sizin gibi insanlar yüzünden insanlar bayraktanda soğuyacak belkide asıl amacınız bu
o yürüyüşte başörtülü vardı bir saçmalık benim hocamda gitti şerefsizin biridir bu arada
başörtüsünün evlerde takılmasını isteyen biri şuda var edip akbayram gelmiş oraya
adam bayrağı bile tutmaya çekiniyor bu nasıl iş bu nasıl cumhuriyeti kurtarmak edip akbayram daha dün öcalan posterlerinin içinde şarkılar söyledi
bu bile yetmezmi mitingtekilerin kim? işçi partisinin başkanını düşün öcalan ile fotoğtafı var mitingi düzenleyen bir asker kaçağı buda yetmezz sağdan adam vardı diyenler var asla ve asla bir ülkücü bir milliyetçi bir vatansever edip akbayram ile işçi partisinin başkanı ile yan yana bile durmazzz ya bunlar yalan ya onlar yalancı ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol insanın sahip olması gereken en önemli şeylerden biri onur dur bide şu var tabi bunlarda olmasa kıyamet nasıl kopacak size özlü bir söz söyleyem herkes ölür ama çok az kişi yaşar anlayana tabi
siz böle yaptıkça turancı kanım kaynıyor sizler böle yaptıkça bir hitler olmak istiyorum
saygı saygı gereğidir siz bize saygı göstein biz size saygı gösterelim bu arada turancılık yolunda değilim herkesin barış içinde yaşaması gerek eğer siz taş atarsınız biz size gülle yağdırırız gerçek faşist kim başörtülü sokağa çıkmasın diyen mi buda faşistlik değil mi
nasıl oluyorda bir kominist bir atatürkçünün yanında yer alıyorr (bu arada atatürkçü derken yanlış oldu atatürkden geçinenler ) demimya ya bunlar yalan ya bunlar yalancı ya tam bir kominist ol yada hiç bişey olma o zaman bi halta benzemiyorsunuz benim arkadaşlarım var kominist ama tam bi kominist sakal bırakmakla saç bırakmakla elinde bir kaç kitapla gelmekle kominist olunmaz tek yolu söyleyem ben size tek yol ii bir insan olmak
kurtulus23' Alıntı:
yazılar okunmuyor be biraz daha büyük yapsaydın = )
yazılanlara gelince bol patlamalar olsun,bekliyoruz yalnız unutma burası propaganda yapma yeri değil
ekleme (son mesaj atana dair)
sen hocana şerefsiz diyecek kadar ileri gidiyorsan ve 2.mesajını yazmak için bunu beklediysen,tebrikler sana da = )
hak edene hakkını vermek lazım benim hocam öle yani bir şerefsiz 45 kişilik sınıfta
7 kişi hocayı seviyor geri kalan nefret ediyorsa daha ne istiyorsun sen
bu arada yeni dediğin aylar olmuş ben kayıt olalı benim boşa geçirecek zamanım yok laf oyunu ile cambazlık yapacak zamanım yok o yüzden gerçekler bu ister inan ister inanma
ne demiş ziya paşam
nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir
tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
hakediyorsa vereceksiz payını
kurtulus23' Alıntı:
bu arada bu tarz konu ve başlıkları açanlar genelde hep yeni üyeler oluyor,sebebini merak etmiyor değilim..
[/B]
bunada cevap verem boş vaktimiz yok
cevap bekliyorum hadi yazın işim güçüm var benim cevap istiyorum kim haklı kim doğru yolda kim daha özgürlükçü görelim kim daha çok çalışıyor kim daha emekçi
sizin savaşınız kime sizin nefretiniz kime iktidara mı Allaha mı ne olduğunu herkes biliyor