Düğünde İç Sesler [ Süper ] xD

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
damat: bu gece war yaaaaaa :melek

damadın babası: bundan yirmiküsür yıl önce :melek aaaaah gençlik ah..hadi oğlum beline kuvvet :victory

damadın annesi: oğlum gidiyooo :( şimdi bu kız oğluma ii bakar mı ? allah bilir yemek de yapamıyodur bu :angry üşütüp hasta olduğunda bi çorba yapar heralde :angry oğlumu üşütüp hasta edecek :( :(

gelin: düğün hiç bitmesin, gece hiç olmasın :ter: o hazırlanana kadar uyuya kalmış numarası yapsam yer mi aceba :eek:

gelinin babası: (damada bakarak) ben senin ..................... :eek:ut:

gelinin annesi: kızım gitti :( ii bakar mı ki kızıma :( üzmez inşallah :( incitecek bi laf ederse ben onun :Sopa

damat: ulan ne uzun halaymış imanım gevredi saatlerdir :vur aydın'dan alsaymışım keşke gelini aydın havası kısamı oluyodu ne öle bi söz vardı sanki :eek:ha aaa recep dayı değilmi o ya Allah seni içmiş yine rezil edicek düğünü ulan kim aldı onu içeri kapıdakileride sıkı tembih etmiştim tühh :ter: amann kayın valideye bak suratsız ulan anasını bak kızını al diyolardı geçmiş olsun artık napalım :saskin karımın yüzünü bile göremedim doğru dürüst ulan yeter be damat halayıymış başlıcam şimdi alayınızdan he :mad:

gelinin babası: hıı damadın surata bak sanki zorla veriyoz kızı pezemenk :angry sabahtan beri bi şekil bi şekil hey Allahım ya ben vazgeçtim vermiyom kızı herkes evine dağılsın desem :eek:ut: geçmi oldu acaba o kadarda masraf yaptık yok olmaz ya millet ne der sonra rezil oluruz valla dünürler iyi gerçi Allah var şimdi öyle pek gıcıklıklarını görmedim damadıda gide gele yontucaz artık başka çare yok ığğğğ tipine kodumunu :hadiordan ulan bu şimdi benim kızımı bu gece sabaha kadar anamm vermiyom lann :vur

takı töreninde gelin ve damada hediye edilen takıları anons eden adamın dış sesi: evveeettt! gelinin halasından bir çeyrek altııınnnn.. allkıııışşş... :melek

takı töreninde gelin ve damada hediye edilen takıları anons eden adamın iç sesi:
ulan hala olmuşsun, bir çeyrek altin ile kandiriyorsun yegenini. siyahlari da giyinmis cenaze torenindeki gibi.. allah bilir kizi kendi ogluna almak istiyordun ama kiz baskasina varinca içten içe gicik oldun di mi kardesine, kizi başkasina verdi diye. ulan gerizekali kadin akraba evliliği olur mu bu devirde! tak şu çeyrek altini ve git, gözüm görmesin seni. yüzün de muşmula gibi zaten. ayrica oglunu görmeyeyim salon çikisinda, harbiden dağitirim ağzini yüzünü.. :angry

gelin: benim takı çantamın şifresi kaçtı :saskin aman Allahım :eek:ha paralarımızı bankaya yatırsam bari biri üstüne konmadan :eek:ha

damat: sakin olucam... :melek acemi gibi dawranmıcam.. :cool: korkutmıcam :aşk

geline karsı platonik aşk besleyen genç : gelin olmuş gidiyorsun.. bana vedaa ediyorsun.. hıck! :vur

damadın arkadaşları: (geline bakarak) bu gece abimin evinden ses gelecek ehuehuehu :) :clap :D

gelin: (damadın arkadaşlarına bakarak) bunlar neden öyle bakıyo bana :(

Süper ya ..
eLLerine sağLık hacı :hhmanD

damadın arkadaşları: (geline bakarak) bu gece abimin evinden ses gelecek ehuehuehu
:hhmanD :hhmanD

ben senin ..................... diye başlayn kısmı süperdi :D:D

kopmasak da......bıı tbessumm ettıkk ıste..ama harbı manyahhkk olmus yha=))))

Geri