sizin gibi insanlar yüzünden insanlar bayraktanda  soğuyacak belkide asıl amacınız bu  
o yürüyüşte başörtülü vardı  bir saçmalık  benim hocamda gitti şerefsizin biridir bu arada 
başörtüsünün  evlerde takılmasını isteyen biri  şuda  var  edip akbayram gelmiş oraya  
adam bayrağı bile tutmaya çekiniyor bu nasıl iş bu nasıl cumhuriyeti kurtarmak  edip akbayram daha dün  öcalan posterlerinin içinde şarkılar söyledi  
bu bile yetmezmi  mitingtekilerin kim?  işçi partisinin  başkanını  düşün  öcalan ile fotoğtafı var  mitingi düzenleyen  bir asker kaçağı   buda yetmezz  sağdan adam vardı diyenler var  asla ve asla  bir ülkücü  bir milliyetçi  bir vatansever  edip akbayram ile işçi partisinin başkanı ile yan yana bile durmazzz ya bunlar yalan ya  onlar yalancı  ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol  insanın sahip olması gereken en önemli şeylerden biri onur dur bide şu var tabi  bunlarda olmasa kıyamet nasıl kopacak  size özlü bir söz söyleyem herkes ölür  ama çok az kişi yaşar anlayana tabi 

siz  böle yaptıkça  turancı kanım kaynıyor  sizler böle yaptıkça  bir hitler olmak istiyorum  
saygı saygı gereğidir siz bize saygı göstein biz size saygı gösterelim  bu arada  turancılık  yolunda değilim  herkesin barış içinde yaşaması gerek  eğer  siz  taş atarsınız biz size gülle yağdırırız   gerçek faşist kim  başörtülü sokağa çıkmasın diyen mi  buda faşistlik değil mi  
nasıl oluyorda  bir kominist  bir atatürkçünün  yanında  yer alıyorr   (bu arada  atatürkçü derken  yanlış oldu   atatürkden geçinenler ) demimya  ya bunlar yalan ya bunlar yalancı  ya tam bir kominist ol yada hiç bişey olma o zaman bi halta benzemiyorsunuz benim arkadaşlarım var kominist  ama tam bi kominist   sakal bırakmakla  saç  bırakmakla  elinde bir kaç kitapla gelmekle kominist  olunmaz  tek yolu söyleyem ben size  tek yol  ii bir insan olmak

kurtulus23' Alıntı:

yazılar okunmuyor be biraz daha büyük yapsaydın = )
yazılanlara gelince bol patlamalar olsun,bekliyoruz yalnız unutma burası propaganda yapma yeri değil
ekleme (son mesaj atana dair)
sen hocana şerefsiz diyecek kadar ileri gidiyorsan ve 2.mesajını yazmak için bunu beklediysen,tebrikler sana da = )

hak edene  hakkını vermek lazım benim hocam öle yani bir şerefsiz 45  kişilik sınıfta  
7 kişi hocayı seviyor  geri kalan nefret ediyorsa  daha ne istiyorsun sen 
bu arada  yeni dediğin  aylar olmuş ben kayıt olalı  benim boşa geçirecek zamanım yok  laf oyunu ile cambazlık  yapacak zamanım yok o yüzden gerçekler bu ister inan ister inanma 
ne  demiş ziya paşam 
nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir
tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
hakediyorsa vereceksiz  payını 

kurtulus23' Alıntı:

bu arada bu tarz konu ve başlıkları açanlar genelde hep yeni üyeler oluyor,sebebini merak etmiyor değilim..
[/B]

bunada cevap verem  boş vaktimiz yok 

cevap bekliyorum hadi yazın işim güçüm var benim cevap istiyorum kim haklı kim doğru yolda kim daha özgürlükçü  görelim kim daha çok çalışıyor  kim daha emekçi
sizin savaşınız kime  sizin nefretiniz kime  iktidara mı Allaha mı ne olduğunu  herkes biliyor