darzamat cevap verme istiosan benim msni veriim konuşuruz ama cevap verme yazma buralara ;)

Ben bunları gördükten sonra müzik dinlemem walla :D

Arkadaşlar hiçbir müzik topyekün kötü olamaz.

Lütfen bunu göz ardı etmeyelim. Eğer şu müzik türü kötü bu müzik türü kötü die bi genelleme yaparsak;

"satanik la olum bunnar cibbillietini s.kym bunnarun" ben bunların diyenlerden hiçbir farkımız kalmaz.

Rock bir kültür meselesidir. Bir birikim ister, rock dinlemeyen birikimsizdir demiyorum yanlış anlaşılmasın. ROCK DİNLEMEK BİRİKİM İŞİDİR KÜLTÜR İŞİDİR DİYORUM.

Tıpkı chaos içerisindeki bi tablodan güzellikleri görebilmek gibi..
Usta işidir.

öyle manga dinlemekle de olmaz.

Sıpa ve dierlerine rock dolu günner diliyorum. pm atında msnleşelim;)

sound' Alıntı:

rap de müzik mi bæ kardeş :) en fazLa bizim metaLL müziğimize Laf atarLar. :Sopa

Ayrıca berta kardeşimiz şunLarı demiş
berta' Alıntı:
Arkadaşlar hiçbir müzik topyekün kötü olamaz.

Lütfen bunu göz ardı etmeyelim. Eğer şu müzik türü kötü bu müzik türü kötü die bi genelleme yaparsak;

"satanik la olum bunnar cibbillietini s.kym bunnarun" ben bunların diyenlerden hiçbir farkımız kalmaz.

Rock bir kültür meselesidir. Bir birikim ister, rock dinlemeyen birikimsizdir demiyorum yanlış anlaşılmasın. ROCK DİNLEMEK BİRİKİM İŞİDİR KÜLTÜR İŞİDİR DİYORUM.

Tıpkı chaos içerisindeki bi tablodan güzellikleri görebilmek gibi..
Usta işidir.

öyle manga dinlemekle de olmaz.

katıLıyorum rock dinLemek küLtür işidir ve özentiLer rock küLtürü diye birşey bırakmadıLar ortada. bide bu rapçiLer çıktı başımıza bakaLım daha neLerLe uğraşacaz. ayrıca rap müzik değiLdir ardarda söyLenen anLamsız keLimeLer bütünüdür :) ve topyekün kötüdür :) benim görüşüm bu isteyen katıLır isteyen katıLmaz..

bu arada öLesiye death metaLL :D

Parça çokda kötü değil ama yarışma için doğru seçim değildi bence..

sipa soyledi birsey soyleme dedi bisey diyemem :D

Ne olursa olsun çok güzel müzikleri var.

Eğer suratlarını görmek istemiyorsan klip dinleme :p

Geri