düşündüm ve güncel bölümüne aday olaya karar verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bendende sonuna kadar destek abi +1 hayırlısı..!

+1 kardeşim inşallah olursun

bencede güncele 3 mod fazla -1

3 mod fazla kardeşim -1 kusura bakma şuanki modlar en iyiysi

Karizma_5 Prozac gibi adamdır.:D Yaşının verdiği olgunlukla, ortamı yatıştıran,:Sopa üyeleri sükunete, doğruya yönlendiren ve anında gereken müdahaleyi edebilen nadir üyelerden biri. Tabii ki önemli olan bir soru; çalışan bir üyemi? Bence evet, çalışan ve güzel çalışmaları olan bir üye. Karizma_5 yanındayım ve destekliyorum. +1

yönetim uygun görürse

karizma_5' Alıntı:
düşündüm ve hackhell'e yardımcı olmak
birşeyler katmak ve hackhell'de görev almak istiyorum.
bazı konularda mod arkadaşlarımızda
insan ve insanlık hali
haliyle yetişemiyorlar,
ve ben onların arasına katılmak
ve yardımcı olmak istiyorum.
destek ve eleştirilerinizi bekliyorum
her türlü yoruma saygılıyım,
ama birbirimizi rencide etmeden yorumlar yapılırsa sevinirim
saygılarımla

arkadaşım güncelin sıkı takipcisiyim haber ve yorumlarını beğeniyorum modluk biraz zor iştir altından kalkabileceksen yönetim uygun görürse ben seni destkeliyorum +1 ..............diğer mod arkadaşlarıda seviyorum işleri baya ağır

bence şuan oraya 3. mod ihtiyacı yok modların yeterli olduğunu düşünüorum. . .-1

yapabileceğine inanıyoruz ve artı 1 diyoruz

+1907
sonuna kadar desterklıyorum. yakısır kardeşime. ama dusuncemı ve fıkrımı almak ıstıyosan romentizm ve duygusallık bölümüne daha cok yakısırsın ;) yınede secım senın. heryerde desteklerım

ziggy' Alıntı:
artı bir de benden(+1) tepe tepe kullan

ya ben bunu anlamıyorum kardeşim sen kimsin 7 mesajın var oy kullanıyosun buna bi son verilsin artıq ya olmuyor böyle:eek:ut:

+1 abi sonuna kadar arkandayım :D senin de bize kazandıracağın çokşey var eminim .

abi sonuna kadar sana desteğim var.Bazı bölümlerde de 3 mod var o konulara girmek konuyu saptırır desteğiniz varsa yazarsanız yoksa gereksiz yere tartışma çıkartmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri