Dünün Mao Lenincileri Atatürkçü olmuş

midak

New member
Reaction score
0
Dün Mao Lenin diye kızıl bayraklarla yürüyenlerin şimdi ellerine Türk bayrağı alıp yürümeleri güzel;ancak kasıtlı.Bir anda Cumhuriyet ve Atatürkü bugünlere taşımış bizleri gerici kendilerini Atatürkçü olarak lanse etmeye başladılar.Kasıtlı bir oyun oynanıyor.Buna alet olanlar uyansın lütfen.O yürüyüşler tamamen sol yürüyüştür Cumhuriyet yürüyüşü diyenlere ancak gülünür.Sayınız da o kadar zaten.AKP sanırım bu seçimde patlama yapacak siz yürüdüğünüz sürece sağ tepki de o derece büyüyor.Tşkler..Ama bence bir kaç koltuğun el altından destekledikleri bu bölme yürüyüşleri oyununa gelmeyin,sadece YÖK ve bir kaç organın bulundukları yeri kaybetme korkusuyla yaptıkları bir tezgah bu.Tercih tabiki sizin..Ama ülkeyi germeyin,Mao Lenin ve kızıl bayraklardan vazgeçtiyseniz tabiki aferin size..Türk bayrağıyla yürümeniz de gurur verici.Ama o bayrağı cumhuriyeti asıl koruyan bu güne taşıyan biziz ve hep de olacağız.

Kaynak ? Ayrıca ne kadar büyük bir cehalet ki o mitinge katılan herkesi solcu,din düşmanı olarak görmek.O mitingde sağda birleşme çağrısı yapan sağcılar yokmuydu? O mitingde başörtülüler yokmuydu? Bu saçmalıklara kimse inanmaz.Tutarlı iftira atın.Solcusuda sağcısıda bu zamanda akpden nefret ediyor bu da ayrı bir gerçek.

yazılar okunmuyor be biraz daha büyük yapsaydın = )

yazılanlara gelince bol patlamalar olsun,bekliyoruz yalnız unutma burası propaganda yapma yeri değil

ekleme (son mesaj atana dair)

sen hocana şerefsiz diyecek kadar ileri gidiyorsan ve 2.mesajını yazmak için bunu beklediysen,tebrikler sana da = )

ölüler canlanıyor..

bu arada bu tarz konu ve başlıkları açanlar genelde hep yeni üyeler oluyor,sebebini merak etmiyor değilim..

Midak arkadas helal sana senin gibi dusunenleri gorunce acikcasi seviniyorum yanliz degilim diye ve yani sadece ben goruyorum gibi geliyordu bana bu gibi mesajlar icimi rahatlatiyor.
Cok dogru konuya temas ettin kutluyorum..... Gonulden..
NE MUTLU TURKUM DIYENE amaaa bunu anlayanaaaaa

gülüorm sana sadece gülüyorum. o örümcek beynin artık düzelmez senin! beynini yıkayanları da lanetliorm nefretimle. ve yine sana guluorm cunku konusarak anlayamazsın sen gercekleri, neyin ne oldugnu! evet pes ediorm sana karsı belki de ama bosa kurek cekmekten iyidir bazen ps edip geri cekilmek :) git senin beynini o on yargılarla dolduran insanlara sole onlar anlatsınlar sana yine éCIKARLARINA UYGUN OLAN HİKAYELERİ" ;) hadi kolay gelsin yawrucum ;)

cidden bıktım ya
Mao kim Lenin kim Stalin kim onu bilmezler
komünizmle sosyalizmin farkını bilmezler
merkez solla radikal solu ayırt edemezler
ulusalcı milliyetçi Atatürkçü Kemalist nedir desem "he buyur bişey mi dedin" derler
cebin doluyosa politikalarda ve politikacılarda problem yoktur zaten ;)
birinden duymuş(medya) AKP AKP TAYYİP TAYYİP takılmış gidiyor bu millet
bi sıralar REFAH REFAH ERBAKAN ERBAKAN diyenler nerde şimdi?
Parti kapanınca sustular di mi?
sanıyor musunuz ki şimdikilerinde sonu farklı olacak!
AKP kapatıldığında yine bu tür bir parti açılacak onlara geçersiniz
bu kadar değişken siyasi bir anlayış cumhuriyetçi olduğunu iddia edenlere yakışmaz

bir laf söyleyeyim ezberinizde bulunsun bir yerlerde söylerseniz saygı gösterirler size

"Ulusal çıkarlar kişisel çıkarların üstündedir"(ezberleyin anlamasınızda söyleyin zararı dokunmaz ;))

kimse kusura bakmasında bu tip kalıp yargılarla bir fikre bağlananların konularına yorum yazarken kendime yazıklar olsun diyorum(daha neler neler diyorumda neyse :D)

ezberi bozulmayanlarla fikir tartışmasına giremeye gerek bile görmüyorum
çok yazık gerçekten

edit:

Kendi Atatürkçü olamayanlar Atatürkçülere çamur atarlar hep :mad:
aklı sıra bana Markist demiş
"Dinime küfreden Müslüman olsa!"
Atatürkçü ile Markist i birbirinden bile ayıramıyor!!!
ne de olsa solcuların hepsi markisisttir di mi :D

belki farkına varamamış olabilirsin ama
aslında küçük görerek lütufta bulunmuşum!

burdaki miting izmir ankara istanbuldaki kadar kalabalık olmadı ama gene bi kalabalık vardı ve evet resmen siyaset kokmuştu amacından saptırılmıştı..

Ne beyin yikamasi, ayrica birilerini asalamak bence dogru degil hepimiz birbirimizin dusuncesine saygi gostermemiz lazim. Tabiki ayri ayri dusunceler olacak Cok dogal, ama unutmayalim ki hepimiz Turk olarak ayni ruyayi GOREBILMELIYIZ

Arkadaslar oyun ortada, beyin kafatasinda, akil olmazlar icinde ve soru soru icinde. En sancili donemde Turkun Dirilisi tekrar tarih sahnesinde,,,,

Surda bir gedik acdik mukades mi mukades Ey kahbe ruzgar Artik ne yandan esersen es....

Allahin selami uzerimize olsun

buarada arkadaş düşünce diill direk bizi etkilemeye çalışıyor bu ortada yazının boyutundan belli olmuo galiba!!!!

sizin gibi insanlar yüzünden insanlar bayraktanda soğuyacak belkide asıl amacınız bu
o yürüyüşte başörtülü vardı bir saçmalık benim hocamda gitti şerefsizin biridir bu arada
başörtüsünün evlerde takılmasını isteyen biri şuda var edip akbayram gelmiş oraya
adam bayrağı bile tutmaya çekiniyor bu nasıl iş bu nasıl cumhuriyeti kurtarmak edip akbayram daha dün öcalan posterlerinin içinde şarkılar söyledi
bu bile yetmezmi mitingtekilerin kim? işçi partisinin başkanını düşün öcalan ile fotoğtafı var mitingi düzenleyen bir asker kaçağı buda yetmezz sağdan adam vardı diyenler var asla ve asla bir ülkücü bir milliyetçi bir vatansever edip akbayram ile işçi partisinin başkanı ile yan yana bile durmazzz ya bunlar yalan ya onlar yalancı ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol insanın sahip olması gereken en önemli şeylerden biri onur dur bide şu var tabi bunlarda olmasa kıyamet nasıl kopacak size özlü bir söz söyleyem herkes ölür ama çok az kişi yaşar anlayana tabi :D

siz böle yaptıkça turancı kanım kaynıyor sizler böle yaptıkça bir hitler olmak istiyorum
saygı saygı gereğidir siz bize saygı göstein biz size saygı gösterelim bu arada turancılık yolunda değilim herkesin barış içinde yaşaması gerek eğer siz taş atarsınız biz size gülle yağdırırız gerçek faşist kim başörtülü sokağa çıkmasın diyen mi buda faşistlik değil mi
nasıl oluyorda bir kominist bir atatürkçünün yanında yer alıyorr (bu arada atatürkçü derken yanlış oldu atatürkden geçinenler ) demimya ya bunlar yalan ya bunlar yalancı ya tam bir kominist ol yada hiç bişey olma o zaman bi halta benzemiyorsunuz benim arkadaşlarım var kominist ama tam bi kominist sakal bırakmakla saç bırakmakla elinde bir kaç kitapla gelmekle kominist olunmaz tek yolu söyleyem ben size tek yol ii bir insan olmak

kurtulus23' Alıntı:

yazılanlara gelince bol patlamalar olsun,bekliyoruz yalnız unutma burası propaganda yapma yeri değil

sen hocana şerefsiz diyecek kadar ileri gidiyorsan ve 2.mesajını yazmak için bunu beklediysen,tebrikler sana da = )

hak edene hakkını vermek lazım benim hocam öle yani bir şerefsiz 45 kişilik sınıfta
7 kişi hocayı seviyor geri kalan nefret ediyorsa daha ne istiyorsun sen

bu arada yeni dediğin aylar olmuş ben kayıt olalı benim boşa geçirecek zamanım yok laf oyunu ile cambazlık yapacak zamanım yok o yüzden gerçekler bu ister inan ister inanma
ne demiş ziya paşam
nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir
tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

hakediyorsa vereceksiz payını :D

kurtulus23' Alıntı:

bu arada bu tarz konu ve başlıkları açanlar genelde hep yeni üyeler oluyor,sebebini merak etmiyor değilim..

[/B]
bunada cevap verem boş vaktimiz yok :D

cevap bekliyorum hadi yazın işim güçüm var benim cevap istiyorum kim haklı kim doğru yolda kim daha özgürlükçü görelim kim daha çok çalışıyor kim daha emekçi

sizin savaşınız kime sizin nefretiniz kime iktidara mı Allaha mı ne olduğunu herkes biliyor

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
cidden bıktım ya
Mao kim Lenin kim Stalin kim onu bilmezler
komünizmle sosyalizmin farkını bilmezler
merkez solla radikal solu ayırt edemezler
ulusalcı milliyetçi Atatürkçü Kemalist nedir desem "he buyur bişey mi dedin" derler
cebin doluyosa politikalarda ve politikacılarda problem yoktur zaten ;)
birinden duymuş(medya) AKP AKP TAYYİP TAYYİP takılmış gidiyor bu millet
bi sıralar REFAH REFAH ERBAKAN ERBAKAN diyenler nerde şimdi?
Parti kapanınca sustular di mi?
sanıyor musunuz ki şimdikilerinde sonu farklı olacak!
AKP kapatıldığında yine bu tür bir parti açılacak onlara geçersiniz
bu kadar değişken siyasi bir anlayış cumhuriyetçi olduğunu iddia edenlere yakışmaz

bir laf söyleyeyim ezberinizde bulunsun bir yerlerde söylerseniz saygı gösterirler size

"Ulusal çıkarlar kişisel çıkarların üstündedir"(ezberleyin anlamasınızda söyleyin zararı dokunmaz ;))

kimse kusura bakmasında bu tip kalıp yargılarla bir fikre bağlananların konularına yorum yazarken kendime yazıklar olsun diyorum(daha neler neler diyorumda neyse :D)

ezberi bozulmayanlarla fikir tartışmasına giremeye gerek bile görmüyorum
çok yazık gerçekten
kimin ne olduğunu biliriz;mao yu da lenini de marksınızı da..küçümseyerek bakma hakkını elinden alıyorum .beni adam yerine koymayanı ben hiç iplemem.Allah sana selamet versin.

cursedewren' Alıntı:
gülüorm sana sadece gülüyorum. o örümcek beynin artık düzelmez senin! beynini yıkayanları da lanetliorm nefretimle. ve yine sana guluorm cunku konusarak anlayamazsın sen gercekleri, neyin ne oldugnu! evet pes ediorm sana karsı belki de ama bosa kurek cekmekten iyidir bazen ps edip geri cekilmek :) git senin beynini o on yargılarla dolduran insanlara sole onlar anlatsınlar sana yine éCIKARLARINA UYGUN OLAN HİKAYELERİ" ;) hadi kolay gelsin yawrucum ;)
benim beynimi küçümseme hakkını sana vermedim-tepki tepkiyi doğurur yavrucum-tüm laflarını ve o örümceğini al ve git kendi dünyana hep orda kal-sen mutlu ben mutlu kime ne ama aşağılarsan aşağılarım,tekmelersen tekmelerim bilesin.

kurtulus23' Alıntı:

ölüler canlanıyor..

anlamadığım kim kime propaganda yapıyor?ben sadece fikrimi dile getiriyorum,koltuğu kaybetme hırsıyla şahsi menfaatlerini milli menfaatlerden üstün tutanlar şerefsiz değil de nedir ister hoca olsun ister bilmem ne.Ben bölünmeyelim oyuna gelmeyelim diyorum sadece ama tercih sizin.Yazıyı büyük yapma fikri de aynı forumda bir bayanın AKP ye taşlamasından esinlendi aynı sözleri ona da sarfet lütfen..

leke900' Alıntı:
Kaynak ? Ayrıca ne kadar büyük bir cehalet ki o mitinge katılan herkesi solcu,din düşmanı olarak görmek.O mitingde sağda birleşme çağrısı yapan sağcılar yokmuydu? O mitingde başörtülüler yokmuydu? Bu saçmalıklara kimse inanmaz.Tutarlı iftira atın.Solcusuda sağcısıda bu zamanda akpden nefret ediyor bu da ayrı bir gerçek.
sen kimsin ki millet adına hele hele yazından belli mensubu olmadığın sağ kesim adına konuşuyorsun.22 temmuz yakın kim haklı göreceğiz

Geri