düşündüm ve güncel bölümüne aday olaya karar verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+1 derim tabi yönetim karar verecek ihtiyaçlar doğrultusunda

Bence CHIEF ve İSPİYONCU güncel bölümde gayet iyiler, bi mod daha fazla denilmiş bunu doğru buluyorum...
Fakat başka bir yerde mod olman daha iyi olurdu çünkü forumun en sakin,saygılı ve sevgili bi abimizsin o yönden + derdim..Ama güncelde mod olman konusunda Chief ve İspiyoncu'nun kararı bence daha önemli...
Saygılar..

beyler eywallahta size göre güncel e ihtiyac warsa + diyin bana weya murata baglı diil ki herkes gibi işimizi iyi yapmaya calısıoruz ama gözden kacan eksikler warsa siz görürsünüz ona göre oy kullanırsınız yanı bızımle diil gözlemlerinize göre bakın ama bana göre ihtiyac yok o da ayRI ..

Buralara Birilerini Atamak Iyi Olur Derim....+++

fetish :) artı 10 000 woowww ben den de o zaman karizma_5 gibi harika bi user için + 20 000

-1 senden değil mod gereksinimi olmadığı için

ama senin hep yanındayım fakat bu bölümde şimdilik ihtiyaç yok

KaRma' Alıntı:
Çok KaLiteLi ßi insansın Bim'in dediği gibi forumda SakinLiğin saygınla eşine az rastLanan karakterde ßir üyesin.. İhtiyaç varsa +1 diyorum

üzerine söyliycek fazla söz yok. forumda çizginle ve görebildigim kadarıyla karakterinle sayılı kişiler arasındasın. olgunlugun ve forumda sureklı yapıcı tavrında extrası =) bu yardımsever teklıfını dıger bolum yonetıcılerı suan ıhtıyac olmadıgını solemeselerdı hıc dusunmeden kabul ederdım. ama suankı bolum yonetıcılerı bolumlerınde yardıma ıhtıyacları olmadıgını soledıklerıne gore guncel bolumu ıle ılgılı bu nazık teklıfını ıstemesemde gerı cevırmem gerekıyor.

eger bıze orda veya burda bırsekılde yardımcı olmak ıse nıyetın ,yıne bıze faydalı olacagını dusundugun yonetıcı ıhtıyacı olan ve senınde ılgı alanına gıren ılgılenebılecegın bır bolum ıcın bu teklıfını pm den bana yaparsan senıde aramızda gormek kendı adıma sevındırır benı iyi forumlar...

dark_angel yorum'un ve düşüncelerin için teşekkür ederim
ben hh ye her zaman yardıma hazırım,
takdir edilmek inan çok güzel

:hhman: arkidişiiimmmmmmm kutlarım eminim görevini çok ii yapıcaksın hh ye hayırlı olsunn :hhman:

Dark'ın mesajından sonra konunun acık kalmasının bir anlamı yok. kapandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri