Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
düşündüm ve güncel bölümüne aday olaya karar verdim
zaten yaz gelio okullar kapancak online sayısı 2500 leri falan bulurken
bu oran bana göre iiice fırlıcaktır.
ipini koparan buraya gelcek
eğerki gerek var deniliosa.yaşının verdiii olgunlukla ve bilgileriyle yeterli olabileceğini düşünüyorum
+1
Güncelde chief ve ispiyoncu gayet iyi bir şekilde çalışıyorlar ve genelde online lar.. Ayrıyetten onların yetişemediği yerde smod lar yetişior. Benim düşüncem 3. mod orası için fazla gelebilir. Ama ispiyoncu ve chief isterse neden olmasın..
bence güncelde bir ihtiyaç yok iki mod'ta görevini iyi şekilde yapıyorlar.
sana gelince bence yetersizsin. bölümle pek ilgilendiğini düşünmüyorum. konu sayında biraz az güncel için daha fazla konu açmalısın. .. -1 sonuçta
hakkıunda hayırlısı olsun..
üyelerin oyları üzerinde etkimiz olmasın die şimdi oy kullnıorum
şu anlık ispiyoncuyla uyumumuz mükemmele yakın ve yönetiminde bundan memnun olduunu düşünüorum konulara yeterince yerinde müdahale etiiğimizi düşünüorum online süremizde yeterli gibime gelio zaten güncel de modluk asıl amaç paylaşım diil düzeni sağlayabilmektir bizde elimizden geldiince düzeni sağlamaya pm lere cevap vermeye ve güncelde ki öneri şikayetlere cevap vermeye çalşıoruz yetişemediimiz yerlerde sağolsun yönetici arkadaşlar ve smod arkadşlr yarıdmcı oluo görüşümce 3. bi mod fazla asıl olarak seni boş yer olsa da romantizm bölümnde görmek isterim herkesin ilgi alanları farklı
Yapılan pozitif yorumların çoğunun aksini düşünüyorum..! (Kişisel görüşüm..!)
Gayet güzel bi şekilde idare edilen bir bölüme aday olmadan önce mevcut modlarla bi öngörüşme yapılmalıydı..! En azından nezaket, saygı ve olgunluk açısından sorulmalıydı..!
hep diyoruz hh oldu 70 bin üyeli diye
foruma girdiğin ilk günden beri senin kadar hızlı yükselen birini görmedim ve tabii ki insanların sevgisini ve saygısını bu kadar hızlı kazanan
70 bin hatta 71 bin :hhman: üyelik hh ailesinde fazla moda gerek yok demek artık bana çok komik gelmeye başladı hızla büyüyoruz
bence özelliklerin yani uyumlu olman , yatıştırıcı olman , sevgi dolu olman, olgun olman şu anda hh nin en çok ihtiyacı olan özellikler
sen hh ye gereklisin +1
bi de fatu ben seni hiç bu kadar sert görmedim
bence forumda aktif olan,
forumda yardım severliliğinle,
tartışmalara tarafsız yaklaşımınla,
forumun abisi ve saygı duyulan birirsin,
bu görevi yapa bileceğine inanıyorum +1